Pufi de ian-feb 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
Loredana71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Loredana si tu Brutus Mami de fetita frumusica Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Pai...na...ce sa fac si eu
alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
eu nu sunt in masura sa va cert , ce crezi ca eu sunt usa de Biserica??? mai imi fug si mie ochii la 1,2...n la puterea n actori(barbati evident) Mami de fetita frumusica Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |

lore...si tu? ha?
ma omoratiiiiiiidin 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
am fugit la somn...ne auzim maine...
noapte buna fetele

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
mamidepuiuti spune:
neata buna
io inca visez la raul bova![]()

![]()
hai ca va invit si la o cafea nemteasca de dimineata
ce activitate aseara,dom'le!![]()

ce pufi harnici aveti !kay si yannis 

fimiu da lectii la facut dezordine,mizerie,dezastru...
...noi sa fim sanatosi...![]()
o zi minunata sa aveti! va pup
mamidepuiuti spune:
ntz ,ntz,ntz...sorina...dece...ce-i cu voi,dragele mele? nici una nu a dat cafeaua?
...eram convinsa ca a mea intra la supliment,de asta iegzista "si" in mesajul anterior...![]()

sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor, schimbul 3 rulz!
Va servesc cu o cafea de la mine din perfuzie, ca noi iar am avut show "iris live", asta-noapte...
Am citit despre baieti harnici si gospodari, Yannis si Kay...

Mire, Loredana, Simply, Alicredo, Alexutzza...io-s batrana, maica, va faceti pacate cu mine....
...ce-am mai salivat si eu la pozele voastre de baieti frumosi!

Mire...
..eu inghetata nu i-am dat, dar iaurt din frigider...ii da sora-sa aproape zilnic, ca diana papa iaurt dimineata in general, si iris cere de la ea, asa ca il impart frateste...
. A se nota ca daca ii dau eu iaurt(acelasi iaurt)...scuipa.![]()
Danasor...
...voiam sa-ti multumesc pentru pontul cu cerealele straciatella, de la milupa...scriai de ele odata...am luat si eu de vreo saptamana....si suntem deja la finalul celei de-a treia cutii!
Ii plac mult tare domnitei iris!
.
Alexutzza..
..ou i-am pus si in mancare, dar il detecteaza si scuipa chiar si mancarea preferata..
...are nasu' fin..![]()
Noi am reusit sa iesim si a doua tura ieri, de data asta la shopping de mancare, in kaufland, ca aveam un frigi sexi rau de tot, si a stat si iris destul de cumintica, in caruciorul de cumparaturi, ca tot nu mai probasem demult un shopping cu ea..![]()
O zi frumoasa si plimbacioasa, tuturor!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti ntz ,ntz,ntz...sorina...dece...ce-i cu voi,dragele mele? nici una nu a dat cafeaua? ...eram convinsa ca a mea intra la supliment,de asta iegzista "si" in mesajul anterior...![]() ![]() |

tocmai fierbea....

Sarumana de cafeaua nemteasca...bunaaa rau!

mamidepuiuti spune:
vaz ca ieste sondaj...bag si io :
inghetata nu i-am dat(pariu ca ar manca...e mort dupa dulciuri...
...ma tot intreb cu cine seamana
)
iaurt din frigi se mai intampla...il vede pe fratesu si
...
ou nu serveste
...doar daca fac ceva mancare(galuste de gris) altfel il detecteaza...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti vaz ca ieste sondaj...bag si io : inghetata nu i-am dat(pariu ca ar manca...e mort dupa dulciuri... ...ma tot intreb cu cine seamanaiaurt din frigi se mai intampla...il vede pe fratesu si ...ou nu serveste ...doar daca fac ceva mancare(galuste de gris) altfel il detecteaza... |
Chiar ca seamana la obiceiuri copiii nostri cei mici!