Pufi de ian-feb 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dece Luca sa arate a copil de un an?
Tanti aia ori nn-avea treaba, ori nu si-a dat seama ce vorbeste.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dece Luca sa arate a copil de un an?
Tanti aia ori nn-avea treaba, ori nu si-a dat seama ce vorbeste.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Pai tanti aia daca-l vedea pe Yannis ce zicea? ca are 7 luni?

Anag si noi purtam cu drag niste costumase din alea romper/all in one cu pantaloni scurti de 3-6 luni!!! Si tricouri de 3-6 luni la greu! ohoo! pantaloni de 9-12! adevarat, unele din cele de 3-6 luni nu le-a purtat defel anul trecut ca ii erau prea mari si acum sunt numa' bune! Si mie care mi-era frica sa nu ramana nepurtate!
Pe de alta parte nu ar trebui sa ma plang de Yannis ca e micutz, facem economie la haine, poarta cu lunile aceeasi masura

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

se anunta cu surle si trambite o mare maselelala/canineala, nici nu stiu care....a urlat azi-noapte in somn de vreo 2-3 ori, saracu, s-a speriat si taica-su.....are 2 masele superioare iesite doar pe jumatate si cred ca celelalte jumatati se chinuie sa sparga dingiile....

Uuoofff... mama lor de canini si de masele... ce ne mai chiunie puisorii. Stefanel.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata fetelor!

Multumesc de portia dubla de cafea! Merge de minune!

Dece imi pare rau pt toata alergatura din ultima perioada si de mucisorii lui Luca. Sper sa scape curand! Si multumesc pt aprecieri, am mai avansat asa e, pt ca am mai invatat si pe parcurs, dar o sa ramana la nivel de hobby. Pt ca o sa ma intorc la munca si nu voi mai avea atata timp. Si dac fac un biznis si trebuie sa am timp sa fac cantitativ, la timp. Acum, le fac atunci cand pot, fara a fi presata de ceva anume. O sa fie pt sufletul meu . Am vazut rochiile. O pare sunt dragute, o parte nu. Unele materiale mi s-au parut prea incarcate, pt cantitatea de material de la o rochie. Dar e doar o parere, si gusturile mele nu-s mereu cele mai in voga. Oricum, mult succes!

Nyny trebuie sa spun ca am ramas masca de faza cu caloriferul! Ce-i dai mama, sa manance? Merge la sala?

Bea ti-am vazut alergaciosul! Este foarte tare, Ivanel! Despre alaptat si sutien: cred ca tine de materialul clientului. Dar nu as sta fara. Eu am crescut de la cupa B-C la D-E. Si imi trageau pelea de pe clavicule, asa ca musai sutien.

Alicredo sterilizez cand imi amintesc (rar)

Loredana ce mai face Lara?

Simply ms pt citate!

Miri nu i-am dat decat o data inghetata, cand era topita, sa guste. I-a cam placut.

Alex am citit despre harnicutul Yannis! Brvo lui!

Ne ducem la papat fructe si iesim 30 min fara carut. Sa testam cum e si fara (e prea soare si cald, sa stam mult).

O zi frumoasa!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/109-brosa-narcisa.html" target="_blank">Brosa Narcisa

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Multumesc de cafelute, bag si eu un latte machiato imediat.

Si sa spal rusinea fetelor (desi sunt convinsa ca mai sunt fete harnicute)...Mara mea este foarte harnica!
Sambata eu aspiram si ea venea in urma mea cu laveta (uscata), spala pe jos. Ma ajuta sa intind lenjeria pe pat, cand suntem afara arunca toate mizeriile la cos, sterge praful de pe mobila....

Mai nou imi aduce sutiene din sertarul meu cu lenjerie si vrea sa mi le puna. Tocmai am observat-o ca a luat castile lu' tati si incerca sa-si bage una in ureche. Sa zic ca jumatate din zi sta cocotata ori pe mobila, langa televizor, unde umbla la tot ce reusisem pana acum sa pitesc din calea ei? Cealalta jumatate sta cocotata undeva la 1,5 m langa niste ghivece de flori.

In prima parte... cu intinsul lenjeriei si cu stersul prafului parca am citit de Mara mea. Ce fetitze harnice avem si noi

In a doua parte zici ca am citit de David ...cu cocotzatul pe mobila , langa televizor si as mai adauga eu pe masutza din sufragerie, scaunul din bucatarie, cuier, treptele de la patul etajat din camera lor s.a ...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neata si de la noi!
Intru repede pe fuga sa raspund si eu la sondaje, ca si-asa m-am vazut strigata la catalog
sterilizat de la pe 9 luni o data la cateva zile, de pe la 1 an o data pe saptamana si acum cand imi aduc aminte
iaurt rece Sebi numai asa papa... Dar el oricum mananca in general mai rece, laptele nu l-a vrut niciodata cald, doar la temperatura camerei
inghetatanu i-am dat inca, dar nici eu nu am mancat inca anul asta... Eu sunt mai ciudata asa cu inghetata, imi place s-o mananc topita, asa ca-mi iau caserole si mananc acasa mai mult, pe afara foarte rar imi cumpar....
ou este foarte mare amator, ar manca non-stop, in orice forma... Fiert (atat albus cat si galbenus,mai mult albusul il prefera), cleios sau tare (galbenusul ii place cleios), oua romanesti, i-am dat si un pic din omleta mea cu ceapa, ardei si morcovi (o fac in tigaie de teflon si pun doar cateva picaturi de ulei, dar este dementiala!). In mancaruri nici nu mai vorbesc...
sutien in sarcina Bea, eu am purtat toata sarcina sutien, inclusiv noaptea (sau macar bustiera), pentru ca mi s-au marit mult sanii si erau durerosi, cand ma trezeam peste noapte si ma ridicam din pat trebuia sa-i tin cu mana, ca altfel turbam de durere... Lapte am avut slava Domnului, si era si mai mult daca mofturici tragea si el direct de la sursa si nu ma chinuia cu pompa....
haine mai mici mai purtam si noi noaptea costumase d-alea intregi de 9 luni, pantalonii in general ii dau mai mici, pentru ca are picioarele prea scurte pentru pantalonii de 12-18 luni Pe de alta parte, el in vreo 3-4 luni a crescut doar un centimetru in lungime si-n greutate n-a mai luat nimic de la 11 luni...

Nu mai stiu daca mai era ceva... Mi-a ramas si mie gandul la bunaciunile voastre de asta-noapte

Lansez si eu un sondaj, ca suntem restantieri la capitolul asta...
Voi ce fructe dati la pufi si in ce forma/combinatii? Sebi nu vrea sa manance fructe, il pacalesc cu cate un milkshake cu banana si niste fructe deshidratate blenduite in iaurt, dar atat... A mancat o perioada mango cu banana si biscuiti, dar acum nu-i mai place nici combinatia asta

O zi minunata sa aveti!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Lansez si eu un sondaj, ca suntem restantieri la capitolul asta...
Voi ce fructe dati la pufi si in ce forma/combinatii? Sebi nu vrea sa manance fructe, il pacalesc cu cate un milkshake cu banana si niste fructe deshidratate blenduite in iaurt, dar atat... A mancat o perioada mango cu banana si biscuiti, dar acum nu-i mai place nici combinatia asta

O zi minunata sa aveti!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc!

Fructele, din fericire le mananca bine.

Banane simple de regula sau cu mar/para. Uneori dau fructe blenduite si doar fructe sau fructe blenduite cu biscuiti / pun cateva masuri din prafuri din alea de cereale de la Milupa. Incearca sa pui miere. Yannis mananca f bine cu faina de orez cu vanilie sau cu 7 cereale u miere (prafuri ptr bebe de la Milupa) dar astea ni le luam si ne mai aprovizioneaza tati din Grecia. Sunt dementiale si ii plac mult mai mult decat cerealele de bebe din Ro

Mango bine copt cu cereale (prafurile de la Milupa)

Mere/pere nu prea le mananca ca atare, plus ca blenduite ies prea apoase asa ca adaug mereu fie faina de orez cu vanilie, fie biscuiti

Capsuni de vro saptamana au aparut. Capsuni simple iar nu serveste asa ca iar la blender fie cu pere fie cu banane plus prafurile de cereale sa mai ingroase compozitia lichida de la capsuni.

Portocale cu biscuiti sau cereale, la blender.

Kiwi mananca rar si numai daca e dulce, dar asta il mananca cel mai bine bucatele mici pe care le papa el cu manuta, mereu cand am pus kiwi la blender, in orice combinatie, mi l-a refuzat.

Cam asta mananca in ultima vreme, dat fiind si sezonul. abia astept sa apara piersici/nectarine/caise ptr ca le-a mancat f bine anul trecut.

Cand era mic bea bine suc de fructe cu biberonul, acum nu mai vrea sa bea suc de fructe.

de Yannis

Mergi la inceput

Dupa cum vedeti sunt tare activa pe forum....asta inseamna ca am de munca treb sa fac niste chesii ptr birou si nu am nici un chef...si Yannis e nebun de legat e treaz de la 7, tare recalcitrant, marait, plangacios si nervos ii ies niste masele pe partea dreapta 1 sau 2 , le simt zimtii inca nu au spart, offf asa o sa fie pana sparg? I-am dat si Nurofen, l-am dat si cu gel da tot in crize e
Acum l-a scos tata afara ca nu ma mai descurcam cu el si eu cica muncesc....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata,

Eu sunt in patutz la printesica, cu laptopul in mana si forumesc... iar sotul schimba asternutul, i-am spus eu acum nu sunt acasa sa se descurce

Multam de cafea, o savurez in liniste

Mami de fetita frumusica

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput
Mergi la inceput