Pufi de ian-feb 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Lansez si eu un sondaj, ca suntem restantieri la capitolul asta...
Voi ce fructe dati la pufi si in ce forma/combinatii? Sebi nu vrea sa manance fructe, il pacalesc cu cate un milkshake cu banana si niste fructe deshidratate blenduite in iaurt, dar atat... A mancat o perioada mango cu banana si biscuiti, dar acum nu-i mai place nici combinatia asta

O zi minunata sa aveti!

David manca foarte bine fructele pana de curand... orice fruct: banana, mere, pere, suc de portocale, nectarine... Le dau pe razatoarea de sticla si le combin doar intre ele ... mar+banana, para+banana ... sau ii mai dau cateodata simple (am zis eu ca e bine sa stie si el ce gust are fiecare fruct in parte). Acum nu prea mai doreste in nici o combinatie. E cam racit de cateva zile si poate asta e motivul pentru care face nazuri... daca simte o bucatica mai mare baga mana in gura dupa ea si icneste sa vomite... lucru care nu-l facea de obicei. S-ar putea sa-l usture in gat... poate daca le-as face cu blenderul ar accepta mai usor..(n-am incercat)

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata!!!!!!!!!

se anunta cu surle si trambite o mare maselelala/canineala, nici nu stiu care....a urlat azi-noapte in somn de vreo 2-3 ori, saracu, s-a speriat si taica-su.....are 2 masele superioare iesite doar pe jumatate si cred ca celelalte jumatati se chinuie sa sparga dingiile....

Ana......sorry de noapte...exact in aceeasi situatie suntem si noi, cu maselele de sus jumatate afara, jumatate sub gingie......tari gingii mai au copiii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Dupa cum vedeti sunt tare activa pe forum....asta inseamna ca am de munca treb sa fac niste chesii ptr birou si nu am nici un chef...si Yannis e nebun de legat e treaz de la 7, tare recalcitrant, marait, plangacios si nervos ii ies niste masele pe partea dreapta 1 sau 2 , le simt zimtii inca nu au spart, offf asa o sa fie pana sparg? I-am dat si Nurofen, l-am dat si cu gel da tot in crize e
Acum l-a scos tata afara ca nu ma mai descurcam cu el si eu cica muncesc....

de Yannis

Si eu muncesc exact ca si tine... printre picaturi.

Poate se mai da cu joaca pe afara si mai uita de durere. Trimitem un sa iasa mai repede maselutzele...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
despre noi..nik in special...
tot cu muci...doarme toata noaptea......face toata ziua chestii noi...de ex eram pe buda...jiji se duce in camera lui...unde eu imi aruncasem eu sosesete....mi-a adus una...( ii ziceam eu ca iesim afara)...m-am incaltat..si i-am zis...ca trebuie sa mi-o aduca si pe cealalta..ca nu pot iesi asa...si a fugit si dupa cealalta...
imita f mult...si cum spuneati voi...surprizele apar zilnic...

mai nou este f iubaret...n-o mai ia la pas din parc...na..nu mai stiu ce sa zic...sunt topita dupa el...ii spun de-o 100 de ori pe zi ca-l iubesc.....si ca-i dragostea vietii mele...la care ta-su mai are de comantat

si o intamplare hazlie in parc...o mamica cu o fetitza...de varsta apropiata de jiji ....ceva mai mult...dar mareeee.....ma intreaba cat are jiji ..ii raspund...la care ea....credeam ca are un an..ca e asa mic.......n-am comantat...insa..cred ca jiji e normal dezv pt varsta lui...

s-a trezit

Dece...pupam jijelul iubaret, care doarme toata noaptea! Sorry de mucisori... sa treaca mai repede!
Cat despre tanti comentatoare...ohh, cat iubesc eu genul asta de persoane...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Multumesc de cafelute, bag si eu un latte machiato imediat.

Si sa spal rusinea fetelor (desi sunt convinsa ca mai sunt fete harnicute)...Mara mea este foarte harnica!
Sambata eu aspiram si ea venea in urma mea cu laveta (uscata), spala pe jos. Ma ajuta sa intind lenjeria pe pat, cand suntem afara arunca toate mizeriile la cos, sterge praful de pe mobila....

Mai nou imi aduce sutiene din sertarul meu cu lenjerie si vrea sa mi le puna. Tocmai am observat-o ca a luat castile lu' tati si incerca sa-si bage una in ureche. Sa zic ca jumatate din zi sta cocotata ori pe mobila, langa televizor, unde umbla la tot ce reusisem pana acum sa pitesc din calea ei? Cealalta jumatate sta cocotata undeva la 1,5 m langa niste ghivece de flori.

Si Mara mai papa iaurt din frigi, atunci cand face scandal ca nu mai vrea sa astepte.

Sa aveti o zi frumoasa fetelor, noi avem putin de alergat azi.

Mire..pupam fetele harnicute si gospodine! Spor la treburi, astazi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sorina iar ai avut bilete la concert? Offf... vorba lu' bunica: "Iris facea-te-ai mare"

Nyny...da, da! bine mai zicea bunica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Neata fetelor!

Ne ducem la papat fructe si iesim 30 min fara carut. Sa testam cum e si fara (e prea soare si cald, sa stam mult).

O zi frumoasa!

Pofta mare, si plimbare placuta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

remember us?

noi am cam avut treaba zilele astea, Dragos se reface dupa o zi de diaree...

am citit si eu din 2 in 3 asa ca nu ma incumet sa raspund ca poate omit ceva

am fost si noi pe afara dar am venit repede..batea soarele asa puternic, noi eram un camasuta cu maneca lunga si pantaloni lungi...mi s-a parut ca l-am imbract gros...desi erau copii saracii si cu geaca pe ei si afara erau cel putin 25 de grade..ca eu in tricou am transpirqat fleasca..si eu sunt friguroasa

mai iesim mai pe dupamasa cand nu o mai fi asa dogoritor soarele..

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Salutare si de la noi!

Vreau si eu sa pun niste poze pe picasa si nu imi ia parola. S-a schimbat? Vreau si eu PM.

Se vede ca a venit primavara.... dupa pozele cu "filmele" frumoase.... dar si dupa milionul de poze pe care le-am facut in 2 zile. Am fost numai pe afara week-endul asta. Am schimbat-o de 3 ori pe zi. A venit vremea hainutelor frumoase, colorate, subtirele.... aoleo de cand asteptam parada modei.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput