Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dragele mele!
In primul rind va multumesc din suflet pentru ginduri si urari si aici si pe FB.Sunteti minunate

Pfiu, am atitea sa va povestesc...
Am avut o zi superba, mi-au facut baietii mei o surpriza imensa aseara la miezul noptii,au asteptat dragii de ei 12 noaptea sa-mi ureze la multi ani, erau morti de somn si totusi nu s-au lasat.Robert e sufletul casei,el are idei,initiative, e sensibil ,mamos si sufletist, cel mare e mai serios si sobru,tati i-a incurajat si indrumat si ajutat.Ei, la 12 noaptea m-au legat la ochi si m-au dus in camera lui Roby, unde pe covor era o imensa inima mare cit covorul facuta din cuburi de lemn si sub ea, era scris tot din litere de plastic mare TE IUBIM, in mijlocul inimioarei era un cadou impachetat cu minutele lor,cu fundita lipita, era un ceas,tati stia ce-mi doresc, o carte "cadou" din seria carti in dar,""Eu si mama mea". 2 felicitari scrise de ei, cu gindurile lor,scrise cu minutele lor pe care era scris asa ::"Draga mama,noi de ziua ta iti dorim multa sanatate,sa ai tot ce-ti doresti si sa ai noroc in viata,Vreau sa iti mai spun ca pentru mine esti si vei fi intotdeauna cea mai buna mama de pe pamint,te iubesc,cu drag Catalin."Roby: mami,esi cea mai frumoasa de pe planeta,te iubesc,Roby"":)))) ...m-a bufnit plinsul cind am inceput sa le citesc.Am fost tare fericita

Astazi am facut un picnic la tara in familie,cu bunica,verisorii,matusile si muuulti copii,am facut de ieri frigarui,crema de zahar ars,ne-am luat iar juma de casa cu noi, a zis barbata-miu sa ne luam un microbuz:)))

Victor a fost de zahar, a fost plimbat de toate fetele pe acolo, nici macar nu l-am hranit eu, s-a gasit cineva sa-i dea sa manince:))))vedeti ce mama relaxata sunt:)))
Bunica mea,fericita,a mai trecut un an cu noi toti

Ce tirziu e, acum incerc sa descopar noua mea jucarie ,o tableta mica,mica,
ce prag important am trecut, ma pastea o depresie de virsta, da'nu m-a tinut mult, ca n-am de ce

hai noapte buna
a, amfost vineri la Bucuresti,mi-am usurat cardul binisor,am luat hainute pt mine si copii, si sot, si tata,suntem cam multi
Victor a fost exemplar, a dormit, a mincat, a fost ff bine, bona il iubeste,,si are grija cu multa dragoste de el.,barbata-miu nu doarme nici el si cica,:"ce faci pe forum, spui impresii de 35 de ani?DAAAA

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

www.youtube.com/watch?v=29HO1iQ0EFM" target="_blank">distractia surorilor

www.youtube.com/watch?v=-KbJ7dQQlY8" target="_blank">Isa pe topogan

pozele din parc Salobreña

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

kata, ce familie minunata ai! sa te bucuri de ea multi multi ani!!

nici sotul nu doarme, nu stiu ce asteapta , i-am zis doar ca descarc pozele si a zis ca ma asteapta. intre timp vad ca se uita la tv, asa ca ma retrag si eu. noapte buna, delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata mamici si delfinasi!

In ultima saptamana am fost tare aglomerata deci nu am citit mai nimic din ce ati scris.
Andrei e in continua miscare, bate casa in 4 labe si se ridica pe toate alea, sa ajunga cat mai sus si la cat mai multe sa le traga jos. Toate astea le face cu zgomot tot cu bam bam bum bum si alte vocalize . Zice mama cand e suparat sau cand se grabeste sa ajunga la mine.Inca asteptam dintisori, tot cu 2 a ramas, noaptea se maraie putin eu cred ca sunt pe vine urmatorii.

Crissy - nu am retinut cum mai e Bea, ati fost la Bucuresti, ce s-a mai rezolvat?

Fetele help please!! - stiu ca ati discutat de creme de soare pentru bebelusi. Dati mi si mie niste idei ce sa i iau.

Pufescu - desi stau in Brancoveanu, ajung si in IOR pentru plimbari - asa ca mai zi mi orele de plimbareala ale tale.
Mai e cineva din Berceni pe aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna!

in primul rand va multumesc pt sustinere, am trecut printr-o perioada ff dificila cu Maria!

Initial ne-am internat pt analize inainte de paste cu 2s pentru a face analize amanuntite din cauza cresterii ponderale ff proaste pe care a avut-o de la 7 la 8 luni, doar 80g dupa ce cu o luna inainte luae vreo 500g! La momentul respectiv analizele au iesit ff bune, fiind declarata un copil sanatos!

Acum doua saptamani s-a trezit din somn cu stare de voma si diaree, am crezut ca este o diaree fara complicatii si am pus-o pe regim adica mucilagiu orez babane, humana hn. debridat si hydrasec, am fost si la medic recoltat probe se parea ca are o evolutie buna in cursul zilei de luni si marti, copilul navea si pofta de mancare.
din pacate in cursul zilei de miercuri si miercuri spre joi noaptea lucrurile au degenerat cu temp 40, scaune apoase cred ca au fost 18-20 in 24 de ore, asa ca joi la prima ora ne-am internat cu diagnosticul de enterocolita acuta cu rotavirus, infectie urinara, si in cele din urma s-a descoperit si salmoneloza!

Ne-am internat la Grigore Aleaxandrescu etajul 3, am avut parte de o echipa de medicii ffffffff buni si competenti iar evolutia Mariei sub tratament a fost ff buna!

tratam a cuprins 5 zile de CEFORT intravenos si 3 zile de GENTAMICINA pe gurita regim alimentar strict cu supa de morcovi si formula asa cum o munesc cei din spital de carnita de pui cu supa de morcovi si mucilagiu de orez...
Asa ca am ajuns la spital cu 6900 deshidratat si am plecat cu 7250 si cu pofta de mancare!

Avem program de masa de bebelusi adica 7 mese pe zi 4 de lapte si 3 de supa de morcov cu mucilagiu de orez si carnita pasate.

acum suntem la stadiul de inlocuire a laptelui MILUPA HN cu APTAMIL HA si sper ca spre sfarsitul saptamanii sa reincepem incet incer rediversificarea!

Rodyka, multumesc pe SMS si de gandurile bune,mi-a prins ff bine !

LALA stiu ca ai vrut sa imi fi alaturi mai ales ca si tu ai trecut printr-o astfel de experienta, multumesc mult si apreciez gestul tau!

sper ca nu am omios pe nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Off, Anca, dragele de voi, cat ati mai tras prin spitale.. mititica Maria.. multi multi!! Dar cum Dzeu v-ati pricopsit cu atatea?

Rody, ti-am revazut comorile, frumoase foc!!

Kata, ce surpriza frumoasa! Ai o familie extraordinara, dar si tu esti o mama si o sotie extra!!

Radu Gabriel de Tina_80

Eva Maria de ela_mm
Mihai Victo
Tania Maria de rubia

Miguel de Aelita

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Imaya, fetele spuneau de La Roche Posay pt bb, cu SPF 50+. Eu de asta i-am luat.

Am avut numai 4 treziri azi noapte, plus ca s-a trezit la 8:20! E drept ca sotului i-a sunat tel de pe la 7 fara si m-am tot foit, dar oricum, parca-s alt om, nu mai tremura carnea pe mine si nu s-a mai trezit nici el ciufulit acuma dimi, s-a trezit si a inceput sa bombane, nu sa urle.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Haideti ca m-am pus pe plans in dim asta.... Katalina m-a emotionat in halul asta cu mesajul ei iti spun si eu cu intarziere la multi ani, Katalina! Sa fii sanatoasa Si sa te bucuri de familia ta superba!

Anca, ce bine ca sunteti bine!

Racusor, sper ca esti mai bine si tu!

Noi suntem in mari pregatiri de plecare.... Azi mergem la ambasada sa ne dea viza de Cuba si pe urma la pediatru sa vedem cum mai stam. Urmeaza cumparaturi pt Antonito, tre sa ma car cu pampersi si alte alea ca acolo cica nu se gaseste nimic sau daca se gaseste e fffff scump. Asa ca o valiza e special pt el.. Mai tre sa luam cadouri pt cei de acolo, plus lucrurile noastre .... Vb Katalinei, ne-ar trebui un microbuz daca n-ar fi nevoie sa traversam lumea

Antonito m-a alergat toat#259; saptamana... Nu mai sta locului o clipa, nici la baie nu pot sa ma duc.... Eu nu stiu cum se descurca fetele cu 2, 3 copii...tot respectul pt ele!

O saptamana frumoasa va doresc!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata
daca nu a dat nimeni cafeaua o dau eu...una mareeee si cu mult lapte

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva
Intrebare - la umbra copilasii trebuie sa stea cu palariuta? A mea o arunca cat colo.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

ce fel de palariuta aveti?..si noi am avut problema asta, aveam modelul www.mothercare.com/Mothercare-Navy-Fisherman-Hat/dp/B004IKE4HI?ie=UTF8&ref=sr_1_8&nodeId=76113031&sr=1-8&qid=1305528181&pf_rd_r=1NWBZBZF4JQB46R27GFG&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=76096031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank">asta si o cam dadeam jos...dar de cand am cumparat modelul www.mothercare.com/Mothercare-Denim-Cap/dp/B004GXT4TA?ie=UTF8&ref=sr_1_25&nodeId=76113031&sr=1-25&qid=1305528323&pf_rd_r=140B8KB7M2A2AVTVK5EP&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=76096031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank">asta suntem tare multumiti inca o davada ca la noi e jaf la drumul mare...ne-a costat sapca 45 lei in Bucuresti

legat de patut...hmmm al meu are si etaj intermediar dar ala e foarte sus si chiar ma gandisem si eu ca dupa ce renuntam la etaj va fi prea jos

si asa stiu de la pediatru ca palariuta pe cap nu trebuie sa lipseasca niciodata indiferent daca sta la umbra sau la soare

Citat:
citat din mesajul lui katalina
Am avut o zi superba, mi-au facut baietii mei o surpriza imensa aseara la miezul noptii,au asteptat dragii de ei 12 noaptea sa-mi ureze la multi ani...
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

vai Kata pai m-am emotionat eu cand am citit

Rody gagicile tale sunt superbe

Imaya La Roche Pasay 50+

Anca ma bucur ca echipa de medici a fost buna...onteaza mult in astfel de momente...multa sanatate Mariei pe care o pupam

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu

azi e prima zi fara dieta si radea sotul de mine ca poftesc de o saptamana la o praji cu visine. dar abia ce am scos pe masa ingredientele si le-am pus inapoi, cred ca e mai mult pofta din mintea mea pusa la dieta decat altceva. mai bine un castron de capsuni

am dormit tare rau, mi-a amortit gatul ca am dormit neintorsi si eu si sotul, nu s-a trezit dimineata sa mearga la lucru decat dupa o ora. d-apoi si eu, ca a venit Maria sa ma trezeasca sa-i prind parul in coada. cand imi arunc ochii la Isa, dormea in 4 labe in mijlocul patutului , nici n-am miscat-o. i-am dat si ei portioara de lapte, e liniste in interfon, probabil doarme iar. e cam innorat afara iar, cred ca de aia ne-a lovit asa somnul pe toti, plus zbenguiala de ieri de toata ziua in parc...

eu cu patutul sunt in adevarat razboi! de cand am ridicat bariera laterala si mai sus, e un chin! pai salteaua e la nivelul genunchilor mei si bariera e mai sus cu o palma de buric, abia ma pot apleca la ea. si cand trebuie sa mai stau cu mana pe capul ei sau sa-i fac nitel masaj la spate ca-i place si adoarme repede, pai mi se rupe spatele in mii de bucati, desi in general eu nu ma plang de spate... ma gandesc ca pe Maria de la un an am culcat-o in camera ei, in pat de o persoana, si nu am avut incidente cu ea... dar cu Isa nu ma incumet, nu inca...

anca, ma bucur ca ai revenit cu vesti bune, de-acum speram sa fie bine Maria

palomina, spor la cumparaturi

Mergi la inceput