Pufi de ian-feb 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny ooo Doamne... mititica Iris... cat sufera ![]() ![]() . Nu o mai ajuta nimic? |

Ii pusesem la 5 dimi un supoz cu paracetamol...orajel la greu...si i-am dat imediat dupa faza aia si o camilia....s-a mai calmat, dat nu imediat...

decenuela spune:
mai fetelor dar ce aveti....?????
NUMAI BRUNETI CU OCHI ALBASTRI/VERZI VA PLAC????
adik eu ca mama de blonutz tre sa-mi fac probleme? sau sa ma bucur?![]()
doamne, ce ti-e si cu femeile astea....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
| citat din mesajul lui adina_bulina Am si eu o problema pe care voi ati mai discutat-o mai demult. Pentru cine nu stie eu am facut in Munchen o cezariana de urgenta si m-au taiat nemtii cam nasol. Faza e ca dupa ce ca e cat China, stramba... ma mananca, e rosie, umflata mai mult de jumatate si nu stiu ce sa fac. Jumatate e aproape ca un fir care va deveni alb, dar jumatatea cealalta chiar imi pune un semn de intrebare. Voi, cele care ati avut problema asta, cum ati depasit-o? Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
A mea e dreapta... foarte subtire pe margine, dar la mijloc e mai umflata taietura si rosiatica (roz de fapt)... in orice caz, eu nu-mi faceam probleme, am zis ca o sa se cicatrizeze singura in timp, dar ginecologul a cam strambat din nas cand a vazut-o... ca e cicatrice cheloida si ca trebuia sa-mi dau cu contratubex pana se vindeca complet
adica pana devine toata o dunga alba si subtire... asta e... imi dau acum.Daca ti se pare ca nu e ok, cred ca ar trebui sa te duci sa o vada un dr si sa vezi ce mai e de facut...

Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui adina_bulina Si noi ne vaitam de dureri datorate maselutelor. Maria are 4 dinti sus, 2 jos si vreo 3 masele in lucru. Am auzit la o tipa ca a observat la fiu-sau ca se calmeaza de durerea de dinti de la ceaiul de musetel. Si noi avem remediu homeopat musetel dat pt durerea dintilor. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Adina...dap, chamomilla, camilia....sunt tare bune.

Pentru cicatrice...poti incercawww.pcfarm.ro/produs/2962/Contractubex-gel" target="_blank">contractubex.

mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui decenuela mai fetelor dar ce aveti....????? NUMAI BRUNETI CU OCHI ALBASTRI/VERZI VA PLAC???? adik eu ca mama de blonutz tre sa-mi fac probleme? sau sa ma bucur? doamne, ce ti-e si cu femeile astea.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
baietii mei sunt brunet(unul) si saten(altul) cu ochi caprui...sa inteleg ca nici ei nu vor avea trecere?

decenuela spune:
| citat din mesajul lui miremia Dece Luca sa arate a copil de un an? ![]() ![]() ![]() Tanti aia ori nn-avea treaba, ori nu si-a dat seama ce vorbeste. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
nu, fi-sa de vreun an si 5-6 luni...arata ca la 3 ani...de asta i se parea jiji....prematur
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui decenuela mai fetelor dar ce aveti....????? NUMAI BRUNETI CU OCHI ALBASTRI/VERZI VA PLAC???? adik eu ca mama de blonutz tre sa-mi fac probleme? sau sa ma bucur? doamne, ce ti-e si cu femeile astea.... |
Dece...

Mie imi plac brunetii cu ochii verzi,...atat de tare, incat mi-am luat si eu unul...
Edit: imi plac si blondutzii, dar nah....nu era nici unul dispus se se insoare cu mine, la vremea aia..

Ruxita spune:
citat din mesajul lui ale1212xa![]() remember us? noi am cam avut treaba zilele astea, Dragos se reface dupa o zi de diaree... am citit si eu din 2 in 3 asa ca nu ma incumet sa raspund ca poate omit ceva am fost si noi pe afara dar am venit repede..batea soarele asa puternic, noi eram un camasuta cu maneca lunga si pantaloni lungi...mi s-a parut ca l-am imbract gros...desi erau copii saracii si cu geaca pe ei si afara erau cel putin 25 de grade..ca eu in tricou am transpirqat fleasca..si eu sunt friguroasa![]() mai iesim mai pe dupamasa cand nu o mai fi asa dogoritor soarele.. ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
si noi am fost afara si ne-am topit de cald, copii erau la manecuta scurta si noi lunga, cu colant pe de desubt, o sa stiu data viitoare sa-i dau doar un pantalon subtire doar cu o soseta... si lui Kay ii place in tobogan, dar e prea complex pentru varsta lui, treptele foarte inalte, dupa care un culoar cu alte trepte, apoi al culoar fara balustrada, pentru copii mai mari care sa se dea jos prin alunecare pe o bara/scara... si ma urc eu cu el si are tentatia de a se smulge din mainile mele protectoare sa se dea singur pe tobogan...
dar am vazut multi copii cu muci la nas...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Dece... ![]() ![]() ![]() Mie imi plac brunetii cu ochii verzi,...atat de tare, incat mi-am luat si eu unul... Edit: imi plac si blondutzii, dar nah....nu era nici unul dispus se se insoare cu mine, la vremea aia.. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
cum spuneam mie imi plac barbatii...interesanti....mai putin...blonzii lesinati si roscatii...
primul sot e brunet cu ochii verzi...frumusel
al doilea....a sarit din tipare...ca e grizonat...asa ca...
da mie-mi place asa...cik e mai...copt
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui decenuela cum spuneam mie imi plac barbatii...interesanti....mai putin...blonzii lesinati si roscatii... primul sot e brunet cu ochii verzi...frumusel al doilea....a sarit din tipare...ca e grizonat...asa ca... da mie-mi place asa...cik e mai...copt |
Asa, maica

Mara Ioana (ianuarie 2010) 
si afara erau cel putin 25 de grade..ca eu in tricou am transpirqat fleasca..si eu sunt friguroasa