Prietene la bine si la greu - 119
Raspunsuri - Pagina 20
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
sa inceapa ZIC, se poate sa fie fata, ca daca ne luam dupa treaba ca orice femeie cu o putza in ea se simte bine, atunci e clar ca am fata la cum ma simt dar eu zic caq e tot baiat PAM PAM mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) si-a facut treaba, 8+ |
pai inseamna ca si eu am fata
ps: voi ce va doriti mai mult? noi ne dorim o fetita, dar daca este tot un cocosel nu mai conteaza...sanatos sa fie.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 12+
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
sa inceapa ZIC, se poate sa fie fata, ca daca ne luam dupa treaba ca orice femeie cu o putza in ea se simte bine, atunci e clar ca am fata la cum ma simt dar eu zic caq e tot baiat PAM PAM mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) si-a facut treaba, 8+ |
..sa fie ce va doriti !!]
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro trebuie neaparat sa impartasesc asta cu voi Sabinuta mea s-a suit singura in pat, in camera ei si s-a culcat cat eu discutam ceva important legat de apartament cu proprietarul ... cand am terminat m-am dus in camera cu gandul sa o culc, dar ea dormea asa frumos deja e premiera la noi si asa de tare ma bucur Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
bravo Sabinuta!
Ancutzule, il trimit si eu pe David pe la voi ca in ritmul asta cred ca nici cand s-o insura nu doarme fara masa
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 12+
Ancutza_Bro spune:
Miany sunt fericita, sa vedem cat tine fericirea , tare am impresia ca a fost un caz unic
Cristina eu de obicei ii tai unghiutele dupa baita, daca e linistita sau somnoroasa sta cuminte, daca vad ca se agita astept sa adoarma si i le tai prin somn, Andrei se gadila si prin somn? pandeste-l cand doarme profund si incearca atunci
Raluci eu iti doresc sa ai fetita, dar ceva imi spune ca e tot baiat
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabitza35 spune:
La Eva taiatul unghiilor nu prea e o problema. II arat forfecuta, o chem sa facem tac-tac; in timp ce eu imi vad de treaba ea isi "pileste" unghiile de la picioare cu pila pt copii. Asa rezolvam si mainile si picioarele. La Dragos e mare tam-tam. In somn nu pot,pentru ca salteaua e coborata la nivelul cel mai de jos, el doarme pe burta,in genunchi,cu mainile bagate sub el . Asaca, la maini aplic metoda Eva,cat merge...o unghie acum,una mai tarziu.... La picioare e belea...ii cresc niste adevarate copite.... trebuie sa prind momentul superfavorabil pt a actiona...muzica desene, etc
mami de gemenasi
poze
miany75 spune:
deci ,raluci..oficial ...lista de pariuri e deschisa..
...si cartonasele mele sunt gataa!!!
many_bani spune:
Si la noi la manute merge, dar la picioare, este circ, incerc sa le tin mai ferm, dar plange pana se invineteste, transpira si eu o data cu el.
Gabitza, cum este cu trici.? LA noi sta numai pe ea cat suntem afara(iar in casa sta numai cat doarme si mananca), face toti banii. La Buc. nu stiu cum va fi, dar ptr. aici a meritat investitia.
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. bravo Sabinuta! Ancutzule, il trimit si eu pe David pe la voi ca in ritmul asta cred ca nici cand s-o insura nu doarme fara masa Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 12+ |
pai crezi ca daca se vede David cu Bubu si Sabina langa el ii mai arde de somn? petrecere in pijamale iese
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabitza35 spune:
Many, pentru ca sunt singura cu mucosii,trici sunt pentru WE.In WE trecut am iesi tcu sotul si mucosii cu trici,au fost incantati,ne-am plimbat mereu...plus ca in casa Eva o calarea nonstop. Acum,pentru a evita aglomeratia ,trici stau pe casa scarii,prinse de balustrada. Daca vine sotul la o ora rezonabila,iesim tura 2 cu trici, daca nu - carucior. De fiecare data cand ii scot afara,in drumul spre lift se agata de ele... ei ar vrea sa mergem cu trici, dar singura nu prea pot. In schimb,in parc,calarim alte trici.... astazi a fost randul tricicletei bubulacilor Avei...maine, cine stie?
mami de gemenasi
poze
cristina_boc spune:
Am reusit sa descarc pozele de pe tel.
Am incarcat poze de azi din padure. Este o padure la iesire din oras, nu departe de mine, unde sunt amenajate mai multe locuri de joaca. Acum este bine, dar cica mai incolo padurea este invadata de tantari.
Poze parc
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE