Pufi de ian-feb 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

BF, da ii plac la nebunie
cu carne de piept de pui, fara varza...........e innebunit, bineinteles cand are chef

la noi e la moda sarmalele..............in fiecare sambata facem.....

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Pai ...ii dai??? nu-s prea grele pentru ei? eu inca ii gatesc separat, ca la bebelusi

cred ca teoretic e voie sa le dai mai de toate de acuma dar....cred ca eu refuz sa accept ca am baiat mare

sarmaleeeeeeee

mama face 1 data pe an: de Craciun si in ultimii 3 ani am cam facut Craciunul in Grecia deci pas

si nu pap decat de la mami ca numai ea le face cumva "light" restul mi se par grele, afumatura,bucati de sorici, sau din carne de porc....nu-mi plac....sunt grase etc..

Mai am o prietena, mama ei le face si mai bune, mananc de la 11 in sus mereu!

de Yannis

Mara a mancat de Paste sarmale, facute special pt ei, din piept de pui cum zicea si Bea. Ce sa fie greu la ele...ca doar e carne tocata de pui cu orez si ceapa. Ii plac si cele de post foarte mult.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si noua ne plac sarmalele, le facem light, cu piept de pui, ceapa foarte putin prajita si mai putin sarate... de dres, le dregem fiecare dupa gust in farfurie. Mai mult chiar, orice mancare toate mancarurile noastre sunt adaptate in functie de problemutele noastre... eu zic ca sunt ok pentru bebelusi, sunt orez cu carnita si varza...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si noua ne plac sarmalele, le facem light, cu piept de pui, ceapa foarte putin prajita si mai putin sarate... de dres, le dregem fiecare dupa gust in farfurie. Mai mult chiar, orice mancare toate mancarurile noastre sunt adaptate in functie de problemutele noastre... eu zic ca sunt ok pentru bebelusi, sunt orez cu carnita si varza...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mi-am amintit ca spuneai de master la ASE. Cam la ce te-ai gandit? Pt REI pot sa-ti recomand eu 2 programe de master interesante, poate se potrivesc si cu ce-ti doresti tu.

_

Mergi la inceput

copilul meu baga cuburile prin orificii si cand ii reuseste bate singur din palme!! l-am filmat! nici nu stiu de unde a prins miscarea, n-am prea insistat cu aplaudatul... am facut-o o data, doua ori, am vazut ca nu ma imita si am lasat-o balta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Mi-am amintit ca spuneai de master la ASE. Cam la ce te-ai gandit? Pt REI pot sa-ti recomand eu 2 programe de master interesante, poate se potrivesc si cu ce-ti doresti tu.

_

da, ti-as fi recunoscatoare pentru orice sugestie... sotul ma sustine, dar sa nu fie doar o ocupatie pe bani si o diploma care sa nu-mi foloseasca la nimic ulterior... m-am gandit la productie multimedia si audiovizual si sotul mi-a cerut business plan... mama mi-a sarit in cap... de data asta trebuie s-o nimeresc bine...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

_

da, ti-as fi recunoscatoare pentru orice sugestie... sotul ma sustine, dar sa nu fie doar o ocupatie pe bani si o diploma care sa nu-mi foloseasca la nimic ulterior... m-am gandit la productie multimedia si audiovizual si sotul mi-a cerut business plan... mama mi-a sarit in cap... de data asta trebuie s-o nimeresc bine...

Pt asta cred ca trebuie sa te indrepti spre Fac de Jurnalism.
Recomandarea mea pt ASE, REI sunt programele de master "Managementul riscului financiar international" si "Geopolitica si REI". Cu celelalte facultati din ASE n-am prea avut tangente.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

n-am ajuns decat la pagina 2 si m-am blocat la actorul ala al Miremiei...Miremia! fie-ti mila...in ce film zici ca joaca?

Multumesc pentru sfaturi!
Multumesc Bea pt poza, da, asa rata si la bobitza!
Acum i-a mai trecut...i-am dat tratamentul prescris de pediatru, aerius, calciu gluconic si o crema cu locoid...aia mai putina ca m-a speriat prospectul
Oricum, am fost azi la control si e totul ok!

Va multumesc inca o data pentru sfaturi!

Simply, multumim ca ne spui si noua ce mai citesti!
Ma duc sa ma culc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Alicredooooo na na na nanana na na na nanana... te-am intrecut... pe unde esti?!?!

Mamica fericita de Mara si de David

lasa ca vin eu puternic din spate........pana la 1000 mergem?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mai fetelor dar ce aveti....?????

NUMAI BRUNETI CU OCHI ALBASTRI/VERZI VA PLAC????

adik eu ca mama de blonutz tre sa-mi fac probleme? sau sa ma bucur?

doamne, ce ti-e si cu femeile astea....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

nu mami...... si astia blonduti ne plac...cra cra cra...

pot sa mai bag si eu?

dar www.google.ie/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_NQxcVwt_AbI/TTQNZHMYv1I/AAAAAAAAALc/C4jQsLp8dv4/s1600/gerard-butler.jpg&imgrefurl=http://famouscelebritywallpapers.blogspot.com/2011/01/gerard-butler-celebrity.html&usg=tQooEqb-dOcPJ0rnVMK5KkYy8TA=&h=400&w=400&sz=37&hl=en&start=0&sig2=g_B2cQqiFUKF81NwDuJ2Yg&zoom=1&tbnid=q93DiBS3Uc8sLM:&tbnh=133&tbnw=137&ei=qI7RTbSMNYbBhAfcga2sDQ&prev=/search%3Fq%3Dgerard%2Bbutler%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1419%26bih%3D594%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=735&vpy=91&dur=2562&hovh=225&hovw=225&tx=88&ty=172&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:5,s:0" target="_blank">asta ce ziceti? febletea mea....

sau din categoria www.google.ie/imgres?imgurl=http://www.daemonsmovies.com/wp-content/uploads/2010/05/Patrick-Dempsey.jpg&imgrefurl=http://www.daemonsmovies.com/2010/05/07/patrick-dempsey-cast-in-transformers-3/&usg=iLjImal6RmSfs7chGlAAc3ak40A=&h=400&w=317&sz=15&hl=en&start=0&sig2=A3TesPUrFIasMAN3fRavmQ&zoom=1&tbnid=MIQXulvcdEAJoM:&tbnh=141&tbnw=116&ei=xpDRTdbUBJGbhQf3zaWODQ&prev=/search%3Fq%3Dpatrick%2Bdempsey%26um%3D1%26hl%3Den%26biw%3D1419%26bih%3D594%26tbm%3Disch0%2C187&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=124&vpy=40&dur=1281&hovh=252&hovw=200&tx=153&ty=146&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:10,s:0&biw=1419&bih=594" target="_blank">brunet cu ochi albastri

desi....aia mai latino...oricum arata bestial

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mai fetelor dar ce aveti....?????

NUMAI BRUNETI CU OCHI ALBASTRI/VERZI VA PLAC????

adik eu ca mama de blonutz tre sa-mi fac probleme? sau sa ma bucur?

doamne, ce ti-e si cu femeile astea....

Dece...
Mie imi plac brunetii cu ochii verzi,...atat de tare, incat mi-am luat si eu unul...

Edit: imi plac si blondutzii, dar nah....nu era nici unul dispus se se insoare cu mine, la vremea aia..

Sorina, mami de Diana si Iris

mooooorrrrrr cu voi aici...
ma prapadesc de ras

help....

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput