Pufi de ian-feb 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
nyny spune:
Am si eu una bucata problema...
David nu prea mai sta in carut. Ieri dimineata am zis ca poate l-am imbracat prea gros si daia n-a avut stare, dar si dupa-amiaza mi-a facut la fel. Am imbulinat-o... cum mai ajung eu in parc cu doi copii mici "de mana"... ?!?
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
Dupa cat spam am facut, reiese clar ca iris doarme
....in ciuda unor vecini cu o "turma" de bormasini vesele!
Sondaj...
Fructele...mai mult nu, decat da, din pacate. Cam de la craciun imi cam da cu flit la ele. Cand le accepta, in top erau nectarine cu prune la steamer, cu branza de vaci si biscuiti, mango si mar la steamer, tot cu br. de vaci si biscuiti, banana cu kiwi si biscuiti...cam astea. Acum doar ca finger-food mai papa fructe: struguri, banana si portocala, pe care ii place sa le "fure"/ceara de la sora-sa.
adina_bulina spune:
Fructe.... la noi e o problema. Nu vrea decat sa muste direct. Nu i-a placut niciodata marul, parca acum ar mai musca din el ... dar... Deci mananca la greu avocado, struguri, kiwi si piure de piersici de la hipp. Pe asta il adora.
Combinatii gen branza sau cereale cu fructe nu i-am dat niciodata. Am citit niste reguli de combinatii nesanatoase si asta era principala. Fructele se mananca pe stomacul gol sau la distanta de 3 ore de o masa cu proteine si cel mai bine singure, asa se digera foarte repede, 30 minute. Eu am tinut cont de asta, acum nu stiu daca e bine sau nu.... dar am observat si la mine ca ma balonez daca mananc fructe dupa mese.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Am si eu una bucata problema... David nu prea mai sta in carut. Ieri dimineata am zis ca poate l-am imbracat prea gros si daia n-a avut stare, dar si dupa-amiaza mi-a facut la fel. Am imbulinat-o... cum mai ajung eu in parc cu doi copii mici "de mana"... ?!? |
Nyny...cam nasol...eu cunosc foarte bine problema asta cu ne-statul in carutz, numai ca la tine este ...dubla...
Eu pe iris mai reusesc (recent) s-o pacalesc daca ii dau cate o revista cu poze de bebelusi(mami, sau altele de gen)..iubeste sa se uite la bebelusi, vorbeste cu ei...; sau o mai pacalesc sa mai stea in carutz daca ii dau ceva de rontait in manutza, gen, paine, pufuleti, biscuiti, floricele...

mamidepuiuti spune:
sondaj:
1. fructe daaaaaaaaaaaaa ,daca se poate de mai multe ori pe zi
...asa ca are o masa de fructe dimi(banana+para+o lingura branza; banana+mar+branza; banana+portocala+branza; para+mar+branza+biscuiti; se stramba la mango,kiwi nu vrea)si ca finger-food in timpul zilei...mai ales strugurii ii plac...
2. si lui alex ii sunt bune anumite hainute de bebe
(6-9 luni)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Dupa cum vedeti sunt tare activa pe forum....asta inseamna ca am de munca ![]() ![]() treb sa fac niste chesii ptr birou si nu am nici un chef...si Yannis e nebun de legat ![]() e treaz de la 7, tare recalcitrant, marait, plangacios si nervos ![]() ii ies niste masele pe partea dreapta 1 sau 2 , le simt zimtii ![]() ![]() inca nu au spart, offf asa o sa fie pana sparg? I-am dat si Nurofen, l-am dat si cu gel da tot in crize e Acum l-a scos tata afara ca nu ma mai descurcam cu el si eu cica muncesc.... |
Sorry de maraiala lui Yannis

....si iris e innebunita de durere, orice i-as face...Dimineata, pe la 9, se asezase in cur, cu picioarele desfacute, si se batea cu capul de covor/parchet, de durere!!!

Am zis ca ma duc in toata lumea, cand am vazut-o ce face!..

nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nyny...cam nasol...eu cunosc foarte bine problema asta cu ne-statul in carutz, numai ca la tine este ...dubla... Eu pe iris mai reusesc (recent) s-o pacalesc daca ii dau cate o revista cu poze de bebelusi(mami, sau altele de gen)..iubeste sa se uite la bebelusi, vorbeste cu ei...; sau o mai pacalesc sa mai stea in carutz daca ii dau ceva de rontait in manutza, gen, paine, pufuleti, biscuiti, floricele... ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |

Cu mancarea cred ca l-as mai pacali si eu, dar m-am cam ferit sa le mai dau sa rontzaie 'in afara programului' ca sa manance mai cu pofta cand ajungem acasa ... acum n-am ce face tre' sa iau provizii cu mine ...
Mamica fericita de Mara si de David
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Sorry de maraiala lui Yannis ![]() ....si iris e innebunita de durere, orice i-as face...Dimineata, pe la 9, se asezase in cur, cu picioarele desfacute, si se batea cu capul de covor/parchet, de durere!!! ![]() Am zis ca ma duc in toata lumea, cand am vazut-o ce face!.. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |

alex are 3 dinti...2 incisivi jos si unul sus
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 si eu am unul..............de cand eram gravida ma uitam la don juan y su bella dama....www.baraderoteinforma.com.ar/wp-content/uploads/2010/12/images69.jpg" target="_blank">asta dar in film arata asa |
Bea...si tu, Brutus?!

e treaz de la 7, tare recalcitrant, marait, plangacios si nervos