Pufi de ian-feb 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
nyny spune:
Neatza...
Ma bag si eu la o cafelutza... sarumana Dece.
Eu inca fac abdomene o data la doua zile. Patratzele n-am inca, dar s-a redus considerabil din grasime. Am citit undeva ca orice om are muschi abdominali, logic
... doar ca trebuie sa-i scoti la lumina. Eu am vazut pe pielea mea ca daca nu scap de "colacul de salvare" .... pot sa fac si mama abdomenelor ca tot nu se vede nimic... asa ca bag la greu si masaje, incerc sa nu mai mananc gras, incerc sa nu mai mananc noaptea
.... se vede diferentza.
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
ayanna, ne-a fost dor de tine! chiar vrei sa fii mai activa? te astetam drag!
despre dormitul la pensie... piticul nostru s-a trezit la 6 dimi si sotul cica daca reusesc sa-l adorm la loc imi face un masaj... si am reusit! dupa un biberon... dar pe la 8 tot eu a trebuit sa ma scol prima ca majestatile lor vor sa mai doarma macar 5 min in plus... rupem din noi in fiecare dimi... si m-am ofticat si am tras de el, ca si el e parinte si el trebuie sa-si sacrifice somnul, spiciul meu obisnuit de dimineata pe care n-am cui sa-l spun...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ayanna_xem spune:
Neata fetele. Ma bag si eu la un cafeu. Zgubi tocmai a servit micul dejun si acum isi face siesta cu baby einstein pe fundal.
Nush cat o tine minunea sa stea linistita, asa ca va salut repede, din mers.
La noi e caldut azi, cred ca o sa petrecem iar toata ziulica pe afara prin gradina. Si-au cam bagat buruienile picioarele in straturile mele si tre' sa merg sa prestez ceva munci agricole...nu ca m-as omori foarte tare cu asta, dar ma relaxeaza.
DECE...eu inca recuperez din urma cu cititul. Pai fusesi mai mami de Pasti prin Tg. Neamt la cafele si n-ai dat si tu un bip ceva sa facem o intalneala scurta? Ntz, ntz...:(...i'm disappointed. Noi mai toate zilele de Pasti ni le-am petrecut prin oras, ba la socri, ba la niste prieteni, deci era simplu cu deplasatul.
RUXI, SORINA...missed you to.
NYNY...superb subiectul cu traznaile. M-am distrat super, ti-am lasat coment acolo. Deliciosi puiutzii tai.
Mda, n-a tinut mult minunea...tre sa fug dupa fii-mea. Are boala sa urce pe scari la etaj ....desi le-am blocat a gasit ea o solutie sa se catere si imi da shocuri la inima cand o vad. Tre sa pun o portita pe care sa n-o poata escalada maimutza.
Hai ca acum asculta "loca" (shakira) si se batzaie a dans.
Fii-mea are o placere sa-mi incalte papucii...ma dispera! Am ascuns toti papucii de ea, dar am adidasii la usa ca pe aia ii port permanent cand ies si se incalta cu ei si mi-i taraie fetelor toata ziua prin casa. Parca e o ratza!!! Se mai impiedica din cand in cand, ii mai baga aiurea, dar nu se lasa...urla de zici c-o tai daca vreau sa ii iau. Parca vad ca maine poimaine se da si la dulap sa-mi ia la purtat hainele. In cosmetice inca n-a intrat ca alea le-am ascuns bine.
Gata, a disparut din raza mea vizuala. Fuuuug...
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
blue_flower spune:
Neata fetele, cafeluta placuta.
Ieri v-am citit, dar nu am apucat sa va scriu.
Acum ca sunt cu soacra, probabil ca voi intra sa mai povestesc, sa mai descarc din "greutati"
, desi incerc sa nu fac asta, incerc sa fiu civilizata si cuminte. :)
Ieri am plecat de la servici la sedinta de vacuum si la manichiura. Asta in pauza de masa. Cand am iesit de la salon, masina mea era saltata. Cand am ajuns la capatul bucurestiului sa imi recuperez masina, avea o roata dezumflata. Noroc cu baietii aia de acolo, au gasit un compresor si mi-au umflat roata.
Asa ca m-am hotarat ca am facut destule boacane pe ziua de ieri si am plecat acasa, ca daca tot vineri pe 13 am stat acasa, poate ma urmaresc ghinioanele si platile de trebuie sa le fac.
Si am plecat acasa, unde am gatit o gramada, de la 4.30 la 9 asta am facut.
Ca na, sa aiba si picea si soacra si sotul. Io....mananc la servici. :):):)
Apropo, mi-au facut fetele alea de la salon manichiura semipermanenta. E a doua oara, asa ca imi permit sa o recomand. E cu oja, adica cu o pasta gen oja, nu gel sau unghii aplicate. Se usuca doar cu lampa UV. Si tin asa lucioase si perfecte pana la 3 saptamani. Eu m-am dus la refacut dupa 2sapt si 4 zile. Si erau la fel ca la inceput, doar ca imi crescuse unghia. Acum e a doua oara si m-am facut cu mov inchis-inchis. Data trecuta am fost french.
trimit ca am ceva de facut si apoi incerc sa revin.
sorina_bz spune:
Noi tocmai ne-am intors de la policlinica, de la pneumologie...uhhh, i-am facut lui iris testarea idr, si vineri mergem inapoi, sa-i masoare reactia..
. Mie personal mi s-a cam luat de sistemul sanitar....Pai, cum , oameni buni?! Ma cheama la testare, si in sala de asteptare evident ca erau persoane cu tbc, care tuseaauuuu!

Ma scuzati pentru rabufnire, dar chiar mi se pare deplasat sa tii un bebelus(neimunizat, ca de-aia eram acolo) sa astepte pe hol la pneumo-ftiziologie,unde asteapta si alte persoane (bolnave) care nu au macar bunul simt sa tuseasca in batista.
Reviu, dupa ce ma racoresc.

danasor spune:
Neata'
Livia ce frumos zici tu.... si eu imi petreceam cateva zile cand eram copil la tzara, mi-ai facut dor de zilele acelea ... 
Ayanna
, cand faceti o plimbarica in Iasi?
Dece bine ca ati scapat de gandacei, sa va fie de bine intalneala
Nyny e greu tare cu colacelul dar il topim pana la urma, sa ramanem unite in lupta
,
, ai facut vizita la salon? niste pozici ceva?
Ale12 si eu la fel ca tine
, mancat o felie de paine in plus, sa nu mi se faca rau 
Sorina hai cu o poza sexi, proaspata vopsita
, nu de alta dar noroc cu voi, ca ma mai mobilizez si eu 
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Noi tocmai ne-am intors de la policlinica, de la pneumologie...uhhh, i-am facut lui iris testarea idr, si vineri mergem inapoi, sa-i masoare reactia.. . Mie personal mi s-a cam luat de sistemul sanitar....Pai, cum , oameni buni?! Ma cheama la testare, si in sala de asteptare evident ca erau persoane cu tbc, care tuseaauuuu!![]() ![]() Ma scuzati pentru rabufnire, dar chiar mi se pare deplasat sa tii un bebelus(neimunizat, ca de-aia eram acolo) sa astepte pe hol la pneumo-ftiziologie,unde asteapta si alte persoane (bolnave) care nu au macar bunul simt sa tuseasca in batista. Reviu, dupa ce ma racoresc. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Of Doamne....de ce nu se poate si la noi sa fie bine? De ce in alta parti/tari se poate si la noi nu?
danasor spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Noi tocmai ne-am intors de la policlinica, de la pneumologie...uhhh, i-am facut lui iris testarea idr, si vineri mergem inapoi, sa-i masoare reactia.. . Mie personal mi s-a cam luat de sistemul sanitar....Pai, cum , oameni buni?! Ma cheama la testare, si in sala de asteptare evident ca erau persoane cu tbc, care tuseaauuuu!![]() ![]() Ma scuzati pentru rabufnire, dar chiar mi se pare deplasat sa tii un bebelus(neimunizat, ca de-aia eram acolo) sa astepte pe hol la pneumo-ftiziologie,unde asteapta si alte persoane (bolnave) care nu au macar bunul simt sa tuseasca in batista. Reviu, dupa ce ma racoresc. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
offf

din pacate asta e romanica

si ce i-au facut lui Iris, au intepat-o cu ceva?

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui danasor offf ![]() ![]() ![]() din pacate asta e romanica ![]() si ce i-au facut lui Iris, au intepat-o cu ceva? ![]() ![]() ![]() |

Da, e o injectie intradermica, cu ceva tuberculina(chiar nu stiu, acum citeam pe clinica de pneumologie iasi), si se masoara in max 72 de ore induratia formata subcutanat(whoaaa, cum suna asta
).Apoiiiii, dupa inca o saptamana, in functie de reactie, mergem la re-vaccinarea bcg, dupa ce primim avizul de "clinic sanatos", de la medicul de familie.
Oricum, imi displace profund plimbarea asta pe la sectia tbc, cu bebelina....chestie care se datoreaza incompetentei sistemului.

sorina_bz spune:
Aaaa, si citisem pe undeva, nu retin...am sa caut din nou...cum ca serul folosit la inocularea bcg, dupa scandalul cu inst cantacuzino...era bulgaresc, si avea alta concentratie (mai mica). In consecinta, cantitatea injectata la vaccinare ar fi trebuit sa fie dubla(sau mai mare, anyway, decat la cel romanesc), ca sa produca reactia, si evident, si anticorpii post-vaccinare. Medicii romani...l-au facut ca pe cel romanesc, dpdv al cantitatii. Stiti ceva de asta? Sau am luat-o eu prin fasole?