Pestisori... pestisori... (68)
Raspunsuri - Pagina 13
Tethys spune:
Am reorganizat listuta, facand o restrangere, ca sa nu mai para asa kilometrica... parca, acum, nu mai e asa de tare vizibila/evidenta discordanta dintre numarul sirenetelor active si numarul celor inactive... hmmhhh, poate e doar parerea mea ... dati-va cu parerea: e bine asa si o las asa? Sau o readuc pe cealalta inapoi? Mai e si altceva ce as putea face?
Voi ce ziceti?
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
daniela_daneza spune:
Fara suparare , eu votez prima lista , e mai ligibila si nu e chiar atat de mare ....sa o lasam asa cum a fost .....unele fete care poate au deschis subiectul sunt akolo pe lista si poate au motivele lor sa nu mai scrie ...desi cred ca timpul este cel mai mare dusman ,,,,,deci lasam asa cum este ...fara pasive , fara active ...de parca am fi cine stie ce categorie ,,,,,
Va invit la o placinta cu iaurt!
babylