Pufi de ian-feb 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
alicredo spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui micki_mica
Multumim! Ne-am intors! Cald si f cald! Asa ca i-am cumparat o sapca noua. Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/109-brosa-narcisa.html" target="_blank">Brosa Narcisa Magazinul meu |
o vedem si noi?
vroiam sa te felicit ptr lucrul de mana...si eu fac...iarna...parca atunci imi place
vreau sa ma reapuc de golben am www.rogoblen.ro/detalii/ingerul-iernii--1662/" target="_blank">un baiat si www.rogoblen.ro/detalii/ingerul-primaverii--1663/" target="_blank">o fetita plus www.rogoblen.ro/detalii/veghea-ingerilor--2272/" target="_blank">un tablou pe care il aveam cand eram mica pe perete si ma uitam ore insir la el
...dupa care vreau sa trec ...la goblene ptr copii ..alba ca zapada & co...buburuze...etc
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
nyny... ti-am facut loc maica![]()

de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
ultimul si ma duc
www.220.ro/reclame/Foloseste-Ti-Scula-Cu-Cap/j9MzoTcVRw/?utm_source=NewsletterAlerta_Speciala&utm_medium&utm_campaign=newsletter_31420" target="_blank">de asta ce ziceti?
www.220.ro/funny/Ia-Incearca-Si-Tu/T4t3vLxNmH/" target="_blank">sau de asta?
am invatat sa ascund linkuri...si numa imi fac de cap![]()

de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
danasor spune:
Neata'
Haideti la cafelutza cu o patratica de cioco neagra!
Eu m-am trezit de pe la 6 ca s-a foit mika, i-am dat laptic, tt, si mi s-a parut ca e caldutza, dar cand i-am luat temp in funduletz 36,8; totusi i-am dat un supozitor cu nurofen , ca tot fornaici e
Alicredo

mamidepuiuti spune:
neata buna
multumim de cafea danasor
,sper sa nu fie bolnavioara A !
ce frumos vorbesti despre relatia cu sotul!!!!!!!!!
sa nu va fie de deochi!
alicredo![]()

lorex ma bucur ca e bine bobitza!

micki-mica am tot uitat sa te felicit pt minunatiile pe care le faci! sunt super!

nu mai tin minte mare lucru,sorry...
urez multa sanatate pufilor bolnaviori!
o zi frumoasa sa aveti!
decenuela spune:
neata fetili...sarumana de cafea danasor....
alicredo..ce avusi maica pe la 3???? si...iar ne bagi..poze...indecente????![]()
danasor, mi-a placut f mult cum ai vb despre...barbatul din viatza ta
ruxi..pt ce master vrei tu...da, la jurnalism se face...insa, of...e plina piatza se pare ca mai nou, toata lumea face jurnalismul ...si...cred ca pt a reusi...ori tre sa ai o mare sansa, ori sa ai bani,ori sa fii ff bun...habar n-am...cel putin asa mi-a lasat mie impresia facultatea asta...insa...parere personala...e fff frumoasa si interesanta. Multa bafta...de-i al tau e pus deoparte...parca asa e vb aia...
haine..jiji..poarta 12-18...18-24...depinde de brand. seara l-am cantarit si avea 11.5 kg, zic io ca e bine.
inghetata nu i-am dat...pt ca mie nu-mi prea place...dar i-m datalte porcarii
...si ca o concluzie...cand e vb de porcarii....nu se pune prb de lipsa poftei de mancare...
aseara a adormit dupa 11
...si n-a av o noapte prea linistita..a baut apa de vreo 2 ori...si de la 7 e fresh( cand speram io ca m-am ridiat usor , usor...sa beau linistita cafeaua)...
acu tre sa smotruiesc ca vine o firma de deratizare....ca ne manaca gandacii....am folosit toate substantele recomandate...nu se mai poate...vor merge la subsol( je stau la parter) si cik pt acasa e un gel special....pt cei cu bb. vedem...
si pt ca veni vb de barbati...vrand sa bag si eu o bucata
asa de clatire ochi...am realizat ca n-am mai vz un serial de cand lumea...un film..doar ocazional...si ca fol tv doar sa araie ceva...fara a mai urmari nik....asa ca...la capitolul actori...premiere...sunt aeriana...am ramas...in cap cu artileria grea a cinematografiei..care nu sunt neaparat frumosi..dar...buni.
of..tre sa ma duc la shmotru...
sa aveti o zi superba
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Beatrice1982 spune:
primul, Da
al doilea nuuuuuuuu
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
12+ cu fetita cu codite...Doamne ajuta!

Beatrice1982 spune:
neata!
alexxutza, le facem si noi light sarmalele, fara afumatrui fara carne ...doar ceapa calita in ulei putin...si carne, orez si puenm sos de rosii, home made...
is bune tare...........
ce mai tin minte?
mai nimic
azi noapte am visat ca mi-ati facut galerie, eu mergeam sa nasc...:)
sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!!!!!!
va pup.........
eu tot rau.........azi dimi nu stiu ce am........

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
12+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
nyny spune:
Neatza...
Sarumana pt cafelutza Danasor...mmmm si cioco
.. bun bun. Sanatate multa Anastasiei...sa treaca repede fornaiala 
. Daca te consoleaza cu ceva... se zice ce oamenii sanatosi racesc primavara
... si ai mei sunt muciosi, dar la noi nu se aplica regula , pt ca racim aproape in fiecare luna indiferent de anotimp
.
Dece sorry de noapte nelinistita. Sa ai spor la shmotruiala...
Sorina sarumana pt vot
... ce faceti?
Ruxita succes! Sa iei cea mai buna decizie.
Alicredo
iar m-ai fentat azi-noapte
. Servici usor azi... si toata saptamana
Cum spuneam si noi suntem iar raciti
... fara febra, doar cu muci. Desi are mai tot timpul nasul infundat, doarme foarte bine. Chiar ma gandeam ca daca nu-i scoteam suzi... aveam mare balamuc noaptea. Asa s-a invatzat sa respire pe gura si n-are treaba pana dimineata.
Trimit ca de 2 ore l-am inceput...
Mamica fericita de Mara si de David