Pufi de ian-feb 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Alexutza la mine a intrat indemnizatia ![]() ![]() ...Mamica fericita de Mara si de David |
si la mine si la mine si la mine!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
Buna ziua si de la noi!
Sarumana de cafea, Danasor! Buna si acum, merge la fix! Tare frumos ai vorbit de sotul tau!
Sorry de fornaiala printesei,
sa fie numai atat, si sa treaca imediat!
Nyny...multa sanatate,
sa treaca repede nesuferitii de muci! Si...da, mare treaba ca ai scos suzeta, si poate respira Dav pe gurita!
..
de intrebare...bine suntem, maselim cu spor, iar eu am bagat un smotru sustinut prin casa, de dimineata, ca se cerea. Acum sunt cu vopseaua pe par(deci...smotru personal
), si princesita doarme. Sper sa apuc sa ma spal, pana se trezeste
....daca nu...se usuca si cade!(parul)
Dece....
..tare bine creste jiji! Felicitari pentru greutate! Pai...daca tanti aia cu fetita o vedea pe iris, care are 10.100kg si vreo 78 cm cu indulgenta...ce mai zicea? Ca e nou nascut?

Bea...sorry de greturi!
..inca un pic si scapi!
Nyny, Ruxita...felicitari pentru intrarea in cont a indemnizatiei!
nyny spune:
Aoleu Sorina fugi repede si da vopseaua jos... Eu maine mi-am propus sa ajung la un salon (se cunoaste ca au intrat banutzii
)... se cere si la mine o pedichiura profesionala ca eu mereu cand imi bag nasul pe acolo tai mai mult decat trebuie
... si daca tot ajung acolo, ma destrabalez ca lumea... bag si o manechiura, spalat par, aranjat
... abia astept sa ma rasfat...
David s-a dus la usa de la intrare ... a inceput sa dea din cap si sa zica DAAA... DAAA... eu ma faceam ca ploua, ca nu-mi dau seama ce vrea. Daca a vazut ca nu-l bag in seama, s-a urcat pe cuier (unde ii pun de obicei sa-i incaltz cand plecam afara)... a luat adidasul Marei si se chinuia sa se incaltze cu el
. OARE CE O VREA![]()
![]()
?
Asteptam sa se trezeasca Big Sister si o tulim afara.
Mamica fericita de Mara si de David
livia1980 spune:
Buna seara si de la noi....
Nu v-am mai vizitat de mult...in weekend am fost plecati la Iasi..la rude...la tara...o mini-vacanta
Si scumpul meu s-a simtit atat de bine...am vazut vacile cand veneau de la pasune....si a inceput sa fac "mmmmuuu"...ca si ele.Si eu i-am spus in gluma spune mama...nu mmmm...si a inceput:ma-ma, ma-ma.Si de atunci a inecput sa ma strige
.
Eu sunt fascinata de serile de vara cand soarele apune, si vin vacile de la pasune si se aud talangile.Imi dau o stare de liniste si de bine....Mie oricum mi-a placut la tara de cand eram mica...desi am fost crescuta la oras...dar acum am fugit la tara....![]()
Alexandru creste ca Fat-Frumos...cine il vede chiar spune ca s-a dolofanit...si mananca de ma sperie.Uneori nu mai vreau sa-i dau eu
Dar atata timp cat ii dau muuuulte fructe si legume, nu imi fac griji.
Langa casa a inflorit liliacul....si e un miros...de iti vine sa stai numai acolo.Poate il conving pe tati sa bem un pahar de vin afara langa liliac...
la noapte dupa ce adoarme puiul....
Ma duc sa fac niste clatite...
nyny spune:
Pe unde sunteti bre? ... nu vine nimeni la o barfa mica?
eee Livia m-ai facut sa visez un pic, sa-mi aduc aminte de copilarie. Ne mai duceau si pe noi in vacantza la tzara la bunici. Ce frumos mai era... Apropo de vaci care vin de la pascut
... sotzu mereu rade de mine cand isi aduce aminte (el care nu stie ce e aia vacantza la bunici... orasean domne')... mereu mi-am dorit si eu sa duc si sa aduc vaca de la pascut... doar ca tataia n-avea vaca
, avea vreo 3 oi, porci si alte alea... si ma uitam cu jind la alte fete cum veneau cu animalele de pe camp...

Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si la mine si la mine si la mine!!! ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Si la mine dar abia dupa 17:30!
Eu am fost de dimi-pranz in parc cu gazela, apoi pe la Jijel p-acasa sa dam iama in jucariile baiatului

multumim dece).Sa vedeti ce dragut e Jiji!!!! Nu numai ca nu se supara ca se joaca Yannis cu jucariile lui dar il si lua in brate sa-l ingrageasca! E un scump!

s-au jucat impreuna de-a ...un fel de v-ati ascunselea, mai alergau, se mai impiedicau, radeau 

ce scumpi sunt copii impreuna mai ales acum cand incep sa interactioneze!
de
Yannis
ayanna_xem spune:
Salutare fetele. Remember us?
Eu sunt cu recuperatul cu vreo trei capitole mai in urma...greu tare cu timpul. Toata ziua suntem pe afara, iar cand suntem in casa nu pot sta pe net ca mi se urca iubitzenia in cap.
Am intrat sa va mai salut si sa va zic ca mi-e dor de palavrageala...deocamdata ma stradui sa recuperez din urma, pentru ca ati avut discutii interesante si n-as vrea sa le ratez...
Despre noi ce sa va zic...toate bune. Am o pitica isteatza foc si ma topesc de dragul ei. Inca nu ne-am intzarcat...inca mai adoarme seara mufata, dar nu pentru papa, ci pt alint...pt ca inainte de tzitzi baga cate-o portie mare de LP, deci nu se pune vorba de foame.
Doarme super ok noaptea...de la 10 la 9 dimineata, neintoarsa. Si eu cu ea... Rar are momente cand se mai frichineste, daca o dor dintii, dar adoarme singura la loc. Dintisori avem doar vreo 4 si inca doi care acum se chinuie sa iasa...plus colti la doua maselute.
Ce sa va mai zic? Incerc mai intai sa ajung la zi cu cititul si apoi poate reusesc sa fiu si eu mai activa...acum ma duc sa pun si eu doua-trei poze sa ne vedeti si apoi ma retrag la somn.
S-aveti o noapte odihnitoare!
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
decenuela spune:
neatza fetili....vad ca inca nu e cafea...hm...SORINA!!!!!!
haideti la coffe...e fierbinteeee
ayanna
...ne e dor de tine....
nyny....mi-ai fc pofta de un salon....mmmmm....vreau si eu...da oare cand?
FETELE ..CU ABDOMENELE...8 MIN....CUM STATI CU PATRATELELE?se simte ceva? eu realizez ca orice dieta...nu face patratele pe burta
...asa ca tre sa bag.....
livia...ce frumos vb de puiul tau...si viatza la tara....uneori mi-e dor...si realizes ca am av o copilarie...frumoasa si nevinovata...la tara...cu di tati...bunica avea inclusiv un magar mare...mishu...
de cand ma tot lungesc io aci...cred ca deja serviti cafeaua...
ieri a avut lor marea deratizare...sa speram ca am scapat de gargauni
...stat cu jiji mult afara...si-=a mai fc rost de un cucui...intalnit cu micul grec....cum spunea alex...sunt tare dulci...poate reusesc sa pun si eu poze candva...cand o sa mai descarc aparatul....lenea....
azi zi de munca....
sa aveti o zi superbaaaaa
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimineata, prezenta la apel!![]()
Sarumana de cafea, Dece!
...serviciu usor azi! Ce frumos povestiti de pui, si tu, si Alexutzzza
!
Nyny...sa-ti tihneasca salonul, si sa te gandesti si la mine, azi, acolo!
(ca n-am mai vazut interiorul unui salon din dec 2009
...) Ce scump si haios e Dav, cu "Da, Da, Da"!
!
Ayanna...missed you! Si ce poze de zgubi am vazut euuu!
...Sunt spiciles, cat e de frumoasa, si ce obrajori numai buni de pupacit are!
Livia ...felicitari pentru cresterea puiului! Ce frumos povestesti despre viata la tara..
!
Despre noi...noapte relativ ok(fara strigaturi), cu 3 treziri de lapte...ata ete...'oi dormi la pensie.![]()
O zi minunata sa aveti!

ale1212xa spune:
neatza
dece
de cafea
eu cu abdomenele am lasat-o moale de 3 zile...mi-au venit uratii si ma doare burta de mor..asa ca am zis pas...pana si dieta a fost mai relax oleaca...am o stare de ameteala mama mama asa ca am mai bagat o felie 2 de paine...vedem dupa perioada asta ce s-a pus la cantar si reincepem apoi.. asta e...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem