Prietene la bine si la greu - 119

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

si-a facut treaba, 8+

treaba cu pisica l-a durut cel mai tare

neatza

Sabi a dat alarma la 5:50 in dimineata asta, sigur trag un pui de somn cu ea la pranz, acum dorm pe mine ca s-a terminat cafeaua si am uitat sa cumparam aseara
deci da cineva o cafea pt astea amarate si uituce, asa ca mine?

Monis nu am strigat niciodata la Sabina sa nu puna mana pe o jucarie care nu e a ei , dar incerc sa o atrag cu altceva si sa plecam de acolo, exact cum zice Raluci , de multe ori parintii nu se uita chiar cu drag si atunci evit cat pot privirile astea "binevoitoare"

Dozz si celelalte fete care m-au incurajat referitor la piticii mei, va multumesc tare mult

Timeea

Licurix da' cine vor fi nasii copilasului? is cumva rude cu nasii Amaliei? sau asa se practica la Mangalia acolo? ... eu te sfatuiesc sa zici ca ei si sa faci ca tine...ii anunti la momentul potrivit ca v-ati hotarat la numele potrivit copilasului vostru

Dankutza hai, ca o sa fie bine pana la urma

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani Timeea

Mai vreau sa zic la multi ani si sarbatoritelor de saptamana trecuta, cu scuzele de rigoare, in disperarea mea am uitat total

Danku ai grija cu dozele asa marite ca poti sa faci niste chisturi de toata frumusetea, poate cu ce faci acum stimulare nu este ok ptr. tine. Eu am avut la ultimul FIV 8 ovocite dar si ciorchine de chisturi pe ambele ovare. Te si ai grija de tine.

Pup si burticile noastre si astept cu nerabdare carucioarele, la odiseea din care am facut si eu parte si din care fac parte Dana si Raluci ploua cu carucioare.

Interesant subiectul cu agresivitatea copiilor, Vlad a incasa in magazin, in Ikea, pe mine m-a blocat acel copil care s-a repezit la el, am crezut ca vrea o jucarie ceva de pe carut si el de fapt s-a repezit la fata lui Vlad cu mainile. L-a zgariat, rau, eu m-am blocat, de fatp in capul meu a fost ca daca ma duc spre el ma loveste in burta, nu stiu ce a fost cu mine, cumva a trecut sotul de noi, era in spate, si la ridicat de pe Vlad si a aparut si ma-sa care il striga ca o lesinata "Shtefi", am impins carutul mai departe si am vrut sa-i analizez fata, nu m-a lasa, ii tremura buzita de jos, dar nu a plans, am plans eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza!

Raluci, important este sa faci asa cum simti legat de alaptat. Noi inca papam laptic de la san, dar e foarte putin. Cu toate astea, asa putin, ne-a scos din belele cu un enterovirus asa ca-s multumita ca am continuat. Acum e mai putin ca incepe sa se transforme in colostru ( ceea ce deja stii) si , in mintea mea, am facut asa calculele: mancare mananca oricum, imunitate mai greu... asa ca ii dam inainte atat cat vrea el.
Sanii inca ma dor cand se pune la supt... aseara m-am trezit tipand ca m-a luat prin surprindere si a infipt si dintii dar, la noi e suportabil acum, nu mai e asa rau ca la inceput.
Acum eu cred ca e bine sa iti faci propriile "calcule" si sa decizi, pentru ca ce e ok la noi nu e neaparat sa fie ok si la altii.
Pupici si baftasa gasesti solutia cea mai potrivita pentru voi

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

La multi ani, Timeea!

Alexxia, multumim ptr vestile bune. Recuperare rapida puiului mic!

Many, am vazut si eu ca a inceput sa ploua cu carucioare la cealalta odisee, eu nu cred ca voi afla prea curand...stiu de la David ca sunt mai retinuti in a se pronunta pana nu sunt siguri. Totusi vineri am programare ptr DT...poate am noroc sa aflu ceva.

Ancutza, iti servesc cu placere o cafeluta.
Ciocolata la 3 luni ??!!!

