Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

buna dimineata!

pregatesc eu de cafea pt dimineata, voi numai sa apasati pe buton si sa va serviti.

va lasam pt cind va treziti si ceva cioco linga cafeluta si niste sandvisuri.
azi ne sarbatorim si noi 7 lunite!!! am baiat mare, fetelor ma apuca emotiile!

multa sanatate va dorim tuturor, sa scapati de raceli si sa va intoarceti cu rezultate perfecte la analize.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Saru-mana! WOW!!! La asa ora tarzie din noapte ai fost harnicuta, ne-ai pregatit cafeluta Daca la 7 luni ai emotii, ce vei face la 7 ani cand va trebui sa-l dai la scoala? Sa-ti traiasca Tudor, sa creasca mare si voinic!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI, DAR SI CELOR DE ZILELE TRECUTE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata si de la noi!

Buna cafeluta si "garnitura".
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi. Sa fiti sanatosi si mancaciosi

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata! multumim fistiq de tratatie! La multi ani Tudorelului frumos!
office, eu te inteleg perfect! eu sunt fff sociabila de fel dar parca m-am saturat de fiecare data cand ies sa ma intrebe mamicile cate in luna si-n stele! "vaaaai, dar nu e prea repede sa-l pui pe jos?" "vai, ce slabut eeee", "ce papa?", "ce kk?" si apoi un arsenal intreg de sfaturi nesolicitate! de obicei raspund evaziv, scurt, ma fac ca ploua!
Anca, am un ghid explicativ al principalelor analize, e compact si usor de urmarit, fata de ce e pe net! daca il vrei sau poate si altcineva, spuneti-mi si-l pun pe mailu comun!
camy, sunt de acord cu fetele, are nevoie de mai multa atentie! incearca sa-i dedici o ora numai ei, daca ai cu cine s-o lasi pe micuta!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Fistiq, multumim de cafeluta si mic dejun . La multi ani pt Tudoras dar si pt ceilalti bebei care se sarbatoresc astazi.
Eu trebuie sa merg sa-mi cumpar o rochie ca maine mergem la un botez dar m-a apucat depresia.. ce rochie sa-mi cumpar sa ma avantajeze si sa mai mascheze un pic cele 73 kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Fistiq, multumim pt. tratatie! La multi ani Tudorului si celorlalti sarbatoriti!!

office, uneori nici eu nu-s prea sociabila, depinde de zile...in unele chiar vreau sa fiu lasata in pace, insa tocmai in alea dau peste persoane insistente...ma enerveaza atunci cand dau de-nteles ca vreau sa fiu lasata in pace, dar interlocutorul nu si nu... Azi is in una din zilele alea, se vede, nu?!
Chiar nu's ce am de cateva zile de-s asa irascibila i intoarsa...cred ca revenirea la serviciu o sa ma schimbe. Sper, cel putin.

bebecris, eu daca vreau sa maschez grasimile, ma imbrac in pantalon si bluza care sa ma avantajeze, nicidecum in rochie. De fapt, pana nu 'oi slabi, nu cred ca ma mai prinde careva in rochii/fuste...chiar nu's ce 'oi face la vara, la serviciu. Musai sa merg sa-mi caut un costum subtire cu pantalon, macar.

didadi, multumesc pt. lamuriri, la alea ma refeream, azi sau maine poate ajung in Kaufland si achizitionez.

Anca, de ce crezi ca n-ar fi bune analizele? Nu au ambele valori trecute pe hartie - cele care au rezultat in urma analizelor si cele care ar trebui sa fie? Ca depinde de laborator, oricum, adica fiecare are un mod propriu de a trece rez., e greu sa le interpreteze cine nu se pricepe.

Eveline, azi e ziua cea mare pt. voi - va tinem pumnii sa iasa totul bine. Doamne-ajuta! Un pupic de la Adelina pt. Darian!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

'neata!
La multi ani sarbatoritilor!
Multumesc pentru raspunsuri fetelor!
Azi mergem la Ferma animalelor!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LORA -

ANCA - Ce s-a intamplat?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara fetelor.
Noi am fost azi la mama soacra, ne-am jucat acolo, apoi am fost la plimbare timp de vreo ora. De la ora 4 am dormiiiit pana la 6 fara un sfert.
Acum fac mancare (pipote de pui, orez si legume la tigaie si ca desert vreau sa fac gogosi) si mai tarziu cred ca fugim iar afara vreo juma de ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

L multi ani pentru VERONICA, MARIA, TUDOR ALEXANDRU, TUDOR STEFAN si EDI. Sa cresteti mari si sa fiti fericiti si sanatosi!

FISTIQ - ...chiar ai baiat mare!

EVE...vesti??

OFFICE...nici eu nu socializez. parca as vrea uneori dar parca nu pot... sunt mai salbatica din fire.

LORA... nu-mi vine a crede ca zic asta...parca m-as intoarce si eu la munca... asa frumos povestesti tu de serviciu...

Noi ne-am invartit prin magazine azi... intre Auchan, C&A si Praktiker...am facut 6000pasi (3km). I-am luat lui Tudor un carucior sport ca cel mare incapea cu greu in masina, asa ca a fost o plimbare placuta.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am venit. Are un mic defect la inimioara, interatrial, insa mic, 4-5 mm. Ne-a explicat ca ce e sub 7 se inchide singur nu e nevoie de interventie...cam cu 1 mm pe an. O sa mergem la ctrl la fiecare 6 luni probabil si nu are absolut nicio restrictie. Dr a fost minunat, rabdator, glumet, explicativ, tot ce vrei, nu i-as fi putut cere mai mult. A..si nu l-a adormit pe Darian care a fost extrem de cumincior.
Si inca o data m-am convins ca am dr de fam buna.

Va multumesc tuturor pentru sustinere m

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput