Pufi de ian-feb 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Am si eu una bucata problema...

David nu prea mai sta in carut. Ieri dimineata am zis ca poate l-am imbracat prea gros si daia n-a avut stare, dar si dupa-amiaza mi-a facut la fel. Am imbulinat-o... cum mai ajung eu in parc cu doi copii mici "de mana"... ?!?

Mamica fericita de Mara si de David

offf offf offf nu se poate , asta chiar e o problema si mie mi-e frica de momentul asta...si eu am numa 1....o tricicleta ceva? sau da-i ceva sa rontzaie. Yanis cand se plictiseste in carutz ii dau ceva de molfait si sta linistit (un biscuit, covrig de buzau, ceva)

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Neata fetelor!

Ne ducem la papat fructe si iesim 30 min fara carut. Sa testam cum e si fara (e prea soare si cald, sa stam mult).

O zi frumoasa!

Pofta mare, si plimbare placuta!

Sorina, mami de Diana si Iris

Multumim! Ne-am intors! Cald si f cald! Asa ca i-am cumparat o sapca noua.

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/109-brosa-narcisa.html" target="_blank">Brosa Narcisa

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

David nu prea mai sta in carut. Ieri dimineata am zis ca poate l-am imbracat prea gros si daia n-a avut stare, dar si dupa-amiaza mi-a facut la fel. Am imbulinat-o... cum mai ajung eu in parc cu doi copii mici "de mana"... ?!?

offf offf offf nu se poate , asta chiar e o problema si mie mi-e frica de momentul asta...si eu am numa 1....o tricicleta ceva? sau da-i ceva sa rontzaie. Yanis cand se plictiseste in carutz ii dau ceva de molfait si sta linistit (un biscuit, covrig de buzau, ceva)

de Yannis

Cu tricicleta mi se pare mult mai nasol. Am incercat intr-o zi, acum de curand. Avem si noi Smart Trike... a stat doar la dus ... la intors jale... si nu vrea sa tina picioarele pe suportul ala si le tarshaie pe jos... i le-am si prins de cateva ori... se strecoara prin centurile alea si se ridica in picioare pe sa... inca nu-i de David al meu... poate doar daca i-as da ceva de rontzait...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mai fetelor dar ce aveti....?????

NUMAI BRUNETI CU OCHI ALBASTRI/VERZI VA PLAC????

adik eu ca mama de blonutz tre sa-mi fac probleme? sau sa ma bucur?

doamne, ce ti-e si cu femeile astea....

Dece...
Mie imi plac brunetii cu ochii verzi,...atat de tare, incat mi-am luat si eu unul...

Edit: imi plac si blondutzii, dar nah....nu era nici unul dispus se se insoare cu mine, la vremea aia..

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/109-brosa-narcisa.html" target="_blank">Brosa Narcisa

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Dupa cum vedeti sunt tare activa pe forum....asta inseamna ca am de munca treb sa fac niste chesii ptr birou si nu am nici un chef...si Yannis e nebun de legat e treaz de la 7, tare recalcitrant, marait, plangacios si nervos ii ies niste masele pe partea dreapta 1 sau 2 , le simt zimtii inca nu au spart, offf asa o sa fie pana sparg? I-am dat si Nurofen, l-am dat si cu gel da tot in crize e
Acum l-a scos tata afara ca nu ma mai descurcam cu el si eu cica muncesc....

Sorry de maraiala lui Yannis....si iris e innebunita de durere, orice i-as face...
Dimineata, pe la 9, se asezase in cur, cu picioarele desfacute, si se batea cu capul de covor/parchet, de durere!!!
Am zis ca ma duc in toata lumea, cand am vazut-o ce face!..

ooooofffff

de Yannis

Mergi la inceput

Fructe: de obicei combin 2-3 fructe. Pasate la furculita sau razuite.
MAr+para, banana+para, banana+kiwi, kaki+mar, banana+avocado+mar la toate pun uneori si suc de portocala, si ce mai apar de sezon (incerc niste cirese anul asta prima data), caise, nectarine...dar primele au fost baza, ultimele luni.

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Citat:

de Yannis

NOI SLAVA DOMNULUI NU AVEM PROBLEME DIN ASTEA
DIN CONTRA, MA DUCE LA Ccarutz, face brum, brum si tre sa mergem......
deja ma ghideaza cu degetul..mergem la Patrick, sau la parcul de joaca..si daca nu e asa mai ca nu iese din carutz.............

sta frumos..nu are treaba

si la yannis ii plac covrigeii de buzau?
si ivan le adora.nu i-am mai luat demult......

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Hello, hello, nu am mai intrat de ceva zile....dupa cum stiti eu de acasa nu pot intra, nu stiu cum faceti voi sau cum fac copiii vostri, dar Dani nu ma lasa sa deschid calculatorul fara ca el sa nu tipe ca vrea in brate, vrea sa butoneze, etc....

Ati scris mult, am citit, dar nu stiu daca am retinut toate subiectele:
aer conditionat - la noi in masini merge aerul conditionat intotdeauna, fie vara, fie iarna, nu am facut nici o diferenta cand l-am pus pe copil in masina. Doar ca e pus pe 22 de grade si nu pe 18. La clima parca nu sufla aerul atat de tare. Eu nu voi face nici o diferenta vara, oricum e de preferat aerul conditionat decat transpiratia excesiva si urlatul aferent.
Vara trecuta am dat drumul la AC si in casa, jos in living la AC din partea cealalta a camerei, iar la el in camera dadeam drumul cu 1 ora inainte de a-l culca. Faceam 22 de grade si apoi stingeam si aduceam copilul sa adoarma la racoare.

fructe - cred ca trebuie sa va fie tare greu mamicilor de bebei care nu mananca fructe. Sincer, nu stiu cum un copil nu vrea sa manance fruct, e dulce, e bun....ma rog, imi pare rau ca nu toti copiii mananca fructe. Dani mananca orice fruct, in orice combinatie. Doar kiwi+branza de vaci iese amar si l-a refuzat. In rest, orice si oricat. Musca cu placere din mar, banana, mananca kiwi taiat felii, mango la blender, mar+portocala+biscuiti la blender, noi i-am dat doar fructe de sezon. Vara trecuta a mancat caise, piersici, zmeura din curte. I-am dat si grefruit si ananas, cate putin.....la gref s-a strambat, la ananas se pare ca a facut diaree, desi nu sunt convinsa ca de la asta, cred ca de la altceva....

operatie - probabil si eu ar trebui sa imi iau contratubex. Eu nu am stiut de existenta unei asemenea creme, poate m-as fi dat mai de mult. Si la mine operatia e rozalie la mijloc.

Nu stiu ce v-a apucat cu poze de actori misto, dar mi-am adus aminte ca am vizionat un .pps care circula pe mail cu echipa de rugby a nu stiu carei tari....frate!!! cum aratau barbatii aia.....i-am aratat inclusiv sotului.....bine si el imi arata poze cu femei frumoase (ca sa zic delicat)

Alexuzza, miremia, annais - multumim de intalnirea din parc. A fost foarte frumos, al meu copil a adormit in masina in drum spre casa avand in vedere cat a alergat. A doua zi era nitel ragusit, facea ca o cioara caraita...i-am dat niste homeopate de 2 ori (coktail de 25 bilute din 5 feluri) si i-a trecut.

mai citesc si mai revin....sa nu pierd ce am scris....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si la noi sunt o probleam fructele......
manca banana cand vrea, tot timpul luam ca si mie imi placdeci sunt in casa, in general, ce vede si ii trebui se catara la marginea mesei si misca masa de cad toate de pe ea, si il ridic si isi ia ce trebe

daca e mar, ii curat......papa singurel la mana, vreo jumate, daca e banana ii dau...
am mai avut pere.........nu prea ii plac decat daca blenduiesc, ama vut si eu niste cereale, dar au trecut o sa trebuiasca sa mai iau......

din ala manca............bineinteles cand avea chef....

de dimi a mancat 3 linguri de supa

atat nimic altceva
facuse mami niste branzoici, i-am dat, dar pauza...desi ieri asa bine a papat vreo 2, ca erau mici

iar acu la pranz si-a fc damblaua, a mancat 3 sarmale.....

crestea inima in mine cand vedeam cum papa...........si a bagat si vreo 120 ml lapte de vaca, deci acu somn de voie

l-am culcat
ma duc si eu

tot am fost afara ca urla
am stat vreo ora jumate.....
e frig...numa 10 grade afara..........

ploua, iar sta, iar ploua......
nasol....

in sfarsit iese cam tot in gradina...........
trebuie sapat........
am sapat sambata vreo 4 sire de varza, dar nu ma mai bag, ca ma doare burtica.......

asa ca i-am zis la sot sa faca bine sa sape si el, ca mami singura nu reuseste......si musai sapat, ca daca nu nu se face nik

o sa vad ce vreme e.......si intr-o dupa amiaza, trimit invitatie la soacra, si la buni, la sora mea, tati, mami sotul si sa fie tot sapat............

ca altfel nu mai manca nimeni nik din gradina............
of offfffffffffff

na pa paaaaaaaaaa
va puppppppppppppppppp

spor la somn/gatit/curatit/bebelushit....

apropo
tre sa il filmez pe ivan cand il prind
doamne cat rad de el cum vorbeste bebeluseste.........
nimic nu inteleg..............da nimic da el turuie in continuu..............macar ma face sa rad...
eu tot intreb ce ai zis?????????
el turuie in cont

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Am si eu o problema pe care voi ati mai discutat-o mai demult. Pentru cine nu stie eu am facut in Munchen o cezariana de urgenta si m-au taiat nemtii cam nasol. Faza e ca dupa ce ca e cat China, stramba... ma mananca, e rosie, umflata mai mult de jumatate si nu stiu ce sa fac. Jumatate e aproape ca un fir care va deveni alb, dar jumatatea cealalta chiar imi pune un semn de intrebare. Voi, cele care ati avut problema asta, cum ati depasit-o?

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

http://www.pcfarm.ro/produs/2962/Contractubex-gel
pentru cicatrizare frumoasa, ideal era sa fi dat pana acuma, dar niciodata nu e prea tarziu, scrie pe prospect ca e inclusiv ptr cicatrici vechi

si pe mine ma mananca, mai ales inainte si la ciclu, uneori scurt si la ovulatie ...

La inceput la o luna ma manca rau de tot si mi-a dat inclusiv diclofenac gel sa ma dau

dar crema aia prima e ptr cicatrici bafta!

de Yannis

Mergi la inceput