Raluci, esti o draguta ca de obicei Nu mi-ai facut pofta, dar daca ar fi sa poftesc gasesc si pe aici...ca doar stam la tara
Alaptatul si la noi tot asa merge, sanii ma dor, lapte parca nu mai este...el trage.
In legatura cu raul...inca putina rabdarica, uite, eu am inceput sa ma simt mai bine.

Dankutza, si eu zic sa ai grija cu stimularile. Cu ajutorul lui Dumnezeu vei vedea ca vei reusi.

Monis, am citit ce ai scris pe blog. Si eu fac parte din categoria celor care nu isi lasa copilul sa ia jucariile altor copii. Numai ca eu ii explic altfel, ii spun ca este jucaria altui copil si trebuie sa ii dea voie sa se joace cu ea...in momentul in care parintele reactioneaza si spune ca nu este nicio problema, il las sa se joace.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 12+

Mergi la inceput

Dana saru'mana de cafea

Citat:
Si eu fac parte din categoria celor care nu isi lasa copilul sa ia jucariile altor copii. Numai ca eu ii explic altfel, ii spun ca este jucaria altui copil si trebuie sa ii dea voie sa se joace cu ea...in momentul in care parintele reactioneaza si spune ca nu este nicio problema, il las sa se joace.

uite ca am mai invatat ceva de la tine, mi se pare ok abordarea , dar daca de exemplu parintele nu zice nimic si se face ca nu aude? (prin germanica voastra putin probabil sa se intample asa, dar la noi sigur sunt cazuri) atunci cum reactionezi, nu devine situatia cam "jenibila" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Dana saru'mana de cafea

Citat:
Si eu fac parte din categoria celor care nu isi lasa copilul sa ia jucariile altor copii. Numai ca eu ii explic altfel, ii spun ca este jucaria altui copil si trebuie sa ii dea voie sa se joace cu ea...in momentul in care parintele reactioneaza si spune ca nu este nicio problema, il las sa se joace.

uite ca am mai invatat ceva de la tine, mi se pare ok abordarea , dar daca de exemplu parintele nu zice nimic si se face ca nu aude? (prin germanica voastra putin probabil sa se intample asa, dar la noi sigur sunt cazuri) atunci cum reactionezi, nu devine situatia cam "jenibila" ?

stai linistita ca se mai intampla si pe aici (f rar cei drept), probabil influentati de faptul ca suntem straini( iti dai seama ce iese acolo...eu incercand sa ii explic si pe romana si pe germana . noi vorbim acasa cu el numai romana, in public o dau si pe germana sa intelega si persoana de langa noi). In momentul respectiv incerc sa ii distrag atentia altfel lui David.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

stai linistita ca se mai intampla si pe aici (f rar cei drept), probabil influentati de faptul ca suntem straini( iti dai seama ce iese acolo...eu incercand sa ii explic si pe romana si pe germana . noi vorbim acasa cu el numai romana, in public o dau si pe germana sa intelega si persoana de langa noi). In momentul respectiv incerc sa ii distrag atentia altfel lui David.

partea faina e ca tu poti sa-i spui lui David orice, gen "mami, uite asa NU se face, tu trebuie sa imparti jucariile cu alti copii" , iar in germana sa spui cu totul altceva

Mergi la inceput

trebuie neaparat sa impartasesc asta cu voi

Sabinuta mea s-a suit singura in pat, in camera ei si s-a culcat cat eu discutam ceva important legat de apartament cu proprietarul ... cand am terminat m-am dus in camera cu gandul sa o culc, dar ea dormea asa frumos deja

e premiera la noi si asa de tare ma bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

trebuie neaparat sa impartasesc asta cu voi

Sabinuta mea s-a suit singura in pat, in camera ei si s-a culcat cat eu discutam ceva important legat de apartament cu proprietarul ... cand am terminat m-am dus in camera cu gandul sa o culc, dar ea dormea asa frumos deja

e premiera la noi si asa de tare ma bucur

bravo Sabi
Renus s-a trezit la 7 jumate, a tras un somn de la 11 pan pe la 12, acum sper ca pe la 3 maxim jumate sa reusesc sa-l adorm, daca nu, il trimit la Sabina

am avut musafiri de la oras, revenim cu poze

si-a facut treaba, 8+

Mergi la inceput