Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 13
Picky_toto spune:
Salutare
Aici bate un vant rece si tare de te ia pe sus..
Am una bucata copil mic in brate si incerc sa tastez cu o mana..
Trebuia azi sa fac curat dupa ce culcam copila dar nu am mai avut chef, asa ca maine intru tare in treburi de dimineata ..
Am fost azi pe la noi Virginia si Elnea, de data asta copilele nu s-au mai batut..deci suntem pe drumul cel bun
au inteles si si-au impartit jucariile, chiar daca se mai impungeau una pe alta, dupa ce le explicam cum sta treaba, intelegeau si lasau nervi la o parte...bine au mai fost si ceva tipete ca vai a atins-o una pe cealata si invers dar se potoleau..![]()
Pana la urma cu gradinita am rezolvat-o ..am gasit un singur loc la una din gradinitele ptr care am optat, aici aproape da casa noastra. Nu e ceea ce as fi vrut, mai ales cand ma intrat si am vazut cum arata...al meu zice ca seamana cu scolile din ro pe timpul comunismului
, dar na decat deloc e bine si aici ptr inceput. Important e ca ma intrat in sistem si o pot transfera mai tarziu. Oricum daca pana in toamna se mai elibereaza 5 locuri de la gradinita catolica avem sanse si acolo...ramane sa ne sune...daca se vor deranja ca astia de aici nu s-au deranjat sa sune, noroc cu al meu ca a sunat si ii spune sec la telefon ca mai au un singur loc liber..si ei erau obligati sa-i sune pe parinti ai caror copii erau pe lista de asteptare, iar Stefi era pe locul 3...
In schimb daca nu gaseam aici loc nu o duceam la nici o gradinita, ptr ca locuri libere mai erau la gradinitele din zonele rau famate...
Am fost aseara si la control si totul este ok...nu mai exista ON-ul acela in interior, si nici nu am vazut sa iasa ceva..Asa ca s-ar presupune ca a fost o bucata din uter iar acum s-a lipit de cealata si s-a regenerat...ca si acum uterul arata mult mai bine decat data trecuta. Asa ca luna viitoare merg din nou sa-mi bage spirala si 5 ani de zile nu mai am treaba ![]()
Anna am vazut pozicile de flacau mare si frumos...si viitor mare fotbalist 
...si am vazut si silueta ta
..cum poti sa te afisezi cu ea asa sa imi faci in ciuda
..si cica mai esti si graviduta ..;unde?! ![]()
![]()

Ema off mititelul, cand e una cand e alta..iar el le suporta pe toate
i-am mai prins si eu mana Stefaniei pe la usa dar nu grav..in schimb lu fratimiu i-am prins-o la usa la masina..am trantit usa de am zis ca i-am rupt degetele 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Am trimis repede ca umbla fiica mea pe la tastatura si am zis sa nu cumva sa steraga mesajul.
Acum ii e foame si sa-i dau sa pape ..ca deja incepe sa planga de foame 

Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
am venit si noi din oras si sunt atat de fericita de nici nu am cuvinte:
1). La fostul loc de munca,s-a desfiintat divizia mea si implicit si postul meu.Pana pe 1 iunie o sa primesc un telefon de la ei sa vad ce job la birou mi se poate oferi sau daca nu,somaj.Deci e de bine
2).Am vorbit la gradinita din P6 si pana luni trebuie sa am dosarul gata ca sa imi primesca mandra din toamna.Deci,am tititza mare de gradinita

lavi si voi maraici?Ca si Miru e oleaca si baga de toate in gura ca sa roada mai ceva ca Dojo
.Azi era albastra in gura ca a mancat o culoare.. .De abea stept sa ne arfati si noua tricicleta la Flacau,cred ca tare mult o sa se mai bucure de ea..Am rezolvat cu ambele(munca+gradinita),ca doar sunt vaccinata,nu?![]()
lali adevarul e ca are un ten asa alb ca m-ar fi mirat sa nu se inroseasca .. .Vad ca nici mie nu-mi mai apare acea muher care sa-si fatzaie bucile pe aicea la fiecare scroll..
ema off,bine ca ai sesizat ca e manuta lui acolo si nu ai fortat usa..mititelul
o sa treaca ca pup eu
simina off,sanatate multa si spor la treaba
picky pai e clar ca aveti fete cu caractere puternice
important e ca s-au inteles bine de data asta.Ce nesimtiti..e clar ca si acolo merge treaba "prin cunostinte".macar e aproape de casa si vorba ta,o transferati voi in timpul anului.Asta da veste buna
in sfarsit ai scapat de stresul ON-ului.Ce e aia spirala..semana cu steriletul de la noi?
Mirunel
terorista 

BAZAR
anna-mama spune:
Multumesc pt complimente, dar la partea cu silueta nu prea mai stau bine, deja m-am ingrasat o gramada
Ajunsesem la 56, acum nu mai spun cate am ![]()
Am o burta ca de 4-5 luni 
Cris, ce vesti bune ne-ai adus
Ma bucur mult pt voi ca se rezolva toate, bravo, trebuia sa se aranjeze lucrurile 
Picky, ma bucur ca esti ok si ai scapat de problemele de sanatate. E super bine ca ai gasit un loc la gradi pt Stefi
Cu Anna ce o sa faci? TU vrei sa te reintorci la munca? 
Ema, pup eu manuta scumpa de bestiuta frumoasa, o sa treaca, am patit si eu cu fi-miu la fel 
Simina, spor la treaba, si eu care credeam ca esti in concediu de nu mai dai niciun semn
Sanatate multa! 
Lali, pup eu pielicica rosie sa treaca arsurile, mititelul
Bine ca tu nu ai patit nimic cu toate ca ai pielea alba. Nu ati facut poze? 
Mady, asteptam problemele, poate dam o mana de ajutor. Cred ca esti tare mandra de puiutul tau destept 
Lavi, ce frumoase cadouri in luati, abia astept sa le vedem si noi si in special pozici cu Rareselu
Andreiutu ce mai face? 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
ete, bre, ca vi le-am trimis... ca sa nu fie cu suparare. sa va vad ce puteti... mie imi e greata de la ele. trebuie digerate cu un pahar de tequila in fata+lamaie
.
cris
bravo.
lali, cu siguranta imi vor place bijuurile
. deja devin obsedata: am 2 perechi de sandale, 2 gentute de ocazie, 2 seturi de bijuuri (inclusiv cel de la lali)... si o singura rochita la care le-am asortat pe celelalte
. mai ramane sa ma decid atunci ce culoare ma vopsesc
ca nu m-am vopsit niciodata pana acum si imi e groaza
.
ema, si mie mi s-a intamplat cu alex (sa-i prind zgaibele la usa), iar mihaita si-a tras usa singur peste deshte
. bine ca nu e mai rau... trece pana la insuratoare.
picky, 

cate un pupic pt. fiecare fata cucuiata. cel mai mare pt. tine
. mama, da' gospodina esti!!! sincer, in primele 3 luni nu m-am strofocat sa fac mai mult decat era absolut necesar. noi aveam si un batran la pat, deci era destul de greu chiar daca alex era mai maricel si ma intelegeam cu el. in fine, a trecut, dar vreau sa spun ca acum recuperez munca ce n-am facut-o vara trecuta
.
lavi,
imi e dor de conversatii mai lungi din partea ta... cred ca si eu voi fi la fel, desi eu cu calculatoare/internet lucrez, deci as avea timp sa citesc la serviciu ce scrieti voi
.
asaa... ma bucur nespus ca va plac aripioarele picante. eu am luat reteta de undeva si am adaptat-o la gusturile noastre ca cea de acolo nu iesea cum trebe
.
sambata sa nu ma puneti absent. sunt in excursie la olarit si planetarium. maine sunt in pregatiri... 

mamicile si buburuzele.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
lavinia.p spune:
Neatza fetele mele dragi. Va las repede [cafeaua]. Imi este dor de voi, am emotii pe maine, sper sa iasa bine petrecerea si sa se simta toata lumea bine.
Lali multumim,...
ce scumpi barbatei ai in casa, cum iti pupa ei burtica
, va pupacesc.
Ema
...nu m-am schimbat
...offf dragul de el, sper sa nu se invineteasca, cred ca te-au trecut toate transpiratiile si iti venea sa te duci in lume, pup dejetele prinse la usita
Siminasanatate multa va doresc
Picky ma bucur ca ai rezolvat cu gradi si ca a fost ok la control cu ON-ul acela. Va imbratisez
Cris super vesti

...am sa va arat, abia astept sa i-o dau![]()
Anna Andreiutzu e bine multumesc, sa vedem cand merg peste 2 saptamani la control, sper sa le dea numai vesti bune...dar voi cand mergeti la control?
Mady si mie mi-e dor sa stau cu voi mai mult dar nu pot efectiv, mi-e tare dor de voi toate. Pupici si la baieti!
Gata am fugit. O zi buna!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru 

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

moamaaaaaaaaaa,ce bine am dormit,dar parca as mai fi levenit oleaca in pat![]()
Azi trebuie sa ma prajituresc ..musai..si nu stiu ce
.Dati si voi idei,plssssssssss![]()
![]()
ana termina fata,ca nici nu se cunoaste sarcina..daca nu ne spuneai ca e pe drum un bebe si ne punei poze,nu banuiam nimica.Inca esti sexoasa
.
mady niciodata nu ai pus vopsea in par?Eu stau si ma gandesc ce culoare a ratat parul meu
..nuuuuu,daca ma gandesc mai bine sa stii ca am avut toate culorile posibile si imposibile
.Acum nu mai stiu ce culoare are parul meu natural
.pai si eu o sa fac oleaca mai diferita crusta..o sa faram si niste fulgi de porumb si o sa le tavalesc prin ele sa vad ce o iesi
.Am inteles,sambata ai scutire
dar vezi ca duminca trebuie sa treci pe la noi sa ne spui ce ati facut.O sa intru si mai tarziu un pic pe mail sa arunc un ochi la problemute.
Mirunel
terorista 

BAZAR
alynta27 spune:
Buna! Iri nu am putut trimte mesaj. M-a enervat rau tantea aia cu chilotii roz!![]()
Asa....
L-am inscris pe Matei la cresa! Vedem cum o fi- deja am emotii!
Maria a invatat deja cum e cu contactul la sol. Da sa mearhga in 4 si nu-i reuseste, plus ca e agatatoare. Creste ca din apa!
Emanuela da un semn cand si unde vrei sa ne vedem! Mie imi convine azi!
Ai nr meu de mobil?
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Si eu intru in categoria nevopsitelor. Dar sunt norocoasa ca am o nuanta f buna la par-zici ca-s proaspat vopsita!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madyrizi spune:
neatza!
crisule, stii reteta la negresa cu banana? e de efect
.
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13554/NEGRESA-CU-BANANE/" target="_blank">negresa cu banana . in josul paginii sunt imaginile.
mie imi place tare mult si parca nu-i asa complicata.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII