Pufi de ian-feb 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mai fetelor dar ce aveti....?????

NUMAI BRUNETI CU OCHI ALBASTRI/VERZI VA PLAC????

adik eu ca mama de blonutz tre sa-mi fac probleme? sau sa ma bucur?

doamne, ce ti-e si cu femeile astea....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

MIe-mi plac brunetii cu ochii negri/caprui/verzi.....mi se pare prea stereotip un brunet cu ochii albastrii

Dar las ca i se inchide la culoare parul lui Luca , ai sa vezi tu ce probleme iti vei face atunci!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

am revenit ca mi-am mai adus aminte:

ou - Dani mananca ou cu placere, cel mai des ii da mama, dimineata. Mama coace oul, adica il pune in tigaie fara ulei sau cu fix 1 picatura de ulei de masline si il sparge, il amesteca, un fel de ou batut, dar nu iese omleta. E f bun. Si stii sigur ca e copt tot. Mananca amandoi un ou. Si eu, sambata si duminica ii dau tot asa, dimineata, la mic dejun, adica pe la 8.30-9, cateva imbucaturi de ou. Eu nu prea am tinut cont de albus, adica doar cand era mic-mic, pe la 7 luni, i-am dat doar galbenus.
Am fost la un moment dat la Medlife la un doctor pedistru batran, Iordachescu parca, si care ne-a zis ca albusul are potential alergenic, dar ca nu este absolut nici o problema daca ii dai. Daca vezi ca face bube, nu ii mai dai, si gata. Al meu nu a facut alergii pana acum.

Eu l-am scos in maneca scurta duminica, l-am uns cu crema bine pe gat, brate si fatza si da-i drumul. Oricum, cum se scoala, incepe sa arate cu degetul inspre usa. I-am dat sa manance afara, ca in casa nu mai avea stare. Cel putin masa de pranz a fost haioasa, il tinea sotul meu pe leagan, ii arata animale din cartea cu Ferma, iar eu bagam ciorba cu paine pe sub cozorocul sepcii lui Dani.
Apoi cand ne-am pus noi sa mancam...ce crezi ca am scapat? Dar nu puteam sa ii dau mici si carnati...asa ca el a mancat paine cu ardei copti.
Cresc copiii nostri.
Numai maselele lui Dani nu mai cresc. Ca a ramas la 8 dinti si gata.

miremiam apropo de dinti.....tu i-ai facut o analiza de calciu Marei? Sau pediatrul ce zice de faptul ca Mara are doar 1 dinte. Eu stiu ca "cu cat mai tarziu, cu atat mai bine", ....dar pediatrul ce zice?
Mie pediatra mi-a dat sa ii dau calciu - bine, in februarie, martie, cat era inca frig, mi-a zis ca il ajuta la iesitul dintilor.....zic si eu, nu te supara pe mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Am si eu una bucata problema...

David nu prea mai sta in carut. Ieri dimineata am zis ca poate l-am imbracat prea gros si daia n-a avut stare, dar si dupa-amiaza mi-a facut la fel. Am imbulinat-o... cum mai ajung eu in parc cu doi copii mici "de mana"... ?!?

Mamica fericita de Mara si de David

offf offf offf nu se poate , asta chiar e o problema si mie mi-e frica de momentul asta...si eu am numa 1....o tricicleta ceva? sau da-i ceva sa rontzaie. Yanis cand se plictiseste in carutz ii dau ceva de molfait si sta linistit (un biscuit, covrig de buzau, ceva)

de Yannis

NOI SLAVA DOMNULUI NU AVEM PROBLEME DIN ASTEA
DIN CONTRA, MA DUCE LA Ccarutz, face brum, brum si tre sa mergem......
deja ma ghideaza cu degetul..mergem la Patrick, sau la parcul de joaca..si daca nu e asa mai ca nu iese din carutz.............

sta frumos..nu are treaba

si la yannis ii plac covrigeii de buzau?
si ivan le adora.nu i-am mai luat demult......

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Ivan...deh ca viitoarea lui sotzie, Mara e mare rontzaitoare de covrigi. Eu nu-i dadeam lui Yannis ca am crezut ca-s prea tari, ca nu o sa aibe rabdare, ca ii arunca etc. I-a dat Mirela unu vineri si pana nu l-a terminat nu s-a lasat. Si asa am avut si eu liniste cat cuprinde sa barfesc cu BF

de Yannis

Mergi la inceput

Si daca tot fac spam...SONDAJ:

Bani, ceva? indemnizatie la cineva? ca io tot verific de zor de azi dimineata pe on line banking si ioc....de regula intra pe 16, rar au intrat si pe 15, numai o data au intrat pe 18 offff.....money, money, money

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982
iar acu la pranz si-a fc damblaua, a mancat 3 sarmale.....

crestea inima in mine cand vedeam cum papaBea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

sarmale?????

Mergi la inceput

Citat:
Ivan...deh ca viitoarea lui sotzie, Mara e mare rontzaitoare de covrigi. Eu nu-i dadeam lui Yannis ca am crezut ca-s prea tari, ca nu o sa aibe rabdare, ca ii arunca etc. I-a dat Mirela unu vineri si pana nu l-a terminat nu s-a lasat. Si asa am avut si eu liniste cat cuprinde sa barfesc cu BF

de Yannis

Deci m-ati omorat cu covrigeii de buzau.....pe langa faptul ca lui Dani nu i-ati dat....lasa, lasa...ca stiu eu.....
de unde ii luati? ca eu n-am vazut nicaieri covrigeii aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

BF i-am facut pe la un an, pe vremea cand era stirba, totul ok. Pediatra in afar de faptul ca mi-a zis sa-i dau 4 pic de vigantol, nu izce nimic. Mi-a zis sa nu ma ingrijorez, unora le cresc dintii mai tarziu.
O ruda care este dentist a spus ca pana la 2 ani cresc dintii in general. Ieri in parc era o fetita de 4 ani, ii cadeau deja 2 dinti din fata, mi-a spus mama ei ca la 3 luni ii crescusera deodata 4 dinti.

Nu ma ingrijorez deloc, incisivii de sus sunt coborati aproape de tot, mai trebuie sa si sparga.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

de Yannis

Deci m-ati omorat cu covrigeii de buzau.....pe langa faptul ca lui Dani nu i-ati dat....lasa, lasa...ca stiu eu.....
de unde ii luati? ca eu n-am vazut nicaieri covrigeii aia?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Off, nu stiu cum de l-am sarit, eu servesc pe toata lumea.

Se gasesc peste tot: mega, real, carrefour, buticuri.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Si daca tot fac spam...SONDAJ:

Bani, ceva? indemnizatie la cineva? ca io tot verific de zor de azi dimineata pe on line banking si ioc....de regula intra pe 16, rar au intrat si pe 15, numai o data au intrat pe 18 offff.....money, money, money

de Yannis

Nope... nici la mine n-au ajuns banii...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bf si eu salivez dupa covrigii de Buzau ... am gasit recent la un magazin romanesc online, dar erau invechiti , asa ca imi pun pofta in cui

Eu o scot,afara, pe Ariana fara carucior,dar eu am un copil nu 2(Nyny nu stiu cum ai putea rezolva prb, si eu am avut prb cu caruciorul cand era mica si am reusit sa o conving sa stea numai in asta sport dupa multe luni de purtat in "ham"), o duc in carucior cand mergem la cumparaturi;

Dece , eu cred ca mamica aceea era de fapt ea complexata( jiji arata f bine, chiar mi-ar placea sa ii mai vad carlionteii, daca doresti sa ne mai pui poze); pe mine lumea pe strada ma intreaba " dar nu e prea mica ca sa mearga singurica" si ii spun cat are si raman surprinsi, ca no e micuta si slabuta (8 kg)....dar e a mea si o iubesc de numai pottttttttt

Fructele, eu i le dau ca si gustare/finger food, i le dau in mana si le mananca asa

Sorina, vaiii cat va mai chinuiti cu maselele....offff , sa ii treaca repede

Alexutzza si Yannis e cu dureri?! saracii copii(si noi stim cum e ), sa treaca repede

Mami de fetita frumusica

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput