Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Diana si eu vreau de la organix, ce preturi nesimtite in ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma duc la nani..
na ca incep si eu sa ma plang.ma doare stomacul..:(uff...

georgia..pai draga mea..de la 26 cat faci tu pana la 33 cat fac io..e o mica mare diferenta :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor Hai ca ne organizam noi cumva.

Eu vreau biscuiti... nu borcanele. Nu am incercat nici un meniu de la ei. O sa vad exact ce si cum. Sper ca nu livreaza cu dhl sau ups ca sunt scumpi rau.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

diana, eu m-am uitat la ce vreau eu, ce mai cumparam de la real si au stock zero la multe...din ce am vrut numai o chestie aveau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Oana, nu am mai calculat cat ar veni prin Ana pentru ca, chiar si asa cu transportul scump tot am iesit mult mai bine ca la noi. Comanda mea a inclus vreo 60 de produse dintre care multe sunt piureuri din alea cu 4x100. Alea la noi costa 18 lei si de acolo cu transport cu tot sunt 9 lei.

Mergi la inceput

Diana, trimit cumva combinat. Mie mi-a venit la posta dar pana la intrarea in tara fusese trimis cu DHL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mi-am selectat 13 borcanele, total 13 euro, imi iese transport 17 euro, adica cca 10 lei pe borcan. La mai multe cred ca e mai ieftin, nu am mai calculat. La site-ul organix ma refer.... Scriu de pe tel, de aia e haotic

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Am sters si eu pozele de pe contul comun, sa mai las loc. Mi-am facut cont in sfarsit pe picasa. Trimisesem saptamana trecuta invitatie pe contul comun deci daca vreti sa ne vedeti intrati pe link-ul de pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor eu cred ca actualkzeaza din cand in cand stocurile. Trebuie urmarit.

Saddie - multumesc!

Noi mergem in 4 labute - mai ales sa facem prostii. Sa bagam mainile in ghivece...sa papam pamat, ma furam camera mamei... O apuca si o ia la picior.

Intrebare - la umbra copilasii trebuie sa stea cu palariuta? A mea o arunca cat colo.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

diana, eu stiu ca si la umbra trebuie protejati, nici Isei nu-i mai plac palarioarele

racusor, si putea sa ramai acasa maine sa te odihnesti. multa sanatate

victo, deci nici vorba de studiu in we . lasa ca te pui pe carte de maine

cristina, cum s-a distrat sotul la nunta? ca tu nu prea ai avut somn fara el

noi am fost umblareti azi, a fost cea mai calda zi pana la amiaza, apoi s-a facut cam cetos, dar tot cald, dar s-a ridicat si vantul, asa ca din drumul catre plaja am cotit-o catre un parc dintr-un sat vecin. pun imediat si poze, erau rate, gaste, pauni, gaini, cocosi, porumbei. i-au placut Isei tare mult (o duceam pe Maria cand era mica si ii placea si ei), a facut cativa pasi singura tinandu-se de gardul lacului, abia o puteam tine locului. si ne-am dat si noi pe topogan

ne-am oprit si pe la nasi, s-a facut tarziu si am fentat baita, o facem maine, ca era prea obosita si somnoroasa. tocmai de aia a adormit greu, o puneam in patut si cand luam mana de pe ea se intorcea sa vada daca plec. si maraia... asa ca am luat-o in brate (desi la mine in brate nu adoarme), s-a cuibarit asa de frumos si a adormit, dar nu am vrut s-o mai pun eu in patut, pana cand nu mi-am mai simtit bratele. dar asa mi-a placut

www.youtube.com/watch?v=9yvPTCG_WPs" target="_blank">Isa strambandu-se la masline

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput