Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 16
LauraOana spune:
am dormit 4 ore azinoapte!
ca no...mio trebuit iesire cu fetele...am fo la "pirates of the caribbean" si dupaia ni so nazarit sa mai mergem la o cafea la ora 12 noaptea
...si asa sa facut 2 cind am pus eu capul pe perina..sebastian la 6 deja urla dupa mine!!
..imi pica ochii in gura nu alta..asa ca cris mie te rog sa imi dau un redbull dinala mare...de 500ml..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Lali_mete spune:
La multi,multi ani frumosi si luminosi Miruna,sa cresti mare,frumoasa si desteapta,sa ai parte numai de bucurii si de oameni buni pe langa tine!
Mamicule sa iti traiasca fetita si sa fii mandra de ea toata viata
!
Multzam fain de tratatie cu noaptea-n cap
! Distractie placuta azi
!
Da fata ,ii place mult lui Paul pe plaja,de aia de acum incolo nu mai mergem decat dupa ce isi face somnul de amiaza , si stam pana se intuneca
, asa sigur o sa vrea la un moment dat sa mergem acasa
. Si nici nu isi mai arde pielea. S-a cojit tot si a ramas si bronzulici
, eu nu am avut nici pe naiba si Vali inca e rac
. Nu mai zic de fata care a fost cu noi
,ca i s-a scamosat fatza
.
LauraOana macar te-ai distrat nitel
,de recuperat poate recuperezi azi la somnul lui Sebastian
.
Eu bineinteles ca sunt cu omleta in nas,nu cu nessul
. Ma bucur tare ca Paul a inceput iar sa pape laptic mai bine,si nu il mai refuza pe asta praf in favoarea celui de vaca. Ma speriasem nitel cand din martie pana la inceputul lui mai a slabit peste un kg,in loc sa puna pe el. imi racise atunci si si-a dat totul peste cap.De la tratamentul ala de la inceputul lunii cu bilute homeopatice si-a revenit
. A facut falcute la loc, papa bine,isi bea lapticul si imi doarme iar toata noaptea
.
Va pupic,iesim in parc si pana la farmacie ca am terminat aseara crema de catina,si cu asta i-am facut bine pielicica lui Paul
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Picky_toto spune:
Neata
La multi anisori draga Miru, sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti terorizezi in continuare parintii..si ceva mai mult bunicii ![]()
![]()

La multi ani Karina, sa cresti mare, sanatoasa si mai roag-o pe mami sa ne mai dea un semn de viata 
La multi ani Adina sa fi fericita in continuare alaturi de familia ta draga 
Pupici la toate
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Serialbastre spune:
La multi ani, Miruna! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata frumoasa! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
emanouela spune:
La multi ani!!!!! norutzoooo, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ii terorizezi in continuare pe mamy si pe taty
fetili eu is varza, Darius e mult mai bine dar eu is lemn de racita, is si nedormita, nu stiu de ce nu am reusit sa dorm asnoapte. va pup si mai revin eu
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
LA MULTI ANI MIRUNICA sa cresti mare destesteapta, frummosaa isteata si sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume
cris sa iti traiasac picea sa te bucuri si sa iti umple sufletul in fiecare clipa va pup dulce

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SoriLea spune:
LA MULTI MULTI ANI
M I R U N A
sa cresti mare sanatoasa, frumoasa si norocoasa si sa le faci parintilor numai bucurii
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Scz pt ca n-am mai dat pe aici, dar... mi-am petrecut timpul cu puiul meu drag si nepotelele sosite din germanica pe neasteptate
. Si uite-ma asa intrata intr-un mini CO si petrecut cu fiintele cele mai dragi din viata mea.
Ce pot sa va spun e ca am un copil teribil de intelegator. Spune ca "mami mege a sivici ia banii mie bu (masina) maee"
nu mai plange dupa noi, dar plangem noi ff mult dupa el.
Azi cand am plecat n-am avut puterea sa-mi iau la revedere de la el si l-am culcat. El s-a trezit apoi binedispus, a intrebat de mami si i s-a spus ca am plecat la seviciu si apoi s-a luat cu joaca fara alte comentarii
. Dar eu si sotul am plans cca 30 km fara sa ne spunem unul altuia ceva, abia am reusit sa ne stapanim.
Cred ca cel mai greu ne este noua.
Razvan vb din ce in ce mai mult si mai corect, ziua sta fara pampers si incercam sa-l invatam sa spuna (inca n-am reusit dar perseveram) a inceput si sa mai manance, dar pot sa spun acum dupa ceva absenta ca mi se pare acelasi dolofanel (cand era langa mn nu mi se parea asa
), dar tot scumpul mami a ramas.
Cand am sa am ceva timp am sa pun si cateva poze.
Va pup pe toate si urez tuturor celor ce si-au serbat ziua de nastere si nu le-am putut ura, un calduros LA MULTI ANI cu multa sanatate si un brat mare de 

pt fiecare, dar mai ales un mare
pt fiecare ingeras.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
lavinia.p spune:
LA MULTI ANI MIRUNA 

sa cresti mare si sanatoasa sa-ti terorizezi in continuare parintii si bunicii
. Cris sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati mereu de ea

Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru 

lavinia.p spune:
Neatza fete dragi! Inainte sa merg la servici va las o
calda si buna si o felie de tort din tortul lui Rares de sambata. Sper sa apuc sa intru mai spre seara sa va povestesc cum a fost, doar sa nu cad la somnic cu Rares impreuna. Va
si va doresc o zi buna!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru