Pufi de ian-feb 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Sorry de maraiala lui Yannis ![]() ....si iris e innebunita de durere, orice i-as face...Dimineata, pe la 9, se asezase in cur, cu picioarele desfacute, si se batea cu capul de covor/parchet, de durere!!! ![]() Am zis ca ma duc in toata lumea, cand am vazut-o ce face!.. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
ooo Doamne... mititica Iris... cat sufera

. Nu o mai ajuta nimic?Mamica fericita de Mara si de David
adina_bulina spune:
Bai dar chiar sunteti simpatice cu actorii astia! ![]()
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
nyny spune:
Alicredooooo 

na na na nanana na na na nanana... te-am intrecut... pe unde esti?!?!
Mamica fericita de Mara si de David
adina_bulina spune:
Am si eu o problema pe care voi ati mai discutat-o mai demult. Pentru cine nu stie eu am facut in Munchen o cezariana de urgenta si m-au taiat nemtii cam nasol. Faza e ca dupa ce ca e cat China, stramba... ma mananca, e rosie, umflata mai mult de jumatate si nu stiu ce sa fac. Jumatate e aproape ca un fir care va deveni alb, dar jumatatea cealalta chiar imi pune un semn de intrebare. Voi, cele care ati avut problema asta, cum ati depasit-o?
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti offffffffffffffff dragii de ei cat sufera!!!! ![]() ![]() alex are 3 dinti...2 incisivi jos si unul sus |

Lasa, nu le duce dorul dintilor....zic si eu..
. Bine ca papa bine puiul, si ca este mare si sanatos!Eu am zis ca ii dau blenduit si pana la 3 ani, n-am nevoie de atatia dinti...
(iris are 8 dinti si 4 masele, din care 2 incomplet iesite...alea ne-au cam dat de furca)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti sondaj: 2. si lui alex ii sunt bune anumite hainute de bebe |
Subscriu si eu, dar numai la nr.2...si iris mai poarta anumite hainutze mai mici...are chiar acum pe ea un body de 9 luni...
miremia spune:
Ale1212xa eu mor de cald si in casa, dar parca e prea devreme sa dau drumul la AC.
Adina da, da si noi ne bucuram ca ne putem imbraca lejer. Mi-e cam groaza de cazaturile in genunchi cand nu vor mai avea stratul de protectie dar asta e...sunt si ele parte a copilariei.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
adina_bulina spune:
Si noi ne vaitam de dureri datorate maselutelor. Maria are 4 dinti sus, 2 jos si vreo 3 masele in lucru. Am auzit la o tipa ca a observat la fiu-sau ca se calmeaza de durerea de dinti de la ceaiul de musetel. Si noi avem remediu homeopat musetel dat pt durerea dintilor.
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui nyny Alicredooooo ![]() ![]() na na na nanana na na na nanana... te-am intrecut... pe unde esti?!?! |

Esti de coma!

miremia spune:
Mai am putin smotru de facut, am culcat matza si tre' sa fac si mancare.
Mai dati si voi idei de ce anume gatiti zilele astea, sa se inspire si altii.![]()
Nyny eu nu-i cumpar vara asta tricicleta Marei pt ca mi-e frica ca n-o sa mai stea in carut. Din fericire n-am avut pb pana acum, poate reusesti sa-l faci sa stea iar. Nu vreau sa ma gandesc cum e cu doi pitici in drum spre parc.
MP deci nici voi n-ati prea luat avant cu dintii. Noi suntem tot la 1
.
Fructe nu prea mai papa, banana o mananca ca atare, mere si pere daca ii dau in manuta sa pape ea. 
de ideea cu milkshake-ul, o sa o testam si noi.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)