Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*
Raspunsuri - Pagina 20
maru spune:
Diana, condoleante! Imi pare tare rau... sa se odihneasca in pace!
delphin, nici vorba de Niagara?
delphin spune:
E in studiu Mariuco. E cam departe, daca as gasi bilete de avion convenabile as face o escala sigur.
cge spune:
Diana, imi pare tare rau de bunica ta.
Stiu cat erati de apropiate.
Si eu am credinta asta cu un suflet care se naste cand altul moare.
Am fost gravida in cateva sapt. cand a murit bunica lui M.,si cand a murit bunica mea,acum 6 ani, mi-am pus dorinta sa am o fetita.
Noi am revenit din vacanta in Franta si Romania.
A fost frumos, dar din pacate s-a terminat.
Si mi s-au implinit dorintele: toata iarna asta canadiana am visat la caldura, si am avut in Ro cu varf si indesat.
Oana, deci, suferim amandoua dupa vacanta. Ma bucur ca ati avut vacanta frumoasa in Antalya.
Noi am fost lg. Paris intr-un orasel Val d'Europe aproape de Disney, care ne-a uns pe suflet cu terasele si calmul lui.
Desi aveam rezervate mai multe zile ptr Paris, le-am cedat cu draga inima ptr Disney si oraselul asta.
Pe curand,
Doloress spune:
DIANA- condoleante! Si sotul si-a pierdut ambii bunici care l-au crescut asta iarna, bunicul a murit pe 2 februarie, bunica pe 9 februarie. Eu pe 9 februarie trebuia sa nasc, ma programasera pentru inducere prima data. Am ajuns la spital si din pacate nu mai aveau locuri, asa ca am nascut pe 10. Pana la urma m-am bucurat, sa nu fie chiar in aceeasi zi. Nu stiu dar asta micu, pe langa ca seamana fizic cu bunica , are si aceeasi personalitate, bun ca painea calda, vesel, linistit, calm.
Asteptam si noi vacanta in Romania, mai avem o luna! Cu marea am vrut tare mult sa mergem si noi, dar pana la urma am renuntat, mi se pare prea complicat cu cel mic, sigur nu o sa apucam sa facem mare lucru, pentru ca nu-l prea putem tine in soare la varsta lui. Asa ca o sa mergem la munte, la aer curat si la liniste. Am gasit o pensiune prin creierul muntilor, in Bucovina.
Anda Panda spune:
DIANA condoleante !!!! mi se pare extraordinar faptul ca bunica ta a vrut si a reusit sa te astepte. Mi-au dat lacrimile cind ai povestit. Iti doresc multa liniste sufleteasca si sa fii incojurata de oameni buni. Te imbratisez in gind.
iselin, eu sint in calgary.
pitilache s-a oprit ploaia, in sfirsit si o data cu ea si durerea mea de cap. am scapat de faza cu "sa imi fac casa barca", cind am iesit din casa a2a zi am vazut ca stau la aceeasi adresa. ptiu, ca scapai !
Mai ce ma bucur cid vaz ca plecati in lumea larga-n lung si-n lat !!!!!
Bravo voua !!!
Eu nu cred ca merg niciunde in vara asta, job nu mi-am gasit, desi sint girla, insa full time si in downtown, ceea ce eu nu am cum momentan, cel putin un an-doi.... asa ca ma duc la sala cit pot de constant, si incerc sa ma "refac" pe partea asta si....vad eu mai incolo.
am gasit o reteta de piine misto, care o fac la masina (coca doar) insa o coc in cuptor. a iesit M A R F A ! daca vreti reteta, graiti
"next in line" e prajitura cu caise si cirese. Abia astept sa le vad fetele alora mici cind vin de la gradi si se uita sa vada ce gustare e in meniu azi.