Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

saddie,noi eram sigur ca bubu a fost singurul bebelus pe care l-am vazut in picioarele goale :)). eu nu stiu cu ce eram imbracata,sunt mult prea obosita ca sa tin minte detalii de-astea :)).
Acum astept sa se trezeasca gaza si iesim la plimbare,dar nu in parc ci cu treburi.sper sa ma tina picioarele ca am traseu lung...sa ii iau umbrela de carut de la iancului(sper saaiba),sa vad de ceva hainute la dimitrov,dupa aia pe mosilor la mama naiba la administratia financiara si inapoi acasa...cred ca ar trebui sa-mi pun kilometraj la carut :)).si sper ca la administratie sa pot intra cu carutul si sa nu fie la etaj ca altfel ma duc degeaba :)))....la registrul comertului nu am putut intra ca aveau doar o usa rotativa mica :D
In parc diseara, in jur de 17.30-18 ca de obicei o sa plecam de acasa
o zi buna tuturor.
dimineata bubu i-a facut papa lui tati cand a plecat la servici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

imaya in timpul saptamanii eu il plimb seara de pe la 17-17.30-18(depinde cand se trezeste) pana pe la 20.30-21 depinde cat chef are de venit acasa :)). de sambata panna luni il plimb si dimineata,in weekend parc+piata si lunea in general cu treburi...in rest il plimba bona de la 10 la 14(acum va trebui sa schimbam cumva programul ca e prea cald).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Radu,Eva,Mihai,Tania Maria,Miguel

Anca offf chia ca ati trecut prin multe...multa sanatate

Kata asa ce m/a emotionat msg tau ca zau daca nu imi mai doresc si eu inca vreo 2 copii

Aseara am iesit la plimbare la 8 si am venit la 10...era asa fascinata de luminile de pe strada si de lume

Rody ce distractie pe Isa la tobogan...iar pozele din parc superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Raducu de tina
Eva Maria de ela_mm
Mihai de Victo
Tania Maria de rubia
Miguel de aelita

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata.
Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic faptul ca am lasat patutul jos. E adevarat ca nu stau sa-l mangai , si nu tb sa stau aplecata. Oricum nu ar conta, la cat stau aplecata sa-l tin de manute sa umble...
Anca, ma bucur sa sunteti bine si a inceput Maria sa ia serios in greutate.
Kata, ce baieti de nota 10 ai!!! De fapt tu esti o mamica de nota 10 . Si zici tu erai pe cale sa faci depresie? Cum asa, cand e una din cele mai frumoase varste...
Raul a inceput sa mearga bine sustinut numai de o manuta. Isi da drumul si singur, dar dupa al 2lea pas merge in nasuc. Dar important e ca nu ii e frica sa se paseasca nesustinut. Inca...cred ca daca mai pica mult...o sa prinda frica
La multi ani Radu, Eva, Mihai, Sofia, Tania, Miguel!!
Nu stiam cine e Tania, ca pana acum nu i-am urat la multi ani!!Frumso nume i-ai pus Rubia!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Rodi, asa si eu cu Vlad, cand imi adoarme asa fain in brate, nu l-as mai pune jos. S-a distrat sotul la nunta, au fost numai baieti in gasca lui, fara fete. un tip trebuia sa vina cu viitoarea sotie, dar tipa a facutr varicela si a ramas acasa. Chiar i-am zis sotului ca a fost bine ca nu m-am dus, s-a distrat el cu baietii. a venit ragusit acasa, zice ca nu a cantat , dar era muzica tare si urlau sa se auda.

Am hotarat cu mini vacanta cand vine mama- nu mai mergem in Spania, bugetul e prea mic... mai avem o nunta in Mures, mergem acolo, si apoi in Sibiu la gradina zoo si la vizitat, si apoi cred ca in HD la matusa-mea. si intoarcere pe la Alba, si salina din Turda. si e destul...

Katalina, si mie imi dau lacrimile cand citeam felicitarile baietilor tai. Ai o familie minunata!

Vai, ce dulce e Isa cum se stramba ea la masline! si ce viteza prinde pe tobogan! super scumpa! Imi place ce fain se inteleg surorile, ce se distreaza. N-ai treaba, Rodi, nu ai nevoie de jucarii pt Isa daca e Maria in preajma. Pozele le vad mai imediat, ca se maraie micutul meu.

Hai ca trimit mesajul, scriu urarile si citesc mai tarziu, ca nu mai apuc. DEci, La multi ani Raducu, Eva, Mihai, Tania, Miguel. Cate un pupic mare pt fiecare! Sa fiti sanatosi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Imaya, fetele spuneau de La Roche Posay pt bb, cu SPF 50+. Eu de asta i-am luat.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Merci Alina. Caut azi, maine.
Pufescu - azi sigur nu ajung, dar in saptamana asta sigur de doua ori ajung ca ma duc sa mi vad si nepotii. Caut in lista sa te sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

RACUSOR, cum esti, mami?

Eu nu pot sa il culc pe Vlad in patut, ca e prea jos, pt cat sta el treaz, cate o ora, sa il tin de mana, sa il mangai, nici vorba. Al meu nu e cu gratii, deci nu pot baga mana prin ceva la nivelul lui... urmeaza sa ii cumpar protectie la patul mare, va ziceam ca a invatat si al meu rostogoliri burta-spate. Atat, deocamdata.

si la nou ploua, e intunecat.

LA noi cladirea finantelor (cred ca cea mai mare si mai pompoasa din oras) nu are nici un fel de rampa de acces!!!! si are 14 scari imense. si 3 intrari, dar toate numai cu scari. asa ca am luat caruciorul in brate si am urcat toate scarile. ce m-am enervat!!! pai orice institutie publica trebuie sa aiba rampa de acces! Si chiar i-am intrebat cum poate intra o persoana cu handicap. Mi-au zis "pai, nu poate, eventual iese un functionar afara." plus ca declaratia a trebuit depusa la etaj, alte scari, dar am lasat caruciorul la parter, si am umblat cu copilul in brate.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

am si eu o rugaminte pt mamicile care locuiesc prin strainataturi, daca va permite timpul si va iese vreo fsrmacie in cale ....DUOCAL(un fortifiant pt lapte) si LIPROCIL (e un ulei special pt bb-ii ca Maria de la NESTLE)

MULTUMESC MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Raducu de tina
Eva Maria de ela_mm
Mihai de Victo
Tania Maria de rubia
Miguel de aelita

Citat:
citat din mesajul lui pufescu
....la registrul comertului nu am putut intra ca aveau doar o usa rotativa mica :D
mami de Raducu, 10 august 2010

ce ma enerveaza treburile astea...si eu cand imi fac traseul ma gandesc...hmmm trebuie sa merg la farmacie, oare care are rampa in zona in care am eu treaba

Rody cand e foarte obosit Matei adoarme in brate seara cand suge...si imi e asa de drag ca il tin asa in brate si il pup si ma uit la el ma dor mainile de mor dar tot rezist eu eroic

Cristina si azi se pot depune declaratiile la Finante

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Am hotarat cu mini vacanta cand vine mama- nu mai mergem in Spania, bugetul e prea mic... mai avem o nunta in Mures, mergem acolo, si apoi in Sibiu la gradina zoo si la vizitat, si apoi cred ca in HD la matusa-mea. si intoarcere pe la Alba, si salina din Turda. si e destul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

eu cred ca bagati si o vizita la Zoo in TGM

intru sa pun si eu niste poze ca mi-a luat-o Paula inainte...a trecut rapid safrsitul asta de saptamana, sambata afara iar ieri au fost finii no.1 pe la noi...

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput