Prietene la bine si la greu - 119
Raspunsuri - Pagina 19
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro trebuie neaparat sa impartasesc asta cu voi Sabinuta mea s-a suit singura in pat, in camera ei si s-a culcat cat eu discutam ceva important legat de apartament cu proprietarul ... cand am terminat m-am dus in camera cu gandul sa o culc, dar ea dormea asa frumos deja e premiera la noi si asa de tare ma bucur Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
bravo Sabi!!! ancutzo,esti o mamica fericita!!!!
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Mneatza! Raluci, important este sa faci asa cum simti legat de alaptat. Noi inca papam laptic de la san, dar e foarte putin. Cu toate astea, asa putin, ne-a scos din belele cu un enterovirus asa ca-s multumita ca am continuat. Acum e mai putin ca incepe sa se transforme in colostru ( ceea ce deja stii) si , in mintea mea, am facut asa calculele: mancare mananca oricum, imunitate mai greu... asa ca ii dam inainte atat cat vrea el. Sanii inca ma dor cand se pune la supt... aseara m-am trezit tipand ca m-a luat prin surprindere si a infipt si dintii dar, la noi e suportabil acum, nu mai e asa rau ca la inceput. Acum eu cred ca e bine sa iti faci propriile "calcule" si sa decizi, pentru ca ce e ok la noi nu e neaparat sa fie ok si la altii. Pupici si baftasa gasesti solutia cea mai potrivita pentru voi Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 16+ |
sarumana din suflet de sfaturi, ideea este ca eu nu-mi doresc sa renunt, insa Renus este genul de copil care daca-i dau toata ziua tzitzi nu refuza nici macar odata, basca vine si trage de tricou, si vine seara cand imi este raul suprem si trebuie sa-l adorm musai cu tzitzi, si asta ma termina. Sper sa mai rezist putin si poate se duce durerea
Many te pupam si te iubim
Am si eu DT pe 3 iunie, sper sa se vada ce e ca tare-s curioasa.
Dankutza sa va fie bine
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 8+
cristina_boc spune:
Buna ziua si de la noi,
Andrei doarme, supica e gata, mai am felul doi de facut, de intins hainele, sigur nu se usuca in masina, dar am intrat sa va salut.
Ancutza, si la noi cam asa stau lucrurile: cand Andrei se indreapta spre jucariile altor copii il atentionez ca sunt jucariile copilului, nu ale lui. Daca insotitorul intervine cu "lasati-l , se poate juca" e liber la joaca, daca cumva copilul se pune pe urlete ca-s ale lui, sau insotitorul se uita urat, l-am luat de mana si l-am dus la ale lui, chiar cu riscul de urlete/maraieli. Noi deja ne cunoastem aici in parc, si e moda cu scrisul numelui pe jucarii. In general stiu cu care jucarii se poate juca, si are acces cam la tot ce este prin groapa de nisip.
Mai nou mergem in padure, aproape de noi, unde sunt amenajate mai multe locuri de joaca (o sa pun ceva poze mai spre seara). Azi de exemplu am fost in grup organizat de 3 mamici si 3 pitici.
Referitor la nume de copii, as da si eu un sfat: mergeti prin parc si ascultati ce nume se striga mai des: evitati-le. Cand strig Andrei prin parc, cel putin jumatate din copilasi intorc capul. La fel daca ma duc in centru, la prietena mea, majoritatea baieteilor sunt Tudor. Sunt nume frumoase, dar totusi ce-i prea mult strica.......
Mie imi este utila bicicleta cand am de facut drumuri. Drumul pana in parc, la magazin etc. Daca il las pe Andrei pe jos cu siguranta nu ajungem. El se opreste dupa fiecare muc de tigara, ambalaj de inghetata sau seminte etc. Asa il pun in trici si merg linistita.
Raluci, imi pare rau ca nu te simti bine. Stiu si eu cum e. La faza cu alaptatul, zic si eu: "atat timp cat si mama si copilul se simt ok". Andrei jumate din noapte doarme cu tzitzi in gura, si ma gandesc sa-l intarc, dar astept luna viitoare cand trebuie sa mergem la control, sa vad daca as putea sa-i introduc, totusi, si eu ceva lapte.
Am si eu o intrebare: cum taiati unghiile copiilor?. La mana reusesc usor, cand doarme. In schimb, la picioare de dezastru, nu pot sa-l ating ca isi si trage piciorul. O vreme a mers ca-i tineam piciorul cu paturica, dar acum nu merge nici asa. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi.
Sa ma mai plang de ceva: saptamana trecuta ne-am tot intalnit cu baietelul pe care-l cheama "DODO". De atunci Andrei zice ca il cheama do-do, desi inainte zicea dei-dei. Mai inverseaza si ordinea silabelor in cuvant: ni-na, in loc de nani, ti-ta in loc de tati, mi-ma in loc de mami. Am tot stat si l-am ascultat pentru ca nu stiam ce zice. Zice si corect , dar si invers.
Ma bucur ca am primit vesti de la Rares. Il asteptam acasa.
Gata pauza, ma intorc la treburi casnice.
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
miany75 spune:
..salutare si de pe meleaguri ardelene!!!
raluci bafta la DT !!! incepem pariurile?! al saptelea simt imi zice ca la tine e cu codite!!!
Dankutza cheer up!!! va fi bine pana la urma!! poate Many are dreptate; cand faceam tratament am patit si eu ca tine ,la urmatorul ciclu mi-a modificat schema de tratament (mi-a mai adaugat ceva) si au raspuns la tratament,doar ca la IUI nu s-a prins...
Licu sunt intru totul de acord cu Ancutza
continuand discutia despre parcuri,jucarii...abordarea mea e intocmai cu a Danei,din aceleasi motive invocate de Raluci..cand e viceversa :nu am nici o problema,incerc sa-i explic la al meu pui ca jucaria e a lui,dar acum alt copil se joaca cu ea si o va primi inapoi ..cu prietenii lui nu are treaba daca i le iau ,chiar le si ofera ..uneori..
miany75 spune:
cristina nu stiu ce sfat sa iti dau :la noi treaba merge struna;ii cant sau ii dau ceva in mana si sta cuminte..in alta ordine de idei,si pe aici se practica inscriptionarea jucariilor...mi se pare o idee buna :le si recuperezi usor pe ale tale si asa cum ziceai stii de care poti sa te atingi sau nu...
ma bucur tare de vestile despre micul nostru luptator,rares recuperare rapida,pui mic!!!
raluci_b spune:
citat din mesajul lui miany75 ..salutare si de pe meleaguri ardelene!!! raluci bafta la DT !!! incepem pariurile?! al saptelea simt imi zice ca la tine e cu codite!!! |
sa inceapa ZIC, se poate sa fie fata, ca daca ne luam dupa treaba ca orice femeie cu o putza in ea se simte bine, atunci e clar ca am fata la cum ma simt
dar eu zic caq e tot baiat PAM PAM
si-a facut treaba, 8+
miany75 spune:
fetelor ,ia ghiciti ce fac eu..
sunt la ora de pictura...m-am apucat de mesterit cartonase colorate ptr.pui,de care sa agatam clemele de rufe..dupa ideile din link-ul dat de Monis(pe care o mai cu ocazia asta)
dana n. spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Buna ziua si de la noi, Am si eu o intrebare: cum taiati unghiile copiilor?. La mana reusesc usor, cand doarme. In schimb, la picioare de dezastru, nu pot sa-l ating ca isi si trage piciorul. O vreme a mers ca-i tineam piciorul cu paturica, dar acum nu merge nici asa. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi. Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009 POZE |
Cristina, eu la manute tot cand doarme...la picioare avem aceeasi problema. Am observat ca la noi functioneaza apucatul de piciorus mai ferm. Daca il ating usor cu mana se gadila si retrage imediat piciorul. Am incercat sa il strang mai tare si am reusit sa i le tai.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 12+
raluci_b spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Am si eu o intrebare: cum taiati unghiile copiilor?. La mana reusesc usor, cand doarme. In schimb, la picioare de dezastru, nu pot sa-l ating ca isi si trage piciorul. O vreme a mers ca-i tineam piciorul cu paturica, dar acum nu merge nici asa. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi. Sa ma mai plang de ceva: saptamana trecuta ne-am tot intalnit cu baietelul pe care-l cheama "DODO". De atunci Andrei zice ca il cheama do-do, desi inainte zicea dei-dei. Mai inverseaza si ordinea silabelor in cuvant: ni-na, in loc de nani, ti-ta in loc de tati, mi-ma in loc de mami. Am tot stat si l-am ascultat pentru ca nu stiam ce zice. Zice si corect , dar si invers. |
la taiatul unghiilor traiasca TV-ul si cantecele si hai sa facem tac tac si zice si el tac tac sii ii dau si lui o porcarie de unghiera care nu taie. si sta super bine in scaunul de masa protopit in fata TV-ului
asta cu inversatul mi se pare super misto, e baiat istetz asa ca da-i pace si nu te mai plange
si-a facut treaba, 8+
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui raluci_b bravo Sabi Renus s-a trezit la 7 jumate, a tras un somn de la 11 pan pe la 12, acum sper ca pe la 3 maxim jumate sa reusesc sa-l adorm, daca nu, il trimit la Sabina am avut musafiri de la oras, revenim cu poze mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) si-a facut treaba, 8+ |
noi il primim cu mare drag
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)