Buburuze de 2009 in actiune **15**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataa

imi vine sa o strang de gat pe tanti aia de la fittnes care isi tot fatzaie buciele pe aiceanu pot sa misc un pic mouseul ca apara despuiata..pe voi nu v-a stresat pana acuma?

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

lali si stii ce? Nu m-am obosit prea tare,ca singurica a inceput sa constientizeze ca nu e ok cu pampersi si a inceput sa ceara la buda.EU inca zic pas la plaja..sa termin cu nebunia asta cu gradinita,cu masina,cu ziua Mirunei si cu jobul meu (care o fi si unde pana la urma?)si pe urma o s mergem la plaja.Asta cu aurul si cadmiu e vrajela ca sa mai creasca pretul la minereul aurifer..dar ca sa se justifice oarecum de pretul marit,trebuiau ei sa vina cu o stire de genul.
andreea eu una sunt fana declarata munte.Nu as da nici marea e munte..adica sa ma mut la munte definitiv..dar stii cum e omul..daca are una,o vrea si pe cealalta.Sanatate multa Cezarei sa scapati repede de raceala
ana ute,o sa ne tragem cate un bronz si pentru tine.E cam aiurea si cu cresele,mama e musai sa lucreze de a doua zi cum copilul e lasat acolo.Daca nu are loc de munca asigurat,poti sa-ti iei la revedere.O sa mai incerc in P 6 poate reusesc ceva
lali raculeeeeeeeeeeeeeee.daca Paulica nu vroia sa plece de pe plaja,sa ma tin bine cand oi duce-o si pe MIru.Anul trecut am scos-o si pe ea pe plaja si era i stare sa inghita tota plaja.La malul marii nu am dus-o ca ne era ca nu mai reusim sa o luam de acolo decat cu istericale.In schimb i-a adus ta-su de cateva ori apa in galetusa si a fost asa de fericitaaaaaaaaaaaaa..
Si eu sunt tota impotriva bataii la copil,am fost crescuta cu motto-ul "bataia e rupta din rai" chiar daca erau niste copilarii ce faceam noi si era nevoie de cureau de piele pusa in cuier sau nuiaua de dupa usa cu care mancam o bataie de nu mai stiam pe ce parte sa stau ca sa nu ma doara.Ai vazut ca nu-mi place ca Miru sa loveasca un alt copil sau sa ridice mana.Cum incerca sa faca loveasca ii dau peste maini si o cert.Pe strada nu prea avem parte de istericale ca daca schiteaza un singur gest,o iau fortat dupa mine,nu o bat.Nu stiu daca i-am dat de 2 ori la buci ca se zbatea ca o maimuta si cu rahatel si nu reuseam sa-i schimb pampersul.in rerst,sunt anti bataie.O cert,imi mai pierd si eu calmul si mai tip la ea.DAr atat..fara violenta.Uneori tine doar faza cu explicatul ca nu e ok ce face si trebuie sa asculte de mine sau de ta-su,iar alteori se incapataneaza sa faca ca ea,dar daca ridic tonul imediat se potoleste.Nu se mai da cu curaul d pamant sau cu capul de faianta din bucatasrie.Atunci cand pateam asa,o lasa in pace si o ignoram total,cu toate ca uneori de atatea zbierete aveam creierii flenduri.
aha...deci si tu esti stresata de fittnesul asta

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza!
Deci chilotii aleia de papa cereale fitness sunt ruoooz,aseara ii vedeam mov...

[]Crisule i-am dat de doua-trei ori peste manute cand a lovit,si stiu sigur ca nu e o solutie la el,pentru ca daca el loveste,si eu il lovesc sa nu mai loveasca,ce intelege? Ca e bine ca a lovit? ca nu e bine? De aia nu mai vreau nici asa,sa il lovesc peste maini cand loveste pe cineva sau ceva. Eu vreau sa invat sa ii vorbesc astfel incat sa il pot potoli cand plange tare.Ca se tranteste de pamant? Asta e,sa sa tranteasca! Se supara si pleaca de langa mine? Merg dupa el si gata! Noi am mai facut de astea,s-a trantit,a tipat,dat din picioare is eu ignore total, nu l-am bagat in seama si nici nu am lasat pe altcineva sa il ia in brate.Am auzit comentarii de genul " vai,dar ce rea esti,cum il lasi sa se tavaleasca asa?" Si raspunsul meu a fost cam de fiecare data" lasa-l sa se tavaleasca,se potoleste el la un moment dat! De ce sa creada ca la fiecare istericala mama sare sa il pupe?" .Nu mai zic ce priviri miloase am primit de la vanzatoare cand mi s-a trantit in magazin fara motiv,ca nu voia nimic,doar ce intrasem in magazin si el a inceput sa tipe si s-a trantit pe jos. Eee,doamna vanzatoare a sarit cu o bomboana sa impace copilul! Si am refuzat-o politicos,i-am spus ca a mancat deja dulce,si nu vreau sa il invat asa,cand plange sa primeasca dulce. Si vaai,ce privire mi-a daaat, cum s-a uitat cu mila la "saracul copilas,si il lasi sa planga asa!" ...I-am spus ca daca tot vrea sa ii dea o bomboana,sa ii dea cand o sa il vada vesel,pana atunci pas.

Anna,Andreea[/b] cred ca am facut plaja si pentu voi! M-am trezit dimineata cam rosie,aseara parca n uera asa rosie pielea ,si il cam ustura si pe Paul, e musai sa iau o crema cu factor mai mare de protectie pentru el. Bine ca imi tine palariutele pe cap,nu le da jos.

Mai,sper ca v-ati dat seama ca atunci cand vorbeam de "bataie" ma refeream la palme peste fund, peste maini, nu bataie cu bat,sau cu palme fara numar,doamne fereste!

Va pupic,revin mai tarziut. Trebuie sa ajung in tomis 3 ,in celalalt capat al orasului sa imi iau comanda de fimo,ca dormeam cand au sunat ei cami-o aduc acasa , si cu Paul maraici ca il ustura pielea nu o sa pot ajunge. Sper sa mai reziste sot o ora cand vine acasa,sa fug singurica.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

neata,

eu is bagata in treburi si parca nu se mai sfarsesc , plus ca trebuie sa ies cu fetele afara..ieri am stat 4 ore pe afara ...

acum am mancarea pe foc, astept sa o termin si apoi imbrac fetele si iar afara, apoi vin acasa si trebuie sa continui treburile..

am citit ca vb de plaja, si ca deja ati fost la plaja, lali...si sotului i s-a pus pata de vacanta;.acum nu stiu daca plecam pe undeva sau nu..mai discutam..

cris nasol cu gradinitele, bafta sa reusesti sa gasesti un loc..

lali da-l cu iaurtel pe paul ptr arsurile de la soare iar crema ia-o cu factor 50+

pe restul va pupic dulce

eu inca is in butoi, si azi era ziua in care aflam unde mai usnt locuri libere la gradi...si sunt la mama dracului unde nu o voi duce in veci ...ca doar nu degeaba am cautat sa ne mutam in zona in care stam acum..oricum un sistem de tot rahatul..iar locurile libere sa si le bage in fund primaria anversului...

v-am pupacit si ne mai auzim ..cand mai arunc un ochi pe aici

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Pozici proaspete aici

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

bunaaaa ... remember me?

sunt o puturoasa, am citit tot dar mi-a fost o lene crunta sa zic doo vorbe.

anna, ce sportiv!!! si ce mamica!!!

cris, in bucuresti e la fel de greu cu gradinitele. eu nici cu pile n-am reusit sa-l dau pe alex langa casa, asa ca am fost nevoita sa-l inscriu mai departe, unde mergea cam o zi la 2 sapt. .

lali, vezi ca ti-am pus coletul. cred ca l-ai si primit pana m-am decis io sa te anunt .

picky, incet incetisor o sa-ti revii. e f. greu, intr-adevar, dar satisfactiile sunt imense .

ema, ci mai faci, bre?

la faza cu istericalele... eu dau ignor. vad ca itza (cum ii zic eu in casa) a inceput sa se obisnuiasca cu ignorul si stie ca nu mai are rost sa continue. il mai cert, mai tip... si vad ca intelege si tace sau face ce-i zic. sa-l tina DD asa si sa nu se strica bunatate de copil .

am fost la scoala sa vorbesc cu doamna lui alex si mi-a zis ca mai e un concurs, numai cu cei care au luat punctaj maxim . i-am scos la imprimanta subiectele din anii anteriori... si ne uitam ca curcile. sa mor io daca stiu sa fac juma din probleme... sau sa i le mai si explic . andreea, unde esti???????

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaa

nu mai pot..ma declar rupta de oboseala si stres .Musai sa-mi reincarc bateriile ca in ritmul asta nu ma vad prea bine,mai ales ca o sa am niste zile minunate cu musafiri pana duminica..sper sa nu fie sinonim cu epuizare totala.

dar haideti prima data a savuram ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

lali auzi la ea la ce se uita,ce culoare are asta cu reclama la chiloti ..cred ca te-a inselat vederea de la foame de-i vedeai tu movi la ora aia.Miru a invata ca daca ii dau peste maini,inseamna ca a pus mana fix unde i-am spus eu ca nu e voie,dar apoi intelege.La noi a mers metoda asta..ca cu vorba buna nu tinea la ce caracter capos are.OHohoooooooo..pai madam din astea care sa-ti "impace copilul ca zbiara" sunt cu duiumul..toate sunt destepte si bune la suflet cand nu e vorba expres de ele si situatia nu le priveste..Fata,ia ai grija ca nu e de gluma cu parlitul asta pe plaja..al meu a lucrat o singura zi la o coaja de dacie fara tricu pe el si e rosu si tipa ca-l ustura.Pentru Paulica ia o crema cu SPF 50e mai scumpa,dar am inteles ca e foarte buna.
Fata,stiu la ce fel de "corectie" te referi,si sunt perfect de acord cu tine ca nici eu nu am de gand sa ma racorec pe copil aplicandu-i o bataie ca a facut cine-stie-ce ..ti-am spus,am mancat bataie cand eram mica ca magarul in panta,si de foarte multe ori pe nedrept.Nu am de gand sa impartasesc modul de gandire al bunicilor care l-au pus in practica la noi..
picky fata,te rog eu sa lasi naibii treburile casnice..nu mai robotii ca o disperata ca nu se or termina niciodata,si mereu e cate ceva de facut.Faci doar strictul necesar(macar o perioada),in rest iesi din casa cu fetele,stati in curte si leneviti..nu stiu,ceva care sa te scoata din starea asta.Imi pare rau ca nici la voi nu e ok cu gradinita pentru Puca..capul sus ca dupa un nor mereu iese soarele
ana sa ti-l manac eu pe Vladut?.
mady lasati doamna scuzele si strangeti bani,de preferat euroi ca sa aveti ce pune la pusculita pentru zilele lipsa.Fata,ce sa zic..sambata mai trag o turta de aripi picante ca avuse mare succes la populatie si exista cerere.Azi merg la o gradi printr-o pila..zi si tu ce sa ii iau doamnei de acol,adica ce sa-i pun intr-o sacosica?dac vrei,poti sa ne pui problemele pentru Alex pe mailul comun si sa intram si noi poate te ajutam

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza fetele mele...va servesc cu o , capucino, cico calda, ceai . Noi suntem bine sanatosi slava Domnului, cred ca ne dau maselele ultimele ca suntem cam isterici in somn si nu prea mancam. Am fost ieri sa vedem de tricicleta, pana la urma o sa-i ia parintii mei, deci am scapat de o cheltuiala mare, asa ca noi ii vom lua o bascula mai maricica cum am vazut ca-i place. Abia astept eu pana sambata, dar el...cred ca-l voi aduce greu de pe topogane si tuburi sa sufle in tort
N-am prea citit din urma ca stau prost cu timpul si ieri la 22 am ajuns acasa din parc, defapt am fost si pe la mami dupa banii de trici ca azi sa putem sa o luam
Am vazut pozicile lui Anna cu Vladut ce flacau frumos si adorabil ai mami, sa-ti traiasca si abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtica sunteti niste frumosi. Va cu drag!
Madyfelicitari pt reusitele lui Alex cred ca esti foarte mandra si ai si de ce...pupici cu drag
Pickyte imbratisez cu drag si sper sa rezolvati cu gradinita, eu l-am inscris deja pe Rares pt anul viitor si am prins loc ca norocul. Ce-ti mai fac printesele?
LAli offf dragul de Paul, eu am crema cu factor 50+ si chiar acum am fost sambata la strand si am stat si la 12 in soare, ma rog in apa si nu s-a prajit deloc, eu da , el nu doamne ce i-a mai placut si lui la strand...tu ai mai fost la dr? cum esti cu sarcina? multi
Cris cum e cu jobul? dar cu gradi? n-am mai citit demult si nu stiu ce ati rezolvat pana la urma? dulci si la Miru
Emo, Andreea,Getik, Simina si pe toate fetele va pup si va imbratisez cu drag!

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza buburuzime!

Am baut din cafelele tale Cris,foarte bune,ca de obicei . Mai,crema a fost cu factor 50+ la Paul,doar ca el atat si-a aruncat cu nisip pe el,atat s-a balacit in apa,de probabil s-a cam dus de pe el,ori din cauza ca are aceeasi culoare ca si mine. Oricum,nu ma asteptam sa arda asa tare soarele,ca nu era foarte cald. Azi-noapte a dormit bine,nu s-a mai trezit de la usturimi. Culmea e ca eu nu am nimic,iar el cu Vali sunt ca racii.
ici la toata lumea pentru sfaturi.
Anna ce carliontat frumusel am vazut eu in pozeee ! Foarte frumoase pozele!
Mady primit coletul , al tau se coace. Sper sa fiu pe masura asteptarilor cu bijuurile.

Lavi sa foloseasca cu placere tricicleta Rares ! Nu,nu am mai fost la dr,urmatorul consult il am pe 10-15 iunie. Nu am simtit nereguli,asa ca nu ne-am vazut decat cand m-a chemat dr-ul. Paul pupa burtica, desi nu cred ca stie el ce-i acolo,ci e imitatie pura,il imita pe tac'su' care de cate ori ma vede im iridica tricoul si pupa burtica. Aseara pupa burtica si se misca unde pupa el,semn ca e dragoste mare inre frati inca de pe acum.A simtit si el ca se misca si se uita mirat la burta,si impingea burta sa se miste iar ...

Picky mai usor mamicule ca nu au intrat zilele in sac! Ce ati hotarat cu gradi?

Aaa,Cris,si nu mai vad chilotii deloc,ca mi-am instalad adblock! Mama lor de chiloti ca imi apareau la fiecare scrol,la fiecare click,la orice miscare faceam pe DC!

Revin...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sper ca nu va lipsesc prea mult
am vz pe ana cu Vladut....ea cica e insarcinata....fata cum poti sa te suporti asa de slaba
lavi am citit pe fb povestea postata de dc....sensibiloaso am vz si pozici cu Andrei, dragul de el, e un scump
mady se scrie "shi mai fashi"....da shi fac, iaca ma invart ca o curca chioara....ghini fata hai, bantui, azi am facut smotruiala, maine fac crapelnita...ca de, vine omu
lali ia sa ne bagi si noua sa vedem bijou pt mady, da?????? cum stati cu parleala?
pickyincet se vor aseza toate, stai linsitita
nu-mi explic absenta unor fete, mai ales a getei si siminei, care am mai zarit-o pe mess, dar probabil ca nici nu trebe, nu????

am crezut ca mor azi.....am vrut sa inchid usa la camera, nu m-am uitat unde avea plodu mana si i-am prins degetele la tocul usii....m-am racit instant si am crezut ca i le-am farmat....nu am inchis tare si cand am vz a opune rezistenta am deschis sa vad ce e....sa innebunesc, a si inceput sa planga, l-am luat si l-am bagat cu degetele in apa rece, imediat.....le-am pipait si am vz ca nu au nimic dar am stat ca pe ace pana s-a linistit si am vz ca nici nu s-a umflat si foloseste degetele normal....dar imediat dupa ce i-am scos mana de la usa avea un aspect de ziceai ca-s tzandari osicioarele lui....offffff. acu e bine, s-a umflai ft putin dar nu e vanat sau altceva, are doar nitel crapata pielea

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Nu ma dati disparuta ca sunt p-aci:va citesc cum am putin timp liber dar nu am timp sa raspund ptr ca saptamana asta trebuie sa terminam bilanturile,ieri am avut zi de declaratii.......si colc peste pupaza sunt si ffffff racita-cred ca am luat de la Andutu-el e ceva mai bine insa eu sunt la pamant(imi vajaie capul de abia aud)..
Va pup pe toate si toate buburuzele-promit sa revin saptamana viitoare cu raspunsuri ptr fiecare.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput