Viatza in Germania - cap.69
Raspunsuri - Pagina 18
Andreea_AS spune:
Maraki, bine ai venit la Bucuresti!
Fetele, Karina, am nevoie de ajutorul vostru pentru Floricica.
Trebuie sa i faca doctorul cardiolog reteta de coumadin.
Va rog mult sa ma ajutati cu pret pentru un flacon de 20 drajeuri/capsule de 0,01 substanta activa, 0,05 substanta activa, 0,1 substanta activa, 0,2 substanta activa. Stiu ca nu se da decat pe reteta. Vor avea si reteta, insa vrem sa stim cat costa.
Am sunat la DHL si ni le pot aduce in tara, insa costa destul de mult.
Zilele urmatoare ma interesez cum functioneaza cu Farmacia Internationala.
Va multumim tare mult.
Andreea
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea_AS Maraki, bine ai venit la Bucuresti! Fetele, Karina, am nevoie de ajutorul vostru pentru Floricica. Trebuie sa i faca doctorul cardiolog reteta de coumadin. Va rog mult sa ma ajutati cu pret pentru un flacon de 20 drajeuri/capsule de 0,01 substanta activa, 0,05 substanta activa, 0,1 substanta activa, 0,2 substanta activa. Stiu ca nu se da decat pe reteta. Vor avea si reteta, insa vrem sa stim cat costa. Am sunat la DHL si ni le pot aduce in tara, insa costa destul de mult. Zilele urmatoare ma interesez cum functioneaza cu Farmacia Internationala. Va multumim tare mult. Andreea |
Daca asta e, ai aici niste preturi....probabil ca sunt si mai ieftine, trebuie intrebat...dar macar ca orientare...
http://www.omronosi.com/de/preis-coumadin-apotheke.html
kariguld spune:
citat din mesajul lui Andreea_AS Maraki, bine ai venit la Bucuresti! Fetele, Karina, am nevoie de ajutorul vostru pentru Floricica. Trebuie sa i faca doctorul cardiolog reteta de coumadin. Va rog mult sa ma ajutati cu pret pentru un flacon de 20 drajeuri/capsule de 0,01 substanta activa, 0,05 substanta activa, 0,1 substanta activa, 0,2 substanta activa. Stiu ca nu se da decat pe reteta. Vor avea si reteta, insa vrem sa stim cat costa. Am sunat la DHL si ni le pot aduce in tara, insa costa destul de mult. Zilele urmatoare ma interesez cum functioneaza cu Farmacia Internationala. Va multumim tare mult. Andreea |
maine o sa intreb la farmacie, azi e totul inchis. este sarbatoare.
dar m-am uitat pe linkul pus de Andreia, preturile sunt cam la fel si in farmacii, poate diferenta de 1 - 3- 4 euro.
cu DHL e ultra scump, cat nu face. mai este Atlasib sau alte firme de transport. bine, ca si la ei costa 1 euro pe kg, sau 10 euro coletul daca are peste 1 kg.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
kariguld spune:
maraki, ai ajuns cu bine? sa ai un timp bun in Romania , sanatate multa mamei tale.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Alina spune:
Andreia,am vazut ca ai pus un link pt generische Coumadin insa eu stiu ca produsele generice nu sunt originale ci facute dupa cele originale si mult mai ieftine...
Din cite stiu eu,Atlassibul si firmele astea de transport nu transporta medicamente,cel putin mai demult asa era pt ca ei nu au posibilitatea sa controleze continutul si poate fi orice drog periculos.Cred ca medicamente se pot pune si prin posta.
Andreea,ati luat legatura cu Casa de Sanatate din Ro?
Eu stiu ca orice farmacie mare din Ro aduce pe comanda medicamente.Stiu asta pt ca am avut si eu nevoie si am comandat la farmacie in Timisoara,in citeva zile le-am primit.
Sanatate Florinei!!!
Loredana71 spune:
Andreea,buna!
Pe site-ul pe care ti-l dau mai jos,am comandat si eu si cu livrare directa in Romania.Nu e nevoie sa te mai agiti si cu transportul.Ei au serviciu de consultanta(este si in engleza si in italiana)si sunt foarte de ajutor.Nu am gasit decat de 5mg,dar sunt sigura ca daca exista,il pot trimite in orice varianta.Si pretul este mult mai convenabil pe site-ul asta...Se trimite pur si simplu reteta,se ataseaza la comanda online,si ei trimit medicamentul.
Sanatate multa micutei!
www.versandapo.de/article/factfinderSearch?query=coumadin 1&lastActionId=5" target="_blank">VersandApo.de
helbi spune:
Alina, posibil sa ai dreptate. Eu nu am studii medicale, a fost primul link pe care l-am gasit dimineata...am gasit acum aceleasi preturi ca si Loredana:
http://medikamente.onmeda.de/Medikament/Coumadin+5+mg.html
Eu pot suna maine la o farmacie romaneasca aici (patroana si angajatele sunt romancea) si sa intreb cit ar costa. Imi trebuie insa dozajul si cite pastile.
Andreea_AS spune:
Multumesc pentru siteuri si pentru recomandari.
Curand voi avea reteta si dozele recomandate pentru Florina.
Eu am vorbit la DHL pentru ca stiu ca trebuie aprobare speciala pentru transnportul medicamentelor. Mi-au solicitat sa pun la dispozitie reteta si recomandarea pentru medicamente. Cand va fi nevoie-cred ca in iulie- voi solicita inFormatii suplimentare.
La CAS nu am vorbit inca. In tara este un intreg proces de schimbare in ceea ce priveste retele gratuite si compensate. In momentul in care vom avea reteta stim exact ce vorbim despre cantitati si cat presupune costul total.
Nu stiu daca ati mai citit, sambata merg la ea.
Deja am o parte din ce ii duc, i-am luat si cantar...sa nu o mai cantareasca Iulia in sacosa
Revin cu detalii sambata seara.
Andreea
DidiAlex spune:
Andreea,
ti le cumpar io azi si le tirmit cu sora mea. care-i la mine duminica. la bucuresti.
Numai raspunde-mi repede, ca io am vb acu 2 minute cu o farmacista cate pastile sa iau:
Farmacista mi-a spus asa:
ei au coumadin 100, pt ca la pachetul asta e cumparat cel mai des,
daca vrei mai putin tre sa il comande, si io o sun cum primesc un raspuns de la tine
ei au numai substanta activa 0.05g, ori nu am citit io bine, dar nu mi-am dat seama de cat ai nevoie
deci pachet cu concentratie 5mg
*20 bucati- > 12,45
*50 bucati -> 16,20
*100 bucati -> 22 E
raspunde-mi te rog repde, pe forum nu PM ca io is la birou si nu ma loghez mereu.