Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*
Raspunsuri - Pagina 19
iselin spune:
Condoleante Diana, imi amintesc ce mult erai atasata de bunica ta. Sper ca nu gresesc. Macar te-a vazut, acum e linistita si impacata acolo sus. E pacat pentru ca golurile lasate de oamenii dragi nu pot fi umplute apoi.
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anda Panda io sint aici dar nu ma pot lauda. ploua incontinuu de imi e ca imi fac casa barca. tot de vreo 3 zile ma doare capul incontinuu ziua si noaptea. nu-sh ce naiba o fi in atmosfera... http://www.youtube.com/watch?v=joGlR1Ra5a0&feature=player_embedded |
Dar tu unde esti? Scuze, n-am retinut.
In Irlanda?
La noi nici o ploaie nimic.
A plantat sotul meu un pin argintiu si ma rog sa nu se usuce, caci in timpul zilei e ff cald.
Capul te doare din cauza presiunii atmosferice si a ploiii despre care vorbesti.
Iti doresc vreme mai buna si nu uita acasa!
pitilache spune:
Diana sincere condoleante! Imi pare tare rau sa aud de bunica ta, stiu ca ti-a fost un mentor bun in viata. Multa putere pe mai departe! Asemenea si mamei tale. Un brat de pentru voi.
Iselin cum de nu ploua ploua la voi? Ieri in west island a plouat aproape doua ore cu bulbuci Si aseara iar, ceva mai scurt insa de data asta! Vezi daca nu v-ati mutat in zona, se prindea mai repede si copacul! Glumesc! Ce mai faci? Felicitari si de la mine pentru rezultatele deosebite de la scoala. Bravo! A meritat efortul, cu siguranta. Ce mai face Anne, cu ce se ocupa in vacanta?
Mia bine ai revenit! Te asteptam mai des la Sezatoare, poate reusim s-o reanimam!
AndaPanda s-a mai oprit ploaia? Sau tot in barca esti??? Curaj, ca o sa iasa soarele si la tine!!!
Delphin, chiar asa, te intreb si eu ca Mikiion, ai stabilit vreo data pentru intalnire?
Dana , mimitete si cine a mai fost deja plecata, cum a fost in vacanta? Delectati-ne si pe noi cu detalii sa mai rezistam un pic, pana le incepem pe ale noastre!
Nelia cum e acasa singurica?
Vacanta frumoasa in continuare tuturor sezutelor!!!
delphin spune:
Condoleante Diana! Macar nu regreti ca nu ai vazut-o pentru ultima data si nu ai condus-o pe ultimul drum!
Miki, Piti , nu am programat nimic oficial, desi tare mi-ar place sa va intalnesc pe toate intr-un loc pt. o terapie. As fii vrut la un pick-nick undeva sa fim cu familiile, copii sa se poata juca, barbatii sa ii poata supraveghea iar mamele sa sa"sada" la taifas, dar...cred ca am sa va intalnesc in grup restrans. sigur trec pe la magazin Roxana, dar poate iesim in grup la resto, a voir.
Deocamdata am o singura intalnire batuta-n cui cu una dintre voi draga mea.
Astept idei, o terasa o ceva in functie de cum aveti voi programul in perioada aceea.
Teoretic, cine ar fi dispo de o intalnire in week-end-ul de5-6 august?
la voi si sanatate bolnavioarei!
iselin spune:
Piti, macar bulbucii daca ajungeau si aici... Nici urma de ploaie , la nord de A25 e seceta!
Cum iti merge? Jobul?
A. e super bine la campul ei de vara, tot imi zice ca vrea si anul viitor acolo. Acum ca a facut 8 ani mi se pare mare, dar ea tot un pui este, cu fricile ei, cu nevoia de parinti si de ocrotire. Am lipsit de acasa cateva zile si era terminta dupa mine la intoarcere, m-ar fi insotit si la toaleta Si in plus citeste tot timpul, chiar devine enervant cateodata!
Delphin, eu as stabili cu tine o intalnire, dar nu sunt sigura de persoana mea nici 5%, dar stiam ca ai oraganizat o iesire in parc cu ocazia venirii tale, mai este in picioare reuniunea? sau m-am ametit eu total
Cred ca si mie mi-ai transmis sanatate, dar daca ai stii ce ciuda imi este pe mine, caci am stricat vacanta familiei si a copilului...
Diana, tu esti o curajoasa si o fata tare puternica! Nu uita asta!
Puckule, hai vino cu povestiri din vacanta! Cum a apreciat juniorul iesirea?
Daana P, sa te faci bine! Acolo la spate ai o inflamatie care a strangulat un nerv intre doua discuri vertebrale, de unde si durererea imposibila. Daca nu se resoarbe de la sine si cu medicamente, abia atunci e de chirurgie.
carmençita spune:
Diana, imi pare tare tare rau, orice cuvant e de prisos. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Nelia de ce nu mai scrie? Hai mai vin-o pe aici si zi-ne de motatele tale si de Lisandru, ce mai fac?
Noi tocmai ce ne-am intors din vacanta, am inchiriat un chalet in New Brunswick, aproape de o renumita plaja declarata parc national si numita Parlee Beach, a fost super, vreo doua zile a fost mai frigut, in jur de 18 grade, dar in zilele alea am fost prin regiune si am vizitat. Am vazut insulele Prince Eduard, rocile de la Hopewell cape si parcul Fundy care e situat intr-ul golf, si unde am vazut mareea cu cea mai mare amplitudine de pe planeta. Am mers pe fundul oceanului, printre roci, cand mareea era joasa iar a doua zi ne-am intors si am vazut totul acoperit de ape, ce sa zic, a fost intradevar impresionant, Bay of Fundy a fost numita una dintre cele sapte minuni ale lumii, contest care isi va afla castigatorii in noiembrie 2011. Riul St. John care se varsa in ocean iti da impresia ca se varsa in amonte atunci cand apa creste, parca ar curge inapoi catre origine.
In general zona e foarte frumoasa, munte si mare la un loc, la cabana aveam brazi iar la aprox. 5 minute de mers plaja cu nisip. Apa nu e asa limpede, datorita fluxului si refluxului. Insa nu se compara cu Cuba, ce sa zic, e diferit. Am o colega care cand am plecat mi-a zis ca ea prefera in Cuba, nu face nimic, nu gateste, numai la plaja si gata. Depinde ce vrei sa faci, sincer nu am gatit decat Bbq si am mancat dimineata chestii usoare, am mancat si la resto faimosii homari, o supa,am mancat cirese bune si capsuni luate de la tarani. In mare am cheltuit mai putin de jumatate cat am cheltuit in Cuba.
E o experienta pe care nu o sa o uitam, pacat ca nu e mai aproape sa mergem mai des.
Pentru cine pleaca in vacanta, vacanta frumoasa si veniti cu impresii, Nelia?
Carmencita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani.
Diana2007 spune:
Va multumesc pentru gandurile frumoase , viata merge inainte si usor, usor lucrurile se aseaza intr-o alta ordine. Mai mult, eu cred ca atunci cand un suflet se stinge altul se naste, fratele meu si sotia isi doresc un copil si am eu un feeling ca in curand vom afla ca familia se mareste.
Eu am ramas doar cu Sonia la ai mei acasa, tocmai am dat drumul la dulaul de noapte (un ciobanesc carpatin cu capul mai mare ca al meu). Ai mei sunt la mare cu Victor, ca asa facusem programul, sa plecam pe rand ca sa aiba cine sa aiba grija de bunica. Acum am grija de mosie, merg la cimitir si ma relaxez pe acasa cat o las pe fata la socrii.
Incerc sa nu ma gandesc la toamna ca ma ia raul. Sesiunea de vara am trecut-o cum am trecut-o, dar ce ma asteapta ... Nu-mi doresc decat sa fiu sanatoasa fizic ca sa pot duce ritmul infernal al programului de la scoala.
A, si ma gandesc deja la vacanta de iarna :) de dupa potop. Carmencita, frumos ce spui tu de vacanta ta, si fara sa fi fost in nici unul din cele doua locuri, votez pentru New Brunswick. Eu din 5 cinci zile la mare, n-am stat in soare direct decat doua, mi-am dat seama ca nu il mai suport, si asta in conditiile in care nu depaseam ora 11 pe plaja.
Cand vin ai mei de la mare mi-au promis ca mergem un pic si la munte, s-a asfaltat cu surle si trambite drumul spre Pestera pe Dichiu, abia astept sa vad cum arata acum, imi amintesc cu am facut off road cu motocicleta pe drumul ala pana la Padina, uf ce vremuri !
Sunt o baba, la cat am iubit motocicleta, nu am chef deloc sa ma urc pe ea, eu care iubeam riscul, sunt pe cale sa devin o mama cicalitoare si plictisitoare cu mine insami.
Nu ma bagati in seama, e doar criza de la 30 de ani ...
oanagabriela spune:
Diana, condoleante pentru bunica ta, sa se odihneasca in pace .
Am revenit si eu dupa o luna de vacanta, petrecuta prin Turcia (Istanbul si Antalya, la mare) si in Bucuresti...Istanbul-ul a fost exact cum mi l-am inchipuit, o lume orientala, agitata si plina de contraste, dar cu un oarecare farmec desuet (mai ales pentru cine a citit cu placere "O mie si una de nopti"). In Antalya am stat la un hotel super (Voyage Belek), unde aproape totul a fost perfect, pot spune ca este un loc de vis, exista cite ceva de facut pentru toate virstele si pentru toate interesele, de la aqua-park si luna park pentru copii, la spectacole, discoteci si baruri cu muzica "live" pentru tineri si adulti...Sint 2 pontonuri cu "divane" pe care poti huzuri o zii intreaga, un numar enorm de umbrele pe palja, evident mai multe piscine si 6 restaurante "a la carte", din care cel grecesc a avut orchestra care a cintat o muzica super antrenanata si unde lumea danseaza. Mincarea la bufet este absolut minunata, am ignorat toate regulile de nutritie sanatoasa si am facut o cura de baclavale si saraiili. Sa va mai spun ca apa marii avea 25 de grade si puteai sa stai cu orele?
Acum as da si Mexicul pentru Antalya, din pacate este cam departe...Singurul lucru mai special este invazia ruseasca, aproape ca nu mai sint alti europeni si nu auzi vorbindu-se decit ruseste, si chiar ai impresia ca esti intr-o statiune ruseasca. Am inteles ca asa este toata Antalya. Insa nu pot spune ca ne-au deranjat, mai mult am suferit in Mexic unde vorbeau tare si ocupau toate umbrelele pe plaja. Aici fiind un complex f.mare, se pierdeau in peisaj si parca si clientela era mai "civilizata".
Va doresc o vara frumoasa si astept si eu urmatoarea strigare !