Pufi de ian-feb 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Nyny imi place subiectul cu traznaile....am scris acolo un mesaj, daca te deranjeaza il sterg(poate ca vrei sa ai numai scris de tine)

Mami de fetita frumusica

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Nyny imi place subiectul cu traznaile....am scris acolo un mesaj, daca te deranjeaza il sterg(poate ca vrei sa ai numai scris de tine)

Mami de fetita frumusica

Motto-ul meu:

Ooo... nu Simply... cum sa ma deranjeze ?!?... sa nu-l stergi
Multumesc mult pt aprecieri si pt votul de 5 stele. Am avut cateva retineri pana l-am facut ... dar acum nu-mi pare rau. Sunt amintirile noastre....asa sunt sigura ca raman scrise undeva. M-am gandit ca unele sunt lucruri marunte... dar sunt bucuriile vietii mele... si ma bucur sa vi le impartasesc si voua

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata!!!!!!!!!

se anunta cu surle si trambite o mare maselelala/canineala, nici nu stiu care....a urlat azi-noapte in somn de vreo 2-3 ori, saracu, s-a speriat si taica-su.....are 2 masele superioare iesite doar pe jumatate si cred ca celelalte jumatati se chinuie sa sparga dingiile....

_
mama lui Stefan, pui scump

sa iasa repede, sa scapati repede si cat se poate fara dureri

Mami de fetita frumusica

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Mami de fetita frumusica

Motto-ul meu:

Nyny, Simply, unde este subiectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Mami de fetita frumusica

Motto-ul meu:

Nyny, Simply, unde este subiectul?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

la semnatura lui nyny...dreapta jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ruxita...cat mai tine cursul....asta e , ai si tu rabdare...fa-te ca nu auzi..concentreaza-te asupra lui kay..gospodinul....si gata...

a venit o verisoara la noi si mama i-a zis ca e grasa... mai tarziu i-am zis ca nu are voie sa spuna oamenilor ca-s grasi, urati sau imbatraniti (ca-i jigneste)... si mama "da' ce, nu-i adevarat?"... oare seman cu ea si la chestia asta???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Am si eu una bucata problema...

David nu prea mai sta in carut. Ieri dimineata am zis ca poate l-am imbracat prea gros si daia n-a avut stare, dar si dupa-amiaza mi-a facut la fel. Am imbulinat-o... cum mai ajung eu in parc cu doi copii mici "de mana"... ?!?

offf offf offf nu se poate , asta chiar e o problema si mie mi-e frica de momentul asta...si eu am numa 1....o tricicleta ceva? sau da-i ceva sa rontzaie. Yanis cand se plictiseste in carutz ii dau ceva de molfait si sta linistit (un biscuit, covrig de buzau, ceva)

de Yannis

eu am incercat sa ies fara carut si ma tot urla si-mi arata caruturile altor copii, e foarte confortabil carutul, sta ca boierul, priveste lumea de sus (pe cei mici)... si eu sper sa stam in carut pana pe la 2 ani...stau atat de mult copii in carut???

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Am si eu una bucata problema...

David nu prea mai sta in carut. Ieri dimineata am zis ca poate l-am imbracat prea gros si daia n-a avut stare, dar si dupa-amiaza mi-a facut la fel. Am imbulinat-o... cum mai ajung eu in parc cu doi copii mici "de mana"... ?!?

offf offf offf nu se poate , asta chiar e o problema si mie mi-e frica de momentul asta...si eu am numa 1....o tricicleta ceva? sau da-i ceva sa rontzaie. Yanis cand se plictiseste in carutz ii dau ceva de molfait si sta linistit (un biscuit, covrig de buzau, ceva)

de Yannis

eu am incercat sa ies fara carut si ma tot urla si-mi arata caruturile altor copii, e foarte confortabil carutul, sta ca boierul, priveste lumea de sus (pe cei mici)... si eu sper sa stam in carut pana pe la 2 ani...stau atat de mult copii in carut???

eu vad vara in Grecia si mai ales prin insule copii mari in carutz, da mari nene! cred ca unu avea 5-6 ani!
E comod si ptr parinti ca nu stau sa alerge pe dupa ei ca treb sa stai f atent dupa ei , altfel riscul sa ii pierzi e f mare, sunt f multi turisti, copiii, nebunie, insula mica, strazi inguste, alambicate etc ... pe de o parte ii condamn pe parinti ca nu e sanatos ptr copil , se puturoseste etc, dar pe de alta cred ca le inteleg comoditatea

so....unii copii stau, vorba ta, ca boierul

Dar pan la 2 ani sper si eu sa-mi stea Yannis sau poate 3....depinde de varsta la care o sa incep sa ma inteleg cu el , sa ii explic sa nu se duca de nebun etc...sau visez? si ei oricum o iau la goana?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

BF, da ii plac la nebunie
cu carne de piept de pui, fara varza...........e innebunit, bineinteles cand are chef

la noi e la moda sarmalele..............in fiecare sambata facem.....

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

BF, da ii plac la nebunie
cu carne de piept de pui, fara varza...........e innebunit, bineinteles cand are chef

la noi e la moda sarmalele..............in fiecare sambata facem.....

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Pai ...ii dai??? nu-s prea grele pentru ei? eu inca ii gatesc separat, ca la bebelusi

cred ca teoretic e voie sa le dai mai de toate de acuma dar....cred ca eu refuz sa accept ca am baiat mare

sarmaleeeeeeee

mama face 1 data pe an: de Craciun si in ultimii 3 ani am cam facut Craciunul in Grecia deci pas

si nu pap decat de la mami ca numai ea le face cumva "light" restul mi se par grele, afumatura,bucati de sorici, sau din carne de porc....nu-mi plac....sunt grase etc..

Mai am o prietena, mama ei le face si mai bune, mananc de la 11 in sus mereu!

de Yannis

Mergi la inceput