Viatza in Germania - cap.69

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Ieri am fost la ele acasa. M-a impresionat atat de tare situatia incat mi a luat ceva sa imi revin. Pe langa problemele Florinei am constientizat si altele, cu repercursiuni directe asupra starii ei de sanatate. Am luat deja legatura cu un ONG care se ocupa de asemenea probleme si astept raspuns.

Per ansamblu, Florina este vioaie, mananca multe fructe mai nou, cere in continuu de mancare si sper ca va lua in greutate. I-am dus si cantar ca sa nu mai fie nevoiti sa mearga la magazin pentru a o cantari.

Dozele de medicamente sunt urmatoarele:

5 flacoane X 20 de tablete X coumandin de 0,1 mg
5 flacoane X 20 de tablete X coumandin de 0,2 mg
5 flacoane X 20 de tablete X coumandin de 0,5mg
5 flacoane X 20 de tablete X coumandin de 1mg
5 flacoane X 20 de tablete X coumandin de 1,5mg.

Important este sa le gasim, iar daca se poate face comanda si primi este perfect. Pentru moment ma interesez doar, iar dupa ce vom avea recomandarea medicului facem si comanda si stabilim cum intram in posesia lor.

Va multumesc tuturor pentru ajutor si implicare.

Mergi la inceput

A, pentru o saptamana Florina are o campanie media la Antena 1.

Va atasez linkul de la Observator. Nu trebuie sa va uitati la toata emisiunea. Dati la minutul 39 si veti vedea reportajul cu ea.

http://observator.a1.ro/observatordeweekend/Observator-de-weekend_38142.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Andreea, ce de medicamente trebuie sa ia Florina. preturile cam astea sunt care le-am spus in paginile trecute. pentru o cutie doua cred ca se elibereaza si fara reteta, dar ptr asa o cantitate, trebuie neaparat reteta.

saptamana cu soare va doresc!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Karina, nu le ia pe toate o data. Le ia in functie de nivelul de coagulare a sangelui. Dar trebuie sa aibe toate dozele, in caz de nevoie. Nu este deloc simplu. Iulia masoara nivelul de coagulare, apoi, dupa indicatiile primite da medicamentatia. Este atenta la ce ii da sa manance- ce ii scade si ce ii creste INR-ul.

Da, este tare greu, dar, asa cum ati vazut-o pe Iulia - nu se da batuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Deschid un capitol nou...cap.70!!!

Rg un moderator sa-l inchida pe acesta! Multumesc!

Mergi la inceput