Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Multa sanatate bolnaviorilor Elisa, Darian, Darius. Pupam si Vladutul, sa treaca usor peste interventie!

Grevistul meu a mancat azi cu chin vreo 80 gr de para cu cereale, aseara aproape un iaurtel cu cereale... poate depasim momentul.

Tudor nu a adormit in scaunul de masa pana acum dar adoarme mereu in leagan , ieri l-a adus tati in casa cu tot cu leagan ca nu-l putea scoate fara sa-l trezeasca...

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata! noi suntem muuult mai bine, azi noapte nu a mai facut febra si s-a trezit doar de 3 ori la papat! uitasem sa va multumesc pt aprecierile la pozici si filmulete si pt urarile de sanatate!
Mari, imi pare rau pt Vladut ca trebuie sa treaca prin asta, dar o sa uite repede! e nasol cu decalotarea fortata pt ca daca nu ai mare grija dupa aia, se poate infecta! o cunostinta a patit-o, cand i-a decalotat dr s-a crapat pielicica si i-a curs sange si apoi s-a infectat! doamne ajuta sa fie totu bine pt Vladut!
Anca, stiu cum e cu luatul sangelui si urlat dint tot sufletul! tinem pumnii sa iasa bine analizele!!!
oramona, pupam Elisuca, sa se faca si ea bine cat mai repede! eu iti recomand si tie sa folosesti fevral, oscillo si tantum verde spray, sunt mai naturale decat alte medicamente si se pare ca au si efect rapid! eventual propune-i doctorului sa vezi ce zice! eu l-am scos pe D ieri afara, de 2 ori, dar cate putin pt ca ii curgea nasu ff tare si il chinuiam prea tare cu stersul! eu sunt de parere ca aerul curat si soarele fac numai bine, chiar si la febra! doar sa nu fie vant, in rest poti s-o scoti putin!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetelor...
cred ca ne-am pricopsit si noi cu o vanataie...voi ce ati facut cand s-au lovit bebelusi vostri la cap...:(???
va pupp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Pupam si noi Elisa si Darius.
Eu nu-l scot afara cand e bolnav, nu-s de ce, pur si simplu... Aerisesc bine in casa si asta e.
MARI - o, imi pare rau. POate te interesezi de un Dr. ce foloseste o anestezie locala, macar, un spray, Doamne iarta-ma, sunt atatea...cum pe viu. Intr-adevar ceva trebuie sa faci, nu-l poti lasa nici asa. Mult curaj barbatele!

Darian are bronsita acuta, a recidivat microbul ce a dat otita pentru ca am intrerupt tratamentul cu antibiotic prea repede (eu crezusem ca e alergic). Asa ca o luam de la capat cu alt antibiotic si speram ca va fi OK. A zis ca nu influenteaza eco de maine faptul ca e bolnav...

La noi sunt 20 grade si nu bate vantul. Doamne ajuta s afie toti bebeii sanatosi sa ne bucuram de vremea asta.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

mamicile rabdatoare si bebei bolnaviori

Eu iar sunt intr-o stare de kk ,nu mai stiu cum sa o iau si cum sa vb cu Ale e increzuta si nu ma asculta nimica daca o rog sa imi aduca ceva,zice NU daca o rog tu Ale imbracate singura ca eu nu te pot imbraca acum NU nici chiar la baie nu mai vrea sa mearga singura nu mai stiu cum sa o iau si ce sa ii fac ,abia astept sa inceapa gradi in toamna speram ca sa isi revina acolo,eu asa nu mai rezist cu ea

Ma scuzati ca intru doar ca sa ma plang dar efectiv nu mai stiu ce sa ii fac,de foarte multe ori doar va citesc ce scrieti si nu mai am vlaga in mine sa va scriu

Va ziceam ieri de premergator,asa e nu pot sa renunt la el daca sa invatat Carina in el,ii si place sa se plimbe peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna,
sanatate la copiii bolnaviori, sa se faca repede bine, ca tare greu este si pentru mamici si pentru pitici

Ieri a fost f. cald si l-am scos afara in pantaloni scurti si tricou ... s-au cam mirat babele, dar lui i-a fost bine. Oricum, saracul copil ii cam debusolat, ca saptamana trecuta a fost cu haine de iarna, caci a fost frig la munte.

Mari si eu stiu ca decalotarea se face cu spray anestezic, dar greul vine abia dupa, caci il va durea cateva zile cand face pisu. Nici la noi nu se decaloteaza complet, dar eu astept pana la vara, ca macar sa-l pot lasa fara pampers prin curte, pana se vindeca (dar sper sa nu fie nevoie). Incearca usor la baie,poate reusesti tu si nu trebuie sa-l mai duci.

T. de ieri spune "mama" si-i place ... dar mai ales mie[:I. Pana acum spunea "tete". Astept sa se trezeasca, sa-i dau sa pape si sa mergem prin oras.

Fistiq, nu ti-am raspuns cu cearcanele,de fapt uneori se trezeste cu partea de jos a ochilor umflata, cam ca aici

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CAMY - Sa fie un pic de gelozie? Stii ca face astea ca sa atraga atentia, e prea mica sa faca doar de-a naibii. Am avut si eu o perioada dintr-asta, am incercat cate si cate...si pana la urma stii ce a mers? (bine, nu-i obligatoriu sa mearga la toata lumea...): cand primeam vreun refuz dintr-asta, lasam totul balta, fugeam spre ea la propriu, o luam pe sus si o gadileam si o pupiceam pana ramanea fara aer de ras...ma relaxam si eu (chiar de uneori numai de asta nu-mi ardea) si o detensionam si pe ea....era iar cuminte... pana data viitoare

CAMISV - Bravoooo...ce mandra trebuie sa fii

ANDREEA - Pupam vanataia sa treaca repede. Noi am avut vreo 4 pana avum pe fata, am tinut ceva rece (o lingura) in speranta ca nu va avea vanataie prea mare... in rest nimic, am asteptat sa treaca...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ne-am intors de la o plimbare de mai mult de 4 ore Vlad a fost cand cuminte, cand plangacios, dar ne-am descurcat.
mai am de calcat cateva lucruri, fac mancare si cred ca fugim iar afara ca e prea frumos sa stam in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Eveline -ea e muuuult prea orgolioasa si cand se supara ca neam certat tot eu trebuie sa imi cer prima iertare si dupaceea ea,sper sa nu o tina prea mult asa pt. ca eu nu ii mai vin in fire
si mersi de sfat o sa incercam si asa sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua tuturor!
Ne-am intors de la o plimbare placuta prin parc. A fost cald si bine astazi, caci daca mai urma o zi cu ploaie.... Am o intrebare: voi socializati cu placere cu necunoscuti in parc?pe mine ma cam deranjeaza...adica n-am chef tot timpul sa fac conversatie (da' cat are, da' cum il cheama, da' ce mananca... ).

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput