Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Carpatino cu briosele am rezolvat-o asa:urcat in masina ,mers la MC Donalds au niste muffins cu afine acceptabile ,cand le infulecam ma gandeam ca le-a facut Yaia

De ce eu? Ca Erina a fost de data asta cu briosele...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

(care erau sansele ca din tot forumul sa se adune trei femei cu boli rare de sange la acelasi subiect?

Care e a treia? Ca nu-mi iese socoteala...

Mergi la inceput

Mai, mai, ce de accidente aici...aveti grija, fetelor! Mi-e groaza de cate ori vin acasa si deja sora-mea crede ca sunt nebuna cu scaunele mele, mereu o pun sa faca rost. Dar mie mi-e atat de teama in tara, se conduce incredibil! Mie mi-e atat de teama, ca nu am condus niciodata in Romania. Norocul meu ca sotul este un sofer foarte bun si am mare incredere in el, altfel numai cu trenul as circula in Romania (nu ca ar fi tare comod si curat).

Tudor e mai bine, cica amigdalita acuta, cica ar avea puncte albe pe amigdale, dar testul din gat a iesit ok, niciun streptococ. Probabil doar adenovirusul. Asa ca antitermice sa tinem febra sub control (cica poate tine 5-7 zile)si suntem atenti sa nu faca otita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

(care erau sansele ca din tot forumul sa se adune trei femei cu boli rare de sange la acelasi subiect?

Care e a treia? Ca nu-mi iese socoteala...

Nici mie

Mergi la inceput

Duamna M, shhh, ca acum ne pica Duamna C pe amandoua la test!

Cum mai esti? Ce mai mesteresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:

Duamna M, shhh, ca acum ne pica Duamna C pe amandoua la test!

Cum mai esti? Ce mai mesteresti?

Bine,multumesc!
Mesteresc cantarul de baie sa se duca acul mai jos putin!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Mesteresc cantarul de baie sa se duca acul mai jos putin!!!!

Si? Reusesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bine ca sunt mai bine copilasii. Inclusiv, ai mei!
Doamne freste cu accidentele. Yaia, sa stii ca in Ro si daca esti bun sofer te poti stepta la necazuri, la cat de imprudenti sunt altii in trafic. Si pana la urma poate nu doar in Ro!Bine ca sunt mai bine copiii

Alina, ma bucur ca a plecat febra, nici sa nu mai vina

Vale, sanatate multa, cat despre ghiocei, am convingerea ca te fac mai frumoasa

Sabina, hai ca ne-ai bgat in ceata cu a treia

Teo, tu nu mai spui nimic? Ce face Mihnea?

Ema, te-ai bagat la apa? Minunatul tau e bine?

Roxana, ma bucur ca s-a acomodat Alex cu aparatul. Repede, zic euMulte succesuri cu excelele alea

Luiza, Elena, va trimit multi

V-am spus ca Sara e foarte preocupata de moda...Azi de dimineata si-a ales un tricou alb si pantalon alb. S-a studiat in oglinda si a decretat: Azi m-am imbracat in stilul Oanei, Oana fiind educatoarea
Daca pana acum se limita la alegerile ei vestimentare, mai nou face aprecieri si sugestii si la tinutele mele, ale Sofiei si chiar ale lui C Doamne fereste sa nu ma duc corespunzator la gradinita E incredibila...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Gabriela, sotul meu e tipul de sofer care stie sa se fereasca de altii! Evident ca nu poate face nimic cand el e oprit la semafor si ii intra tirul in spate, dar la aia chiar nu ai ce face! Dar el conduce de la 18 ani, e foarte pasionat de masini, se pricepe foarte bine si ii face placere sa conduca. In plus, mie niciodata nu mi-a fost rau cu el in masina. Eu am un detector la soferi nepriceputi, imediat mi se face rau daca nu conduc lin si frumos! Tot suntem super prudenti in tara, ca niciunde in lume. Si el a condus pe 3 continente, si cu volan pe dreapta, si in tari unde conduc ca nebunii. Nicaieri nu mi-e mai teama ca in Romania, din cauza ca in tara e o combinatie de drumuri cu gropi, carute si biciclisti, pietoni care trec strada aiurea, masini puternice si soferi nesabuiti si neatenti, plini de aere si care nu au invatat sa conduca corect. Aici am facut pana si cursuri de franat pe gheata, curs de condus pe autostrada...chiar am invatat sa conduc. Hmm...iar disciplina in trafic exista si nimeni nu te claxoneaza aiurea. Off...graba asta!

Lasand la o parte lucrurile astea aiurea legate de condus, bine ca sunt fetele bine! Sanatatea e cea mai importanta si sper sa fim toti sanatosi, sa putem fii veseli!
Sara e o dulcica si o mosteneste pe mama-sa la cochetarie! Bravo ei, Micha va fi incantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:

Gabriela, sotul meu e tipul de sofer care stie sa se fereasca de altii! Evident ca nu poate face nimic cand el e oprit la semafor si ii intra tirul in spate, dar la aia chiar nu ai ce face! Dar el conduce de la 18 ani, e foarte pasionat de masini, se pricepe foarte bine si ii face placere sa conduca. In plus, mie niciodata nu mi-a fost rau cu el in masina. Eu am un detector la soferi nepriceputi, imediat mi se face rau daca nu conduc lin si frumos! Tot suntem super prudenti in tara, ca niciunde in lume. Si el a condus pe 3 continente, si cu volan pe dreapta, si in tari unde conduc ca nebunii. Nicaieri nu mi-e mai teama ca in Romania, din cauza ca in tara e o combinatie de drumuri cu gropi, carute si biciclisti, pietoni care trec strada aiurea, masini puternice si soferi nesabuiti si neatenti, plini de aere si care nu au invatat sa conduca corect. Aici am facut pana si cursuri de franat pe gheata, curs de condus pe autostrada...chiar am invatat sa conduc. Hmm...iar disciplina in trafic exista si nimeni nu te claxoneaza aiurea. Off...graba asta!

Lasand la o parte lucrurile astea aiurea legate de condus, bine ca sunt fetele bine! Sanatatea e cea mai importanta si sper sa fim toti sanatosi, sa putem fii veseli!
Sara e o dulcica si o mosteneste pe mama-sa la cochetarie! Bravo ei, Micha va fi incantat!

Asta cam asa e, dezastru si cu drumurile...Asa sunt si eu, mi-e rau cu cei care bruscheaza, avem noroc cu soferi buni, sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de accidente

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput