Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 14
Picky_toto spune:
neata
repede scriu cateva randuri cat alaptez copila si-mi beau cafeaua...stefi inca doarme, iar afara ploua 
Anaela in primul rand felicitari ptr micuta comoara, sa va bucurati frumos de ea si asteptam pozici..la fel si de la Dana, asteptam cateva randuri si pozici
.
Cris spirala e de 2 tipuri, hormonala sau cu cupru. Eu am ales-o pe cea hormonala. Spirala actioneaza local in uter, nu afecteaza alaptarea, sangele sau ca te ingrasi/slabesti..cum e la pilule...si avantajul e ca nu stai zi de zi sa le iei..plus ca-i 100% sigura pe cand pilulele nu-s asa sigure, s-au intamplat cazuri sa ramana insarcinate cu tot cu pilule. Dezavantaje, doare ca dracu cand o baga, dar a zis sa iau 2 paracetamoale inainte si amelioreaza durerea..si poate avea schimbari la menstruatie. 60% din cazuri nu au mai avut menstruatie deloc, 30% din cazuri au avut menstruatie dar mai putin decat inainte si 10% au cateva sangerari in fiecare zi. primele 3 luni pot simti cateva intapaturi in interior(cum mai simt si acum) iar dupa 3 luni nu mai ai nici o treaba. o poti scoate oricand daca vrei sa ramai insarcinata. cica e cea mai suportabila dintre toate si o accepta usor organismul..in cariera lui doar 2 cazuri a avut care nu a acceptat organismul spirala. ti-am zis tot ce mi-a zis el...pe mine m-a convins ![]()
Intre timp s-a trezit si fata mea mare, am aflat ca nasii nu se mai deranjeaza sa vina weekend-ul asta cum au promis, asa ca al meu s-a suparat si se gandeste la varianta sa cautam alti nasi
..
Am vb aseara cu Getik, trece printr-o perioada mai grea, cu probleme cu sotul plus ca timpul ei e foarte limitat din cauza treburilor in gospodarie si nu mai poate deschide ziua laptopul ca Ari e calare pe ea. Dar in rest sunt ok, i-a trecut raceala, iar Ari e un argint viu zi de zi
.
Am vb si cu Reby pe mess, inca o alapteaza pe Rebeka si e foarte obositor...spera sa reuseasca sa o intarce...
Eu i-am bulit nasucul Stefaniei cu unghia, din greseala
..trebuei sa mi le tai ca vad ca fac rani la copii cu ele..vad ca Anna a adormit 
Anna pai Stefi incepe gradi din noiembrie ca at face 2,6 luni, cu Anna inca nu stiu ce voi face ca nu am gasit nici o cresa libera, iar eu trebuie sa incep munca in septembrie ca am reusit dem i-am bagat un concediu de crestere a copilului ptr Anna, 3 luni de zile...si fix pe 3 sept ar trebui sa merg la munca..inca nu stiu ce vom face...mi-a spus mama ca poate vine ea sa ma ajute..si o sa-mi dea raspunsul zilele astea...iar daca nu trebuie sa caut si o bona..in caz ca la cresa nu gasesc locuri...
Lavi fruoase cadouri ati ales, de abia astept sa vad pozicile...Stefi de ziua ei a primti bicicleta..deh si parintii sunt oleaca dusi .fiica mea nu stie sa pedaleze dar i-am luat bicicelta...
..aa si casca de protectie
...cotiere si genunchere nu am gasit marimi asa mici
..o sa pun niste poze zilele astea poate...
Mady de la voi nu am mai vazut pozici de mult..Cand ne mai delectezi privirile cu cateva poze?! ![]()
Sorina tu ce mai faci? ai fost in weekend sa-l vezi pe Razvi?! asteptam vesti 
Lali cum mai e mai cu burticuta? ati ales numele? 
Ema baga tare in condus ca acusi vine examenul...![]()
Andreea cum se mai simte Cezara? 
Alynta cat de curand ai fetita mare
sa ne spui cum e la cresa lui Matei 
Cris oau ce ma bucur ca s-au rezolvat lucrurile si ca ai gasit is gradi ptr Miru..deja avem copii mare..doamne ce repede trece timpul.. ce ati rezolvat cu masina? ai inteles ce ti-am scris eu pe mess?
Simina bafta la munca 
Otilia voi ce mai faceti? cu munca?
Laura ce super ca s-a obisnuit Sebastian la gradi, cred ca-i in culmea fericirii si acasa incearca sa-ti povesteasca ce face el la gradi 
Hai ca m-am intins mai mult decat trebuia...pe restul fetelor va pupic si chiar mi-ar placea sa mai aud cateva randuri si de la Dana, Ana, Alic, Elena si restul mamicilor care nu au mai intrat de mult 
Gata ca s-a lipit cea mare de mine si calca in picoare orga 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
Stai asa fata ca numai de reteta nu-mi arde mie acuma ![]()
Facusi primul test ,mai putin problema aia cu irina nesuferita care se crede matematiciana.Nu putea doar sa stearga tabla,o manca pe ea sa faca calcule
1).a. 104
1).b. 9 numere.170,172,173,174,175,176,177,178,179
2).a. 238
2).b. x =I copil
y = II copil
z =III copil
presupunem ca I =25 kg,II = 30kg,III = 35kg
X + Y = 55kg
Y + Z = 65kg
Z = 25 +(65-55)
Z = 35kg(III copil)
Y = 65-Z
Y = 30kg
X = 55 - Y
X = 25kg
3). 3 caiete + 5 ron = x
4 caiete - 4 ron = y
1 caiet = 9 ron
x = 3 caiete x 9 ron(caiet) + 5 ron
X = 27 + 5
X = 32 ron
Y = 4 caiete x 9 ron +2 ron(penar)
Y = 36 +2
Y = 38 ron
4).a. 1+2+3+4+5+6+7+8+9-10-11-12 = 12
4).b. este irina nesuferita ![]()
stai ca acum arunc un ochi si pe testul al doilea
Mirunel
terorista 

BAZAR
cris_82 spune:
asta chiar a fost super simplu:
1).a. a=10+20+30
a=60
b=73-8
b=65
b-a=5
1).b. 5+9=14
2).a. 5=4=9 baloane
9-6 =3 baloane ramase intregi
2).b. 2 baloane galbene + 1 balon rosu
1 balon galben + 2 baloane rosii
3 baloane galbene
3 baloane rosii
deci sunt 4 posibilitati
3). 206-63=143 este numarul cel mai mic care poate fi rezultatul problemei
4). x= carti Victor
y= carti bogdan
z= carti tudor
Presupunem ca victor a terminat clasa II-a ,deci are 2 carti
19-2= 17 carti au bogdan si tudor impreuna
Y+1= bogdan
z=(17-1):2
z=8 carti are tudor
Y+1= 8+1=9 carti are bogdan
9 carti bogdan+ 8 carti tudor+2 carti victor =19 carti in total
Mirunel
terorista 

BAZAR
madyrizi spune:
crisule, uite si baremele:
www.evaluareineducatie.ro/client/files/1276159978 Clasa2_Barem_Matematica2010E4.pdf?AdobeSystemsPDFv17=95c75bd64863db4bcb0453568685a136da80d4aa|1306484387#PDFP" target="_blank"> barem 2010
www.evaluareineducatie.ro/client/files/BAREME%20MATEMATICA%20FINALE_PUNCTAJ.pdf?AdobeSystemsPDFv17=7e5acacc5b452e5f56d209732eb1ae35be612174|1306484480#PDFP" target="_blank"> barem 2009 ![]()
![]()
![]()
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Serialbastre spune:
Crisule, tu ai luat-o pe algebra, dar Alex trebuie sa o ia aritmetic.
Gradinita gasita e particulara? Sper sa fie f ok pentru Miru!
Picky, sper sa se rezolve toate cu cresa pana la toamna.
Spirala de care zici la noi e numita sterilet. E aceeasi Marie cu alta denumire. Si pe mine ma bate un gand, luna viitoare am programare la medic si am sa intreb ce si cum. Ai facut ceva analize suplimentare pentru montarea spiralei?
Mady, esti tare! Am si eu 2 nunti grele in vara-toamna, si la una chiar cununam. Dar cu ce m-oi imbraca ..... rochie de seara am, mai am nevoie de costumatie de zi. ![]()
Cezara se simte bine, niste resturi de muci o mai deranjeaza. Dar nu am dus-o saptamana asta la cresa, o sa mergem luni. Sper sa fie la fel de bine ca in primele zile.
O zi frumoasa!!! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Picky_toto Laura ce super ca s-a obisnuit Sebastian la gradi, cred ca-i in culmea fericirii si acasa incearca sa-ti povesteasca ce face el la gradi ![]() |

din pacate cele 20 de cuvinte care le vorbeste sebastian nu ajung sa imi povesteasca ce face el pe la gradi..cris ma bucur ca ati rezolvat problema cu gradinita!
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.pngSebastian
Lali_mete spune:
Hello,hello,ce faceti?
Eu azi sunt nu stiu cum
,mai cu chef de leneveala
.
Mady sti uca m-am laudat ca iti arat ieri bijuurile dar cui PAul nu am reusit sa le termin.Acum im icaut pensulele sa le lacuiesc,si gata. O sa iti arat "the master piece" ,asa,nelacuita,ca mie imi place mult cum a iesit,si cum se aseaza pe gat. Ma tot straduiesc sa fac clama,dar nu reusesc sa prind florile de metal
. Pana la urma reusesc. sa stii ca merge prinsa asa ,intr-o parte,chiar aia pe care ti-am aratat-o atunci pe messenger. Eu credeam ca esti vopsita roscat
,asa se vede in poza de la mess.
,oricum,sa nu te faci bruneta
.
A,si reteta de negresa cu banae arata yummy, cu prima ocazie cu care fac o prajitura,pe aia o fac
.
Picky mie imi place Teodora,si am aflat ca inseamna si "dar de la Dumnezeu"
,asta dupa ce i-am spus la sot ca imi place.Lui nu ii place
,da nici nu a propus nici unul. Mai avem timp,oricum din spital nu plecam cu copilul fara nume
.
Va pupic,revin ,ma duc sa....halesc bineinteles
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
cris_82 spune:
nu mai pot..sunt terminata.Am mers cu fii-mea in centru pe jos sa iau ce mai aveam nevoie,si am facut numai pe drum dus-intors 1 ora si 40 min
.Acum doarme ca soldatul cazut la datorie
.
lavi sper sa tina vremea cu voi maine.Unde ii faceti ziua?mai ai timp de pregateli?
alynta si tu ai avut probleme cu tipa aia chilotzaroasa?Azi vad ca nu prea m-a mai deranjat
.
mady vazut acum reteta,dar nu-mi plac bananele in praji nici sa ma pici cu ceara,de fapt nici asa sa le manaca nu ma prea omor.
picky era musai ca nasii sa vina weekendul asta?Poate au probleme totusi si chiar nu pot sa ina la voi..zic si eu
.Chiar ca cu cate am avut in perioada asta de facut,nu am mai reusit sa vorbesc cu Geta,dar stiu ca nu-i usor si cu fata si cu gospodaria de una singura.SI ce?lasa fata ca o sa invete ea sa dea si la pedale,o invata tati si gata,ia sa vezi ce tura o sa-ti faca prin casa cu bicicleta
.Nu am rezolvat nimica cu masina,si mi-e groaza si o ciuda de mor..inca cautam solutii
.Ai lasat pe mess mesaj?Cred ca a intrat sotul ca nu cred ca-mi aduc aminte sa fi citit ieri ceva..
mady fata,cu ce stiu nu raman corigenta(uite ce se lauda cioara singura
) trec clasa totusi![]()
andreea pai altfel nu ma duce mintea sa le rezolv,dar daca imi cerea sa le rezolv in stil trigonometric,pai repetam clasa si la 30 de ani ca tot nu le dadeam de capat![]()
.Gradinita e de stat,am mers la recomandarea cuiva si uite ca ne-a primit.E cu program prelungit de la 8:00 la 18:00.Am fost pana sus la ultimul etaj si am vazut ca era foarte curat,pe fiecare etaj cu toalete,sali de masa,vestiare,sali de joaca,de canto,camere de dormit..foarte fain.
laurao tot de aia iau si eu anticonceptionale..tin sub papuc acneea si mai mult de 3 zile nu ma chinui
lali chiar fata,ia sa ne ti la curent ce nume pui la tititza si vezi ca trebuie sa te pregatesti cu rochite si pantofiori de domnisorica ca acum o sa ai si o printesa.
Mirunel
terorista 

BAZAR
alynta27 spune:
Cris cred ca s-a retras tantea ca ne-a enervat pe toate!![]()
Picky la noi incepem din toamna cresa.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra