Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

OFFICE - M-ai facut sa rad . In principiu da, eu socializez, mai ales cu mame cu copii asemanatori de varsta..da problema e ca nu prea merg. Cand era Bia mica mergeam mai des....

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

intrebare : cand i-ati luat analizele la pitici, i-ati lasat flamanzi cu cateva ore inainte?

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Buna si de la noi

Spuneti-mi si mie va rog cine face iaurt in casa, cum il faceti?....ca ma bate un gand necurat , am mai avut o incercare dar esuata

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimu

Buna si de la noi

Spuneti-mi si mie va rog cine face iaurt in casa, cum il faceti?....ca ma bate un gand necurat , am mai avut o incercare dar esuata

Va

Nu am mai facut iaurt de cativa ani, dar iti spun cum il faceam: fierbeam laptele, il lasam sa se raceasca putin -cat sa nu friga tare cand il gusti-apoi il puneam in borcane mici (400g) si in fiecare borcan puneam 1 lingura plina cu iaurt sau 3/4 lingura smantana. Borcanele le puneam pe o patura, iar cu aceeasi patura le inveleam si le lasam asa pana a doua zi (aprox. 24 ore).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

copiii bolnaviori.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

Noi folosim wikies si suntem foarte multumite.asa este, sunt de 2 feluri.unii, cu verde si galben care sunt foarte nasoi si altii cu albastru si rosu, cu un bebe pe ambalaj, sunt foarte ok.sunt in genul pufies(grosuti)dar sunt foarte ok.si in comparatie cu pampers acestia nu miros.sunt ff ok,eu sunt foarte multumita si la pret si calitativ.50buc la pret de 33 lei.si gelul de dus este ok ,tot wikies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna seara fetele!!

Of,pupam si noi copilasii bolnaviori !!

Moi am papat azi legume cu peste si i-a placut. A papat tot !

OfficeNici eu nu pre vb cu necunoscute pe strada si prin parc,ca de obicei mamicile de "copii minune" se baga in seama,sa mai spuna ce face copilul ei de la trei luni,si sa-l mai laude putin. Dupa care vin si intrebarile de genul "cum? al tau nu sta in fundulet/merge de-a busilea/papa tzatza/etc,etc..."Am patit-o,asa ca nu prea vb cu toate mamicile de prin parc. Bine,acu nu stau ca muta sa nu vb cu nimeni,dar ma feresc de antipatice si de laudaroase(ma scot din sarite)

Camy eu zic ca face asa ca e geloasa pe cea mica si vrea sa-ti atraga atentia. Cand poti las-o pe cea mica cu altcineva si acorda-i doar ei atentie.Sau implic-o si pe ea in ingrijirea celei mici,(la baitza,la schimbat hainutele)sa vada ca nu iti concentrezi toata atentia doar la cea mica.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara si de la noi!
Am stat astazi mai mult afara, am intrat in casa doar pt papa, a fost foaaarte bine.
In parc merg mai rar, cu sotul cu masina ca stam la marginea Bucurestiului (colentina)si e destul de departe sa merg singura cu bebe, dar si cand merg vb cu alte mamici. Sunt vorbareata de obicei si i-mi face placere sa socializez. Stam la casa si pe strada noastra suntem 5 mamici de bebei asa mici si mai sunt vreo doua cu bebei de un an jumate. Ne plimbam si stam de vb foarte mult, 4 dintre noi ne intelegem foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna seara!

Am luat rezultatele strumfului si imi fac mii de ganduri. Din pacate este week-end si nu am cu cine ma sfatui.Citind pe net, deja imi iau campii. Noapte buna!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna dimineata!

pregatesc eu de cafea pt dimineata, voi numai sa apasati pe buton si sa va serviti.

va lasam pt cind va treziti si ceva cioco linga cafeluta si niste sandvisuri.
azi ne sarbatorim si noi 7 lunite!!! am baiat mare, fetelor ma apuca emotiile!

multa sanatate va dorim tuturor, sa scapati de raceli si sa va intoarceti cu rezultate perfecte la analize.

Mergi la inceput