Buburuze de 2009 in actiune **15**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fete dragi! Uite ca nu am somn acum si intru sa pove cu voi si sa va las si pozici calde, daca vreti sa ne vedeti. Incep prin a ura cu intarziere La multi ani Sebastian, multi ani cu sanatate si sa-i bucuri pe parintii tai mereu, sa va traiasca feciorul
Si acum sa va povestesc de dezastru a iesit ziua lui Rares cel putin pt mine. I-am tinut ziua in oraselul copiilor. Am inchiriat acolo o sala unde am putut duce ce am dorit noi. Am ajuns acolo, totul bine si frumos, Rares a inceput sa se dea pe topogane prin tuburi, pana a aparut soacra mea. De cum a vazut-o gata nu a mai vrut sa faca nimic fara mine, cum dispaream din raza lui vizuala, adica cum nu eram la topogane cu ei si eram cu invitatii cu scandal cat casa. Am incercat sa-i explic ca nu merg nicaieri, tot degeaba trebuia sa stau langa el. Cu chiu cu vai il tine mami la topo si cand a venit unul din invitati cu o bascula mare de jucarie a inceput din nou scandalul cu Dragos pe bascula. Amandoi trageau de ea, Rares a inceput sa urle de s-a invinetit la fata, Dragos la fel...pana la urma am luat bascula si i-am dat-o la Dragos, care a fugit cu ea iar Rares a ramas cu buza umflat, ce sa fac....si de aici i s-a taiat tot cheful lui Rares, a fost tot cu fundu-n sus, la tort n-a vrut sa vina, a facut crize cand i-a cantat lumea La Multi Ani, a fost un esec total, desi lumea mi-a zs ca s-a simtit bine. Eu am plecat de acolo cu nervi, imi era greata de nervii care mi i-a facut. Nimic nu i-a mai convenit orice ziceai catre el se criza si urla. Apoi duminica la botez, l-am dus cu noi, alta distractie. Nu l-am putut baga in biserica decat cu greu, iara crize, zici ca nu e copilul meu, si asta de o saptamana. Il vad ca sufera ca nu sunt cu el, sunt constienta ca si din cauza asta se comporta asa ca-l las singur si astfel imi arata supararea lui, frustrarea, dar nu stiu ce sa ma fac cu el. Abia astept sa-l vad cand vin de la servici dar si cand il vad cum se comporta imi vine sa plang. El nu mai face la nimeni cu mana, nu mai vrea sa pupe pe nimeni, el care era asa de sociabil si la toata lumea facea cu mana si trimitea pupici , eu sper sa nu-l afecteze foarte tare psihic ca sta acolo...si sper sa mai reziste pana in toamna cand il dau la cresa unde sper sa-i fie mai bine cu copii, nici nu stiu ce sa zic, cum va fi mai bine. ma gandesc ca e bine ingrijit aici ca doar e cu buna-sa dar totusi de ce se comporta asa...offff... Plus pe langa toate sunt si foarte suparata ca mami nu se simte bine si va trebui operata sa-i scoata ovarele si tot uterul .....gata ca v-am impuiat capul dar musai mi-a fost sa ma descarc
Cris am vazut pozele ce domnisoara frumoasa ai, e o scumpa si tu la fel. Ma bucur ca v-ati simtit bine si tortul arata delicios...ce a primit Miru de ziua ei? ceva pozici cu cadourile? Va dulce
Emasanatate multa! Va imbratisez
Getiksper sa nu te mai supere nimeni mami si sa fii mereu vesela...apopo azi am pus coletul
Lali am vazut pozicile cu voi, nu stiu dc am mai spus adorabili, si mi-e un dor de mareee....
Anna off imi pare tare rau de Vladut, sper sa-i treaca repede semnele de buna purtare si sa nu se mai intample...tu cum mai esti cu sarcina?
simina un scump Andutu. va pup dulce
off Anna acum citesc ca tot cu greturi esti, sper sa treaca odata perioada asta
Adinasper sa rezolvati problemele si sa nu va despartiti si la multi ani cu intarziere si sanatate multa si tot ce iti doresti
Picky] dulce, cum mai sunteti?
gata merg si eu la somnic ca e tarziu si maine promit sa pun si pozicicle. Va dulce! Noapte buna!

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza gagici. Va las , cioco calda, ceai, capucion ce vreti voi si am fugit la servici. Va si va doresc o zi buna!

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa

am dormit de-am rupt..asera la 10 si jumate deja eram in pat..parca ma simt mai bine azi cu bateriile incarcate

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

simina am pus pozele pe mail,iar partiul a fost demential de frumos.Tot de partea su somnicul mi-e si mie groaza..ea uita de mine cand e cu copiii,dar la somn ma cauta sa o dragalesc si vrea soricelul..sa vedem ce o sa facem pana in toamna ca trebuie sa muncim serios in sensul asta.Dar ma bucur ca Andutu sta cu copiii la gradinita si ii place
getik ce ai facut ieir?ai rezolvat?
ana am pus pozici.Of,of saracul Vladutcum e acuma? flacaul sa treaca buba mai repede
adina ce frumos flacau ai tu acolo.Nu te pripii cu deciziile,vorbiti si cautati o alta solutie buna pentru voi
picky tu cum te mai simti?Stefi cum mai e cu surioara ei?
lavi eu zic ca te-ai agitat degeaba..ei la varsta lor sunt de asteptat sa se certe pe o anume jucarie,sa faca in asa fel incat socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din targ,dar sunt sigura ca invitatii s-au simtit foarte bine.Si vorba ta,posibil ca sa-si manifeste supararea ca nu mai e toata ziua cu mami..te inteleg ca esti cu nervii la pamant,dar incearca sa fi calm..ignora crizele de plans,dragaleste-l de cate ori poti si mergeti doar voi doi sau si cu tati la plimbare..nu musai la locul de joaca,ci in oras,o simpla plimbare..am vazut ca la Miru da roade.Si ea simte ca in curand vine ziua in care o sa plec la munca si nu o sa mai stau cu ea toata ziua,si cum ma vede ca plec pe poarta numai pana la piata,cum pune boticul si incepe sa se schimbe..Capul sus ca o sa trecem noi si de perioada asta.Off,imi pare rau de asa veste,cand e programata operatia?.Uite ca la cadouri nu am facut poze,a primit un cort cu bile www.link de reclama catre alt site - avertizare/comunitate/nina_m/poze/show/7/14275" target="_blank">asa si masuta de scris http://www.keter.com/products/sit-and-draw/]asta[/url].
Vrem pozeeeeeeee

Eram sa uit asear maimutica era cu pampers pe ea,si vine la bucatrie si cere "pish,pish".Ii dau pampersul jos si se duce la buda si ma cheama sao o pun sus.Ma execut si ea a facut pishu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Am venit la cafea,nu stau mult ca am ceva treaba dar mai vin eu mai tarziu.
Lavi-imi pare rau ca te-ai suparat la ziua lui Raresel,nu stiu ce sa zic de crize e posibil sa fie din cauza ca ai inceput munca si el era obisnuit numai cu tine,probabil acum orice moment cu soacra ta il asociaza cu lispa ta si de aceea nu vrea sa ramana cu ea.Eu nu am trecut prin asa ceva ptr ca atunci cand m-am intors la munca Andu avea doar 2 luni si nu intelegea ce se intampla iar cand a mai crescut si si-a dat seama deja era obisnuit ca "macuta" pleaca dimineata si vine seara.Oricum mult calm sa ai ca se va obisnui si vor trece si supararile si frustrarile.
Anna-imi pare rau ca inca nu au trecut greturile,poate in 2 saptamani totusi devin o amintire.....
Cris-am vazut pozele cu micuta mancacioasa!Frumoasa locatia aleasa ptr party.Si tortul
Adinuta-imi pare rau de problemele cu sotul,nu luati totusi decizii radicale la nervi,mai dati-va o sansa ca totusi va iubiti;si in plus presupun ca problemele provin de la bani si e pacat ca banii vin si pleaca dar iubirea.......La Multi ani cu intarziere si iti doresc sa ai parte de tot ce visezi!

Ma intorc la munca!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata!
Am venit si eu la cafea...o am si pe cea reala in fata.

Nu,problemele noastre in casnicie nu au inceput de la bani,ci de la comportamentul lui,iar problemele au inceput cu putin inainte de Craciun.De atunci tot stam si vorbim,incercam sa gasim solutii,dar eu nu pot tolera unele lucruri.

Offff...fug la gandacel ca il aud tipand...revin mai tarziu.

Razvan si mamy va

Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele multam de tratatie in asteptarea gunoierilor sa le dau o cafea(azi am tomberonu +12 sacii si o cutie pline cu gunoi logic[:)))]),

cris mami am reusit sa rezolv ce aveam de rezolvat adica miam recuperat banuti care ii mai aveam imprumutatii si acu sper ca maine sa ii depun la ceareu pensionari si sa iau 4000 ron cu dobanda de vreo 7% si cu bani astia vreau sa bag gazele ca vine iarna si ciuciu gaze, ca de strans noi vai si amar.

lavi stai calma cu rares, ca este doar putin frustrat ca nu mai esti cu el acasa si incearaca sa iti atraga atentia prin chestiile astea, dar tu de ce nu ai incercat sa il duci direct la cresa de cum a implinit 2 ani, uite nasa mea a dus fata la cresa de ierii si a mers chiar daca este anu inceput si eu azi bag banuti ca ary ia facut baie la token si am astept altu.

anna imi pare rau pentru vladut dar este baiat mare si trece, ary ia la cazaturi si are la zgarieturi ca sta mai mult tavalita pe jos decat in picioarae, azi pun poze cu ea sa va distratii

simina azi pun poze cu ary, eu de mergelit nimik ca nu am mai avut chef deloc depresia bat-o vina ca stau si plang ca dobitoaca si oricum nu rezolv problema. dar acu mai termin prin curte treburile si o sa ma reapuc daca imi face cez o masuta in curte unde sa stau.

piky bafta la treburile zilnice ca ai nevoie te dulce

ema un mare sa te faci bine si tu si puiutu

adinuta ce bine imi pare sa vad ca ai scris si u ce face ginerimiu?? cu problemele in casnicie trebuie rabdare sa rezolvatii tot.

acu ca sa va dau din casa asa pe scurt: de cand sa angajat la gunoi cezar are o clica de betivi notorii cumnatamiu la fel asa ca a inceput sa bea din mult in mai mult in foarte mult, sa certat cu aia la munca in fine se sparg toate in capu meu si a lu soramea, cunatammiu vine acasa si ii zice lu sormea ca uite ce face cumnatatu, ea incepe la ine nu il mai lua pe incredere pe cez, cez vine acasa ca ia uite ce face cumnatatatu uite pe cine tineti in brate si asa mai departe am avut o luna de chin sper sa plece cez ca sofer pe camion sau tir la bucuresti si sa scap de bobitocu ala de cumnatatiu sa fiu linistita. si cam astea sunt problemele peste care nu pot trece dar incerc. sper acu ca ia pastile sa nu mai bea ca daca iara se apuca de bautura i-am zis ca divortez si nu ma mai uit inapoi.

de cand nu mai bea de o sapt aproape sa schimbat mul i-a facut lu ary in curte groap de nisip, ia montat leagan am facut curat in curte a tuns gazonu este o frumusete sub vie mai mare dragu. gata acu fug ca au venit baietii cu gunoiu si tre sa le dau cafeaua

lali te pup si pe tine dulce

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cris mami ce distractie pe capu lu miru o dulce

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

multumim pt urari noi abia sambata ne chefuim..ieri doar am iesit in parcul blocului si sa jucat cu copiii vecinilor...

cris si eu vrea sa vad poze

lavi sebastian merge 1 luna la cresa..noi deocamdata avem probleme seara la adormit..el care inainte adormea singur fara probleme acum vrea sa stea cineva cu el in camera pina adoarme..sunt sigura ca "problemele" care le ai acum cu rares sunt din cauza ca nu intelege dece mami numai e cu el toata ziulica...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Laura, la multi ani lui Sebastian, sa creasca mare, sanatos si fericit!

Cris, am vazut pozele, o dulce Miru si aranjata ca o adevarata domnisoara Recunosc ca am balosit la tort, dar ii fac si eu pt maine lui fi-miu, asa ca o sa-mi fac pofta

Lavi, imi pare rau de ce s-a intamplat la petrecere, eu cred ca Rares, in afara ca ii e greu fara tine, era si obosit de se comporta asa. Plus ca pe la 2 ani incep crizele, al meu e toata ziua cu "NU" in brate, nu vrea sa se spele, sa se schimbe, sa doarma...nimic nu vrea, nu nu nu nu.... Ieri dupa-amiaza a bocit dupa mine, desi era cu maica-mea pe care o iubeste de numai poate. Nu stiu, cred ca trec printr-o criza ca asa schimbat il vad si eu pe Vlad in ultimul timp
Getik, pup eu fetele, ma bucur ca ti-ai mai revenit
Picky, va pup, sper ca sunteti bine

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 11+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Eu is plina de nervi, draci si durere..
Anul asta trebuie sa ma feresc de doctori ca numai ghinioane am..
Aseara m-am dus la dentist in locul sotului, ca aveam o masea care era cariata si ieri mi s-a rupt o bucata din ea..ok nu aveam dureri..dar ma gandeam ca o poate plomba si scap..nuuu nu se mai poate face nimic din ea ci doar sa o scoata...ok..se pune tanti pe treaba..imi face anestezie locala..nimic inca simteam..si uite asa a ajuns la 4 intepaturi si inca simteam durere... a incercat sa-mi faca film, nu a reusit ca e ultima masea din spate jos si eu nu suport bucata aia ptr film..ok..asa ca sa o scoata fara film..si baga clestele..da si trage, eu simteam durere..nu iese frate deloc..si concluzia e ca trebuie sa ajung la un stomatolog chirurg ca sa se ocupe de ea ca e posibil ca radacina sa fie intoarsa(cazuri rare) si daca trage mult sa nu afecteze si radacina celeilate masea..dar oricum mi-a facut-o ferfelita si am toata gingia inflamata si doare ca dracu..stau si iau calmante si ma dau cu capul de pereti ca m-am lasat pe mana unei incompetente ..a sunat-o sotul s-a luat de ea si la ora 8 aseara era la noi acasa si cauta soluti...apoi la 9 a sunat sa vada cum ma simt si azi dimineata la 7 la fel...a reusit sa vb ea la spital si azi ma duc la spital la stomatolog ca o sa ne ia printre pacienti, ca o programare la el dureaza mai bine de 1 luna...deci iar ma chinuie ca dracu si azi ...
Si cica anestezia loclala nu trece in lapte..pai fiica mea si la ora asta doarme..s-a culcat azi noapte la 9 si pana la 5 nu s-a mai trezit ptr papa iar de at doarme incontinuu...si ea nu e asa...deci clar ca a trecut si la ea anestezia...si azi iar imi face.. ...
Trebuie musai sa ma feresc de medici..

Incerc sa citesc cate ceva..revin

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput