Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 10
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

LA MULTI ANI Rares !!!!,sa cresti mare si voinic,sa asculti de mami si tati

lavi sa-ti traiasca flacaul
Te asteptam azi cu tortema si uite asa o sa ne topim noi ed cald cateva luni,deci..iti recomand sa vi la mare sa te racoresti
lali pai fa bine si vorbeste cu administratorul sa ia legautura cu vecinii ca au ceva vechime blocurile alea si nu te vad prea bine..eu o sa merg sa-mi fac asigurare mai repede la casa ca parca ma si vad ca ma lasa cuscra fara acoperis

mady eu am avut treaba ieir fata..am mai gadilat oleca gheisa aia de pe perete,am facut mancare,si am tot batut drumurile pana la frate-miu(care sta la 2 aruncaturi de bat

,uite ce flacat smart ai
.Eu zic ca au inceput sa creasca piticotii astia si au invatat sa ne joace pe degete
,deci e musai doar 1 plic de chili ca sa nu scot si flacari nu numai fum pe partea cealaltalavi uite de ce mi-e mie groaza,nu ca o sa manace Miru tot nisdipul de pe plaja ca asta am practicat anul trecut
..sper sa mai imi ramana ceva si pentru la batranete si sa nu dau in scleroza de pe acuma ca o sa fiu lipsa sinapseMirunel
terorista 

BAZAR
Lali_mete spune:
La multi ani Rarees,sa cresti mare,voinic,frumos si sanatos , noroc sa ai cat pentru toata lumea !!
Neatza lume!
M-a trezit PAul in pupici si mai-mai
,asa ca m-am trezit frumos,chiar daca la 7 dimineata
. Nu a vrut sa doarma mai mult!
Noi am papat deja,asa ca incetisor ma apuc de treburile casnice...
Ceisule,pai nu merem impreuna la plaja,si lasam sotii sa se ocupe de baltareti? Ca si Paul o sa imi scoata ficatii,si o sa imi pape neuronii si nervii cand o sa mergem pe plaja,ca el vrea in apa deja
. Am fost cu el cateva zile pe faleza sau pe plaja lamodern si mi-a plans o gramada cand am mers pe nisip si nu l-am lasat sa bage macar un picior in apa. Ieri mi-a facut baie la propriu in chiuveta,cu apa rece,ca pe cea calda o oprisem de la apometru... pe partea din fata nu mai avea nici un loc uscat,si pe cap era ud... Eu am ratzoi nu copil acasa
.
Va las,ca imi muta nasul deja... a umplut pampersul si se tot plimba pe langa mine
.
O saptamana frumoasa va doresc
!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Simina1980 spune:
La Multi Ani Raresel!Sa cresti mare,sanatos si norocos!
Lavi sa te bucuri mereu de printisorul tau!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
ninia spune:
Neataaaa,
La multi ani si de la mine lui Rares de Lavinia, sa creasca mare , sa fie sanatos si fericit! 

N-am mai apucat sa intru saptamana trecuta , pff treburile astea nu se mai termina..
Asa , in primul rand scuze mady de asa o eroare ..na eu cum nu citesc aprope deloc pe restul forumului , si faptul ca baietii vostri au acelasi nume, m-am gandit ca e al tau.acu vazui ca al tau merge la olimpiade , n-ai treba cu el .. ma gandeam ca esti u pre optismista pt un asa necaz..intentia a fost una buna sa stii! 

Emaaa
, mersi fata draga de urarile pt Elena, si multumesc si celoralalte fete, noroc de Picky ca mi-a zis cu o zi inainte ca io nu mai stiam cand e!
Saptamana trecuta am fost la picky in vizita.La inceput fetele s-au jucat asa frumos, insa nu a durat mult si au inceput sa se bata de la jucarii, la propriu
, ba una , ba alta...Lucru bun e ca au caracter puternic fetele noastre si nu se dau batute, se putea si mai rau
Am vazut-o si pe Anna, care e asa de dulcee si frumoasa
.A mea fata nu se mai oprea din ai da jucarii , ca de, s-o fi gandit ca nu are nimic acolo in patutul ei de jucat..
Picky , daca e frumos saptamana asta poate iesim cu ele la parc..Cre ca o sa-mi iau si eu aparat din ala de wafels, ca nu costa asa amuult si dupa, vreau si eu reteta de la tine ca tare bune au fost!
Lali Ei , eu ma refeream la faptul ca eu ma simt babuta ca am probl cu spatele si nu mai pot purta tocuri, si imi pare tare rau , nu ca as purta in fiecare zi, da asa la o rochita , mi-i dor de ele ..
Eu inca tre sa-mi revin dupa ziua de ieri ..
. Asa, am vrut sa mergem la botez in brussel , si cum a mea soata nu vroia sub nici o forma, pe motiv ca avea alte planuri in cap , eu am zis ca nu ma bag cu masina acolo ca e dezastru si cu parcarile , mai bine iau trenul , parea asa de simplu de la gara pana la biserica, doara 800 metri. Mai aveam o prietena cu mine, plus baiatul ei care e maricel..Am ajuns in gara acolo fara prbl , copii au fost asa cuminti.. insa eram total dezorientati , nu am gasit strada pe care o vroiam , gara avea vre-o 4 iesiri .. ne-am faiat pe acolo vre-un sfert de ora dupa care am zis, hai sa luam un taxi , mergem la un nene ii arat hartiuta cu harta si adresa , si el incepe sa ne explica in franceza( eu nu inteleg o iota , prietena da ) pe unde sa o luam,nu prea avea nici un chef sa ne duca. asa deci mergem in directia zisa de nene, parea asa de simplu , la un moment dat nu mai stim unde eram , in orice caz nu in directia care trebuia, activam un gos de pe un telefon , ok , am zis ne luam dupa gps..si asa am pierdut 1 ora si ceva ca ne-a dus gresit si gps-ul .. pana la urma am luat tot un taxi de la gara, ca tot acolo ne-am intors , am ajuns la spartul targului, plina de nervi si f obosita
..Habar nu aveam cum ajungem inapoi la gara,mare noroc am avut de prixi( de la praline)
care ne-a dus pana acolo, Am ajuns cu bine acasa pana la urma , si Mathias tareeeee entuziasmat de aventura noastra ii povestea lui tati cu atata bucurie de cele intamplate!
Merg sa mai beau o cana maree de cafeaa!
Va pup pe toate , si poate reusesc sa mai intru cat de curand , am citit din urma, da mult nu am retinut , mai revin

POZE ELENA 1 AN
Serialbastre spune:
La multi ani, RARES! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
anna-mama spune:
La multi ani, Rareselu scump! Sa fii sanatos si fericit si sa te ocroteasca Dumnezeu!
Sa va traiasca, Lavi 
La multi ani tuturor care si-au serbat numele de Sf Constantin si Elena! 
Anaela, felicitari, sa va traiasca sanatoasa si fericita minunea mica! Refacere usoara, mami 
Cris, si eu am vazut Vizitatorii, din pacate nu e terminat, am inteles ca inca o sa se mai filmeze ceva serii la el. La fel ca voi am vazut o gramada de seriale, numai ca acum de cand am ramas insarcinata nu mai am putere...acum ma uit la Heroes, dar mai rarut 
Lali, tu pe cat ai DPN? 
Eu joi si vineri am fost in concediu, dar astazi sunt mult mai obosita decat daca mergeam la munca. Cu Vlad acasa nu pot sa stau nicio clipa, ba am stat dupa fundul lui, ba am facut treaba, sambata am fost la tara, ieri am fost la iarba verde toata ziua...sunt rupta de oboseala 

Fi-miu este plin de julituri si vanatai dupa zilele asta, si pe fata, genunchii ferfenita, nu pot sa va explic ce e pe el
Sambata de dimineata ii spun lui Vladut ca azi e ziua lui tati si sa-i zica LMA, la care Vladut ma intreaba "Dam cadou?", eu confirm, el din nou cu intrebare "papam tort" (aici ma blocheaza ca la cata treaba am avut am uitat de tort, procesez eu repede si apoi ii raspund afirmativ), dupa care vine o noua intrebare "Bem bere?" ![]()

ziceti si voi de el, daca nu stie clar ce e aia o petrecere ![]()
Ieri era in sufragerie, eu in dormitor si il auzeam cum ma striga "mama, vino, gandac !" ma duc eu sa vad si-mi zice "pe aici pe jos, m-am speriat de gandac" eu nu vad nimic si ii zic ca a fugit, iar el ma intreaba daca a fugit afara, apoi se uita la mine si-mi mai spune o data "m-am speriat de furnica" ![]()
![]()
Revin, dupa ce mai citesc ce ati mai facut 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
9+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
salutare
eu is fara chef si ff obosita dar am intrat sa urez lui
Raresutul nostru La multi ani pui drag..ce mai, de azi esti flacau mare
[s ]
sa traiti cu numele si celor care au sarbatorit de Sf C-tin si Elena 

pe mine ma iertati dar nu am chef de nimic, sunt asa oleaca cazuta in butoi, dar imi revin eu zilele astea ![]()
v-am pupacit 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
Lavinio sa-ti traiasca ficiorul, sa fie sanatos si voios
La multi ani! Rares
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
Emaa trei randuri bre!!Pai ce faci? Ca o fi urare,dar nici asa nu iese numaratoarea,ca juma' de rand dublat tot nu face cat trei
...
Ce faceti? Cum ii la Iesi? Cald?
Picky 
,hai mami ca iesi tu din butoi,stiu eu sigur! Tee pupic si te imbratisez !
Anna pe 5 septembrie am dpn
.
ninia [
Va pupicesc pe toate, fara exceptie.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
lavinia.p spune:
Va multumesc din suflet pt urari, va invit sa va serviti cu tot ce va pofteste sufletul: 

si tort bineinteles. Noi sambata il serbam pe Rares in Oraselul copiilor abia astept si sper sa fie timp frumos! Va
si va multumesc inca odata pt urari, poate reusesc sa intru mai tarziu umpic!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru