Viatza in Germania - cap.69

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Of mai fetelor de tristeti ..Imi pare rau pt incercarile voastre

Alina, Ramona, Ionica Condoleatze

Edit: Alina, oamenii sunt diferitzi, si unii chiar simt nevoie sa vorbeasca, despre cel disparut..sa vorbeasca asa la nesfarsit, asa simte ca acel cineva ii este cumva inca alaturi. altii refuleaza, in schimb.
io am facut parca din prima categorie.

imi pare tare rau pt pierderea voastra

Mergi la inceput

Andduc, Felicitari pt Bebelina!!!

Sunshine, m-am gandit la tine zilele astea :)
copilul meu nu a primit loc la hort la scoala, va primi la gradinita..o aiureala anu asta, ca cu toate ca ne-au cerut de curand copii dupa salarii, au primit loc doar fratii celor deja in Hort.

tot cu tine Sunshine, daca tu ai scoala aici.. nu e acelasi lucru, concurezi din start pe alta pozitie cu cel care vine cu scoala romaneasca :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo fetelor

Andreea, la farmacie costa intre 12 euro si 14 flaconul de 20 bucati.

acuma am vazut ca a scris si DidiAlex.

revin, ca suna telefonul

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Andreea,in cazul site-ului pe care ti l-am dat,farmacia online se ocupa de formalitatile de trimitere in strainatate,ca doar nu ti le trimite ilegal....Ei fac tot,si costa si mult mai putin decat la DHL...Daca tot e problema cu banutii,eu zic ca merita economisit....
Sau daca apare o varianta asa cum zice DidiAlex,e si mai bine,se elimina de tot transportul,ar fi super!

Mergi la inceput

mai vroiam sa spun,
Loredana, multumesc de pont. am sa salvez linkul, ca la nevoie sa stiu unde sa apelez.

Andreea, cea mai buna varianta e sa le aduca cineva.
DidiAlex,

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Domnitzelor,

pt ca io nu-s in tema, am nevoie de sfatul vostru: comand 100 buc de 5 mg sau nu?
ca imi pleca farmacista la 13 si is cu bicicleta la birou, deci tre sa plec si io mai devreme sa le ridic, ca numai aceea farmacista le da fara reteta..
si altfel, io le cumpar si saptamana viitoare dar tre sa le pun la Atlassib, io pun medicamente si nu le declar :), nah..ce sa fac :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Domnitzelor,

pt ca io nu-s in tema, am nevoie de sfatul vostru: comand 100 buc de 5 mg sau nu?
ca imi pleca farmacista la 13 si is cu bicicleta la birou, deci tre sa plec si io mai devreme sa le ridic, ca numai aceea farmacista le da fara reteta..
si altfel, io le cumpar si saptamana viitoare dar tre sa le pun la Atlassib, io pun medicamente si nu le declar :), nah..ce sa fac :)

uf, nu stiu ce sa-ti spun. Andreea nu este pe mess. i-am lasat mesaj, poate intra si vede.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetele, va multumesc din suflet pt incurajarile voastre si realizez ca nu sunt singura care si-a pierdut un parinte. Va inteleg pe toate care ati trecut prin experienta asta. Eu am sentimente de vinovatie, mama si sotul la fel. Cred ca oricum se intampla pierderea, abrupt sau cu anticipare, o pierdere este o pierdere. Nimeni nu stie dinainte cum va simti sau va reactiona intr-o astfel de situatie. Si mie imi face bine sa vorbesc despre ce simt si gandesc in aceasta situatie. Ma face sa realizez ca nu sunt singura si ca toti simtim la fel cand ne pierdem parintii.
Am venit din Romania, obositi si derutati. De acum incepe procesul de acceptare si trecerea mai departe a vietii. Mai ales acum stiu ce greu e sa pierzi un parinte in afara tarii lui. D.p.d.v. al birocratiei e groaznic.
Doresc sanatate la toata lumea, parintii si copiii vostri si aveti grija de voi!

PS: Cel mai greu moment l-am avut in momentul in care statand in parc cu baiatul meu am auzit o bunicuta spunand: 'bunicul m-a sunat si mi-a spus sa plecam ca va veni ploaia'. In momentul ala am realizat pt prima data ca bunicul nostru niciodata nu va mai fi si sincer m-a curpins un vag sentiment de gelozie. De obicei eu nu sunt geloasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Didialex, multumesc mult. Scuze ca nu pot fi tot timpul pe aici. Eram la doctor cand m-a sunat Kid eram in sectie si nu puteam vorbi.

Coumadinul se da in functie de anumite valori ce ies la masuratorile cu aparatul special si din acest motiv ne trebuie reteta de la doctor pentru a stii ce dozaj si cata substanta activa comandam. Reteta o vom avea in jurul datei de 15 iunie, dupa controlul ce il vor face aici la cardiologie. Era bine sa ne ajunga prin cineva, sa nu mai platim transport si taxe, insa nu pot sa comand fara sa am o recomandare. Dozajele sunt de 0.01miligrame, 0.1 miligrame,0.5 miligrame,1 miligram si 2 miligrame.

Mai am o idee- aceea de a folosi reteta anterioara data de doctorii din Munchen si sa o folosim pe aceea. Maine dimineata plec la ele; seara revin si va anunt ce si cum. Este bine ca avem informatii despre cat costa, pentru ca daca sunt necesare 5 feluri de concentratii...se aduna o suma considerabila de platit.

va tin la curent.

Amonar, imi pare rau pentru pierderea ta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Didialex,
e frustrant, cred ca ma intelegi acuma, dar tot e bine ca macar s-a gasit o solutie, chiar daca nu cea ideala...

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput