Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Azi sigur imi fac timp sa intru de pe laptop Sa vad si eu poze frumoase. Nu stiu de ce de pe tel nu pot intra pe Picasa.
O asteptam pe Carmen cu poze.
Urmatoarea miresica e Loutzy. Nu a mai intrat de ceva timp. Cum merg pregatirile Laura? Ti-ai gasit rochita?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Felicitari Tunde pentru mica crestina. Nici a mea bebelina nu a vrut sa doarma deloc dupa botez...N-au vrut ele sa piarda petrecerea deh ca doar era in cinstea lor:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ORAGEL - e bun, dar atentie mare ca e medicament anesteziant. Pe cutie la noi scrie mare ca mai mult de 3 zile consecutiv nu e voie si in general sa intrebi doctorul inainte de folosire. EU l-am folosit numai in cazuri de forta majora, destul de rar. M-am dat si eu cu el si iti amorteste pur si simplu toata gura, nu mai simti nimic.

TUNDE - ce familie frumoasa! Soina e o scumpa, si tare imi place de tine ce slaba esti, care e secretul? Eu nu m-am mai ingrasat dar nici nu scad, am ramas la 55, greutatea dinainte de sarcina, dar care nu e deloc greutatea ideala. Vreau 50, cum aveam inainte de Patrick.

MADALINA - de ce nu iti iei un carrier sau un wrap? Mai ales un carrier in care sa-l poti pune cu spatele la tine, sa vada lumea. Cred ca ti-ar fi mai usor. Asa era si Patrickul meu, nu statea deloc in carut. Trebuia purtat numai in brate, ieseam rar singura cu el pe-afara. De pe la 6 luni asa a inceput sa stea mai cumintel acolo, bineinteles cu spatarul in sus la maxim.

ZIKI - pai cum asa, ne seduci si ne abandonezi? Te mai asteptam cat mai des...

La noi e o vreme oribila, ploaie si vant, imi vine sa ma tot duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata si de la noi!
multumim de urari. da, azi facem 4 lunite si tot azi, acum un an, am vazut pt prima oara 2 liniute roz

am ajuns si noi aseara pe la casuri, dupa un weekend de destrabalare.
va ziceam ca noi am facut botezul la o cabana, cu prietenii cei mai apropiati. am fost 16 pers in total si am stat de vineri pana duminica.

asta a fost prima iesire a lui sophic (acum, de cand a sarit de 6 kg i se mai spune si dolofansky) si a fost mai bine decat ma asteptam; a dormit linistita in tarc; a mai avut inevitabilele episoade de plans, dar pe ansamblu a fost tare bine;

la botez insa a plans de cum a luat-o nasa in brate; de-abia auzeam ce zicea preotul..nasii au fost niste scumpi; tare grijulii cu ea; nasul a fost tare dulce cand, in toiul slsujbei sophic plangea de se invinetea, el a vrut sa ii dea suzeta, dar a uitat sa inlature suportul de plastic care protejeaza tetina

vremea ne-a stricat planurile; noi am fi vrut sa facem si kayak - cabana e situata pe malul unui lac, dar cum sambata a plouat toata zius iar in rest a fost innorat si rece, am stat in casa lg semineu la povesti, muzici, jocuri mancaruri, bauturi si voie buna;

am sa pun si poze dupa ce le primesc.

ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

piscotel - ma alaturi si eu comitetului de primire si iti urez bun venit si la cat mai multe postari.

crissia- ne bucuram sa avem vesti de la tine

tunde - mamica sexicioasa ce esti care e secretul tau, mama? din toate pozele alea atat am retinut: tunde arata beton!

ziki - hai maaaaaa!!!!

carmen- miresuca noastra, abia astept vesti de la tine;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

nani toata lumea???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu sunt "prin zona" - tot dau Refresh - si nici o miscare!
Unde-or umbla mamicile astea?

La noi s-a stricat vremea - ce urat e sa trebuiasca sa stai in casa...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

am venit si noi de afara, am stat doar o ora ca bate un vant...

Sophic, sa ti fie de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Prezent! Am venit din parc ca s-a stricat vremea.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele.
Spun prezent si eu dupa ceva timp de absenta.
Raportez un copil care toata ziua are chef de joaca. Nu ii place deloc sa stea singur. Acu scriu cu el in brate. Am inceput sa-i dau sucuri de fructe. Nu ii place portocala si nici morcovul, dar e prieten bun cu marul.
Dupa vaccin am avut putin febra, dar a trecut destul de repede. Acum suntem bine si de o sapt si ceva mari plimbareti.
Acu o sapt am fost si mi-am luat rochita din Europa(nu aruncati cu legume, nu am avut prea multi banipt rochita, dar sunt si modele deosebite). In mare parte am cumparat tot, mai avem bautura de luat, dar asta dupa ce stiu numarul aproximativ de invitati care vin. Ma gandesc cu frica. Sper sa nu-mi pierd lapticul odata cu nunta. Am observat ca daca sunt obosita lactatia e scazuta rau.
Weekend-ul asta ne-am plimbat iar pe afara ca a fost tare frumos. Stef a fost cu bulanasele goale.
Va pupacesc.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput