Buburuze de 2009 in actiune **15**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nu-mi place despre voi...a venit norul negru deasup[ra buburuzelor,sau ce-i de nu mai intrati ?

Noapte buna!
Si maine toata lumea la apel ca deschidem pusculita! Eeee ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Lali o dat caldura fata haiiii....eu una bantui de dimineata pana seara....asta pana da canicula....ca atunci o sa facem si pauze, dar acu cat e cat de cat suportabil, bantuim....am intrat la 9 juma in casa....dat nitel cu apa pe plod care avea nisip si-n fund, facut sticloanta de lapte, bagat in patut cu "HAM" si in 2 min deja era la primul vis...asa ca is rupta. Avem o vreme super frumoasa si calda....la amiaza chiar ft cald.
hai va pup si seara frumoasa
PS lavi eu vreau fructe

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

Ma simt asa de obositaaaa..m-am trezit la 5 dimineata ca latra un caine ca disperatul(dormim cu geamul deschis) si dupa ce am adormit,pana acuma cand m-am trezit,in vis am tot cautat o buda ca sa nu fac pe mine,cred ca de acolo mi se trage oboseala

lali mergem fata la plaja,cum sa nu?dar tu ai voie cu burtica in soare?Nici nu vreau sa ma gandesc la vara ce scandal o sa am cu Miru cand oi pune piscina langa nisip.Cred ca acolo o sa-i mut domiciului..scot patutul afara si masa si o sa fie cea mai fericita
simina ce faci mama?
ninia 4 iesiri din gara?Uite..daca erai la c-ta sigur nu greseai drumul ca e o singura iesire.Nici nu vreau sa-mi imaginez cat te-ai invartit pe acolo si cu piticii dupa tine..
andreea voi ce faceti?
ana eu am tras cateva serii din Vizitatorii,sper sa-l fi terminat intre timp ca e super fain si te tine in priza.Ce sa zic,am murit de ras la intrebarile lui Vladut,dar uite ce baiat mare ai
picky eu te rog sa lasi butoiul ala ca nu numai cine are contract semnat si parafat cu el poate sa stea pe langa.Stiu ca e greu cu fetele,dar o sa treaca si periaoda asta si sa vezi ce tititze frumoase si cochete o sa ai care o sa te ajute la treaba
cuscra da-o in puii mei de treaba..ia treci si pune mana de lasa minim 3 randuri da ? ce face giner-miu?
lavi deci inca nu v-ati petrecut..servici usor sapatana asta si sa ne inviti sambata la tort
lali hai fata ca am avut la treba de mi-au iesit ochii.Am facut 4 feluri de mancare,am scos sectoriciul afara si musai trebuia sa stau dupa el,am mai mesterit la gheisa...deci munca nu gkuma,iar azi,pe la 10 o sa plec cu mandra pe jos in oras ca sa vedem gradinitele si sa o si inscriu la una din eleAm cazut de comun acor cu ta-su in sfarsit ca din toamna Miru trebuie sa socializeze si ea,sa se joace,sa invete lucruri noi..mai ales ca ea e innebunita dupa copii
ema ai trecut la cura de fructe cuscrela ?

Sa va zic ce am patit ieri??Pe la 7 am intrat in casa si am lasat sectorista fara pemparsici.Fix cand eram eu in plina desfasurare cu aripiloasele picante(mady sa traiesti ca am mancat ca spartii) tipa fi-mea "pish,pish".O duc la buda,isi p[une ea reductorul si o pun pe chestiune si...a facut pish pentru a doua oara zile astea.Pe la 9 si ceva seara iar incepe "pish,pish" Duc fata iar la buda,o cocoth si stau..si stau..si nimica.O dau jos si iar incepe sa strige,la care eu ii zic "bai mincinoasa mica,de ce pacalesti lumea".La 10 fara putin o bag in cada si cat am schimbat 2 vorbe cu ta-su,vad ca unul cate unul pe langa ea incep sa apara carnaciori .Deci e semn clar ca in curand o sa scapam de pampersi

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!

Cris saru' mana de tratatiile matinale!
Da fata,cum sa nu merg la plaja? Merg ,dar mai acoperita ,asa,sa se uite lumea si la voi,nu numai la burtoaca mea ! La Paul am facut plaj,dar numai la anumite ore,in rest stateam mai ascunsa in casa,sau intre pomii din parcul din fata blocului. A,si nu prea folosesc creme de protectie, ma mananca pielea de la ele. anul asta ma gandesc sa incerc untul de cacao,am inteles ca e mult mai bun decat toate cremele. Si azi mer pe plaja,cu o fosta colega de la munca si cu Paul ,sper sa se sature de nisip.

Felicitari pentru operatiunea "fara pampers" ,hai ca in curand folositi foarte rar,sau se mai intampla doar accidente.
Sa ne spui si noua ce gradi alegi.

Mady super-bune aripioarele picante ,am facut si am papat aseara ca o poarca, am facut si maioneza cu usturoi,am prajit cartofi si gata..KFC a pierdut un cleent mancacios. Saru' mana de reteta!

Ema aseara doar ce itnrasem in casa de doua minute,cand am postat mesajul. Vali era deja cu Paul in cada,ca si el era plin de nisip. Plus ca mersese Paulici o ora si ceva incontinuu, a alergat dupa caini si pisici,l-a carat "pe dupa gat" taica-su , si a ras de il dureau falcile.

Frate,astia-s nebuni ,acum cica bijuteriile din aur au cadmiu si fac buba rau... mai ales la femeile insarcinae si la copiii mici... Ce naiba sa mai purtam? Piei de animale bio,netratate cu nimic,legate cu snur facut din liana de copac tot bio ,si sa ne facem podoabe din frunze? Aaa,nu,greseala,fara piei de animale, ca trebuie sa salvam animalele... Deci mai bine umblam goi,si legati la ochi,si mancam pamant cu apa,ca si asa e prea multa pe pamant!

Va pupic,imi pregatesc gentuta pentru plaja,trezesc soata,papam si o intindem ...Mai pe la 10 asa,ca pana trezesc mastodontul...pana isi fumezeaza tigata... pana haleste... pana isi bea cafeaua si mai fumezeaza o tigara... dureaza ceva vreme.

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Bai, ce va invidiez, pe voi alea aproape de mare!
Noi anul asta oricum trebuie sa spunem pas la mare, nevoile is mari si bugetul redus. Dar, asta e ... or veni ele si vremuri mai bune!

Noi ... tot cu muci, tuse, dar e spre bine. Acum bucataresc o supa cu galuste si cam atat. Nici de bucatareala nu am chef.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

doar ce am venit din oras.Am luat la picior cu Miru toate gradinitele cu program prelungit si sunt tare dezamagita.
Unde ar fi primit-o nu mai sunt locuri.O singura gradinita mai avea locuri si se faceau inscrieri pana pe 27 luna asta,dar era musai sa aiba 3 anisori impliniti.Am fost pana la urma si aicea la noi,la gradinita cu program prelungit.Nu era nicaieri afisata varsta de la care se pot face inscrierile,dar ne-a refuzat,pe motiv ca e prea mica.cineva mi-a zis ca trebuia sa-i dau "dreptul"..asta insemnand o suma considerabila ca ea opreste locurile la program prelungit pentru o anumita clasa sociala.In concluzie,mai a ramas un singur loc mai aproape de casa,la cet.E cresa acolo si sigur mi-o primeste,dar trebuie sa ajung pana la sfarsitul lunii,cand se termina inscrierile si sa vedem daca mai gasim si locuri.Nu am putut sa mai merg cu fata atat pe jos,deja era foarte cald,nu mai o tineau piciorusele si se freca la ochi ca a obosit si trebuie sa-si reincarce bateriile cu un somnic.pan vineri cred ca o sa am si o masina disponibila si o sa merg cu soata sa o inscriem.Asa ca tineti-mi pumniio sa revin mai tarziu cu recuepartul,acum bag maimutica in pat ca a terminat de ros la o aripa de ieri

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mai, ce liniste e pe aici in ultimele zile. Daca sunteti cu toate la plimbare

Cris, Lali, sa faceti si pt mine o baie in mare ca mi-e asa de dor

Cris, nasol cu gradinitele, stiu ca asa e, la stat nu primeste sub 3 ani decat cu pile , dar stiu persoane care si-au dat copiii la cresa de stat si au fost foarte multumite, acum vezi si tu conditiile. Va tin pumnii

Simina, tu pe unde esti? Esti in concediu?
Lavi, cum mai e Andreiutu?

Pup

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

'na seara!

Maai,am fost la plaja! Ce bine a fooost ! Si ce m-am aaars,ca eu is oleaca branza feta,Cris m-a vazut, si imediat mi s-a inrosit pielea. Am stat cateva ore pe plaja,pana pe la 13 cand se facuse prea cald,s-a jucat Paulici cu nisip ,cu apa,a adunat alge din apa si i le-a pus pe fata lu' tacsu', s-a jucat cu nisip ud,adica i-a faramat castelele lu' tacsu' facute cu truda si sudoare pe frunte,ca eu parca am fost pe plaja cu doi copii,nu cu unul! Maine descarc si poze ca le-am facut cu camera si nu stiu sa o folosesc .M-au pacalit! Eu am zis ca nu il bagam in mare pe Paul,ca avea apa doar 20 de grade,dar l-a luat Vali pe Paul cica sa se joace cu nisipul ud de pe mal... si eu stateam intinsa pe nisip,cu burta acoperita de pareo,sporovaind uc o prietena, si il aud pe Paul razand cu pofta... ee,Paul era in apa pana la brau,Vali si el in apa asezat in fund,se jucau de parca aveau aceeasi varsta,chicoteau si isi aruncau cu apa in ochi unul altuia. A luat Paul si cateva guri de apa de mare,poate face bine la digestie,ca in joaca lor,il mai lua apa si il dezechilibra,asa ca a cazut cu moaca in apa de cateva ori. Mai are rost sa spun ca mie imi statea inima in loc si Vali radea? Suntem putin cam rosii,cu toata crema pe care am pus-o pe noi.Bine,mai mult pe Paul,eu nu prea folosesc.
Si vai ce mi-a plans cand am inceput sa strangem sa lecam... a aruncat cu nisip in noi,ne-a certat, a aruncat cu papucii in noi,si s-a tavalit innisip tipand si urland de parca il taia cineva.
Chiar aseara am postat un mesaj la "Dovlecei" despre chestia asta,si anume ca nu prea stiu cum sa reactionez la tipetele lui si la plans isteric. Adica daca plange putin il calmez,il iau ,il pup,vorbim,si ne intelegem.Dar daca se supara tare si incepe sa planga cu sughituri ma sperie si clachez,si atunci tendinta mea e sa il scutur sau sa il lovesc peste manute de ex,cand loveste pe cineva sau ceva , pentru ca imi e teama sa nu faca convulsii,sau in aruncatul lui pe spate de nervi sa nu se loveasca de ceva. Asa ca vin si cu rugamintea la voi,mamicile mai ales cu copilasi mai mari,cu mai multa experienta,invatati-ma sa reactionez,cum sa ma autoeduc sa nu mai am tentinta asta de a ridica tonul/palma sau sa il scutur. Nu vreau sa imi bat copilul,vreau sa il invat cu vorba buna,asa ca trebuie intai sa ma educ pe mine,care am fost educata cu cureaua si nuiaua in loc de explicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna
m-am strans de pe drumuri
lali bronzata...am trecut si noi si inca mai trecem, ce-i drept mai rar....el nu loveste dar face istricale din astea daca nu e ca el...nu mere cu lovitul, pt ca o sa dea si el si nu ai rezolvat nimic, dimpotriva, il si lovesti si il si inveti ceva rau....eu il iau de manuta si ma fac ca nu il aud, il 'tarai' asa dupa mine, daca nu vrea, il iau in brate. daca te loveste supara-te pe el si cand ii trece ii comunici ca esti suparata pt ca te-a lovit si ca te doare, eu cel putin asta mi-am propus sa fac daca va fi cazul, deocamdata nu e. am si eu in parcul unde mergeam cateva specimene vesnic crizate si needucate....care dau comanda mamelor si daca nu se executa in sec 2, o pun de-o super criza....asa ca m-am hotarat sa schimb parcul, ceea ce am si facut
daaaa, e mare criza de fete pe aci
va pup fetele si noapte buna

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Ema stiu ca nu e o solutie lovitul,de aia si il evit. Am facut si asa,l-am luat de manuta si am plecat acasa,cu tot cu dat cu fundul de pamant si isterizat de parca il taia cineva. Mai vreau solutii,sa le aplic pe toate ,sa nu ma mai sperie.

Va pupic,ma bag la nani ca dorm pe mine.

PS ,ma enerveaza maxim reclama ai a la cerealele fitness... fraaate, imi intra peste pagina, dau sa scriu un mesaj si imi apare aia in chiloti mov,dau sa schimb pagina,imi apare iar!

Mergi la inceput