Pufi de ian-feb 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

sorinasorry de show...bine zicea cineva(oare nyny?)iris e turbo jam-ul tau!

Esteeeee, sa traiasca!
Cum are ea grija de mami a ei!

Edit: Sigur si Alex are TJ in sange, ca la ce poze de mami a lui gazelutza am vazut......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alex sa aibe tj?alex?
placintutza?!?(iar ca iris...ne trage dupa el ca pe catzei)
cat despre gazelanie...sunteti voi tare amabile...politicoase...sa-mi cresteti moralul,dar oglinda mea e functionala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

alex sa aibe tj?alex?
placintutza?!?(iar ca iris...ne trage dupa el ca pe catzei)
cat despre gazelanie...sunteti voi tare amabile...politicoase...sa-mi cresteti moralul,dar oglinda mea e functionala

Face el ceva, sa te tina in forma....
Si a mea mandra e placintzica, darrrr...gaseste resurse sa ma tina in forma!(minus burtaaaa, ca acolo am restante mari tare).

Mergi la inceput

dece,unde esti mami? tot f5..f5...si nimic...
sau ti-a ramas gandul la schimbul3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de portia dubla de cofee

eu eram prima pe aici..dar am zis sabag intai o recuperare...ca se adunasera cateva pag...si am zis...ia sa vad..cu ce le-au mai umplut fetele?
si ce vad maica...aici..aici..evident link-uri...hm...cu astea imi umblati voi mie???? mire....tocmai tu? vad ca ai stilil format ...

cum sunt si eu cu...coada-n sus am vrut sa bag si eu ceva...dar am realizat ca....ori m-a luat cu batranetea..ori amnezia...da nu-mi vine niciunul in cap ..sa pun si EU link. eu sunt putin atrasa nu neaparat de barbati frumosi cat mai degraba..intereanti...nu stiu daca asta e termenul potrivit...

ruxita...cat mai tine cursul....asta e , ai si tu rabdare...fa-te ca nu auzi..concentreaza-te asupra lui kay..gospodinul....si gata...

alex...m-as intreba de la cine o fi luat greculetzul ..obsesia de curatenie?
iaurt cu ficatei???? brrr....jiji ficat si vita...cam ..pas....
ou si eu cand imi aduc aminte...si in combinatii...

na..c-am uitat...m-ati luat de dimi...cu prospaturile alea masculine si acu sa tin minte....alte chestii..de unde???

MP...mai zi-ne ceva despre voi....ne e tare dor

despre noi..nik in special...
tot cu muci...doarme toata noaptea......face toata ziua chestii noi...de ex eram pe buda...jiji se duce in camera lui...unde eu imi aruncasem eu sosesete....mi-a adus una...( ii ziceam eu ca iesim afara)...m-am incaltat..si i-am zis...ca trebuie sa mi-o aduca si pe cealalta..ca nu pot iesi asa...si a fugit si dupa cealalta...
imita f mult...si cum spuneati voi...surprizele apar zilnic...

mai nou este f iubaret...n-o mai ia la pas din parc...na..nu mai stiu ce sa zic...sunt topita dupa el...ii spun de-o 100 de ori pe zi ca-l iubesc.....si ca-i dragostea vietii mele...la care ta-su mai are de comantat

si o intamplare hazlie in parc...o mamica cu o fetitza...de varsta apropiata de jiji ....ceva mai mult...dar mareeee.....ma intreaba cat are jiji ..ii raspund...la care ea....credeam ca are un an..ca e asa mic.......n-am comantat...insa..cred ca jiji e normal dezv pt varsta lui...

s-a trezit

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

despre noi...noutati fantastice nu avem...cam ce am spus...iris la masculin(repet:minus mancatul,nush pe cine seamana)

ma deprima vremea...e frig si ploua...brrrrrrrrrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!!!!!!!!!

am absentat din nu stiu ce motive.......dar sunt la zi! si-am vazut si poozeeee, si filmulet cu ivan...eu-s spiciles, nu credeam ca un copil de nici un an jumate poate sa aiba o asa dexteritate si simt al echilibrului...clar tre sa-l pun pe al meu la treaba...

se anunta cu surle si trambite o mare maselelala/canineala, nici nu stiu care....a urlat azi-noapte in somn de vreo 2-3 ori, saracu, s-a speriat si taica-su.....are 2 masele superioare iesite doar pe jumatate si cred ca celelalte jumatati se chinuie sa sparga dingiile....

lorex, nu te impacienta, dar du copilu la un dermatolog!!

bea, sutienul in timpul sarcinii nu cred ca influenteaza cu nimic lactatia ulterioara. nu mai stiu de ce tu nu ai avut, poate te-ai grabit cu suplimentul de LP si automat LM-ul a disparut incet-incet....zic si eu....sunt sigura ca acum o sa fie lapte garla si o sa alaptezi linistita cel putin un an, doamne-ajuta!

DC, era prea mare fetita aia...eu una nu m-as fi putut abtine....apropo, lui stefan ii vin chestii de la 6 luni.......are un tricou pe care scrie 6-9 luni....anu trecut era ca halatul...acum ii e numa bun
a, si fosta-cumnata mai are de invatat........

cred ca mai am de asteptat pana sa imi duca la gunoi chestii, abia de 2 zile isi tine singur biberonu, nu chiar cum trebuie, dar cat sa poata bea, iar azi dimineata si-a baut laptele din canita cu cioc!

alicredo, de multe ori cioara de pe gard merita sa renunti la vrabia din mana, e mai grasa, mai desteapta.....de ce nu?! succes!!!!!

inghetata nu i-am dat, dar s-a mai intamplat sa manance iaurt rece, dar fac tot posibilu sa fie cat mai rar asa ceva, mi-e frica de rosu in gat, el care oricum nu e mare mancacios......ou ii dau intreg, cand imi aduc aminte....fiert tare, ca e din magazin.....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

MP inghetzata nemteasca .. sarumana. N-am baut niciodata, dar cred ca e buna .

Mai da ce dezmatz a fost azi-noapte p-aici... .. ce-am ratat... m-am dus ca fraiera la culcare

Sorina iar ai avut bilete la concert? Offf... vorba lu' bunica: "Iris facea-te-ai mare"
Ruxitza, Alexutza, Dece ce baietzi educati si harnici aveti

Dece e foarte bine ca nu-ti faci probleme. Avem niste cunostinte cu 2 copii. Baiat 10 ani-un munte de om de 70kg si fata 6 ani- aproape 50. Fetitza s-a nimerit cu Mara mea odata intr-un loc de joaca. Vroia sa se urce pe un topogan gonflabil si nu putea saraca de grea ce era. Se facuse coada de copii in urma ei... si pana la urma a luat-o maica-sa de acolo. E nasol tare, dar vrei sa-ti spun ceva?... parintzii lor nu-si fac nici o grija. Din contra, sunt foarte mandri de felul cum arata copiii... ca sunt grasi si frumosi . Brrrr... mai bine ca Marutza mea...

Inghetzata i-am dat si eu tot asa... topita.

Nu mai stiu ce am mai citit... revin.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nyny da, imi mai este rau, dar m-am obisnuit........

ALEXXUTZA, da ai dreptate, daca am avut impresia ca sunt super mama cu un copil, cu doi sunt super la patrat,....vine de la sine....nu stiu de unde atata putwere si rabdare, dar bine ca e....

si eu am unul..............de cand eram gravida ma uitam la don juan y su bella dama....www.baraderoteinforma.com.ar/wp-content/uploads/2010/12/images69.jpg" target="_blank">asta
dar in film arata asa

si al noi ploua si e frig si azi ma innebuneaste ivan la cap cat o sa urle sa vrea afara............

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Multumesc de cafelute, bag si eu un latte machiato imediat.

Si sa spal rusinea fetelor (desi sunt convinsa ca mai sunt fete harnicute)...Mara mea este foarte harnica!
Sambata eu aspiram si ea venea in urma mea cu laveta (uscata), spala pe jos. Ma ajuta sa intind lenjeria pe pat, cand suntem afara arunca toate mizeriile la cos, sterge praful de pe mobila....

Mai nou imi aduce sutiene din sertarul meu cu lenjerie si vrea sa mi le puna. Tocmai am observat-o ca a luat castile lu' tati si incerca sa-si bage una in ureche. Sa zic ca jumatate din zi sta cocotata ori pe mobila, langa televizor, unde umbla la tot ce reusisem pana acum sa pitesc din calea ei? Cealalta jumatate sta cocotata undeva la 1,5 m langa niste ghivece de flori.

Si Mara mai papa iaurt din frigi, atunci cand face scandal ca nu mai vrea sa astepte.

Sa aveti o zi frumoasa fetelor, noi avem putin de alergat azi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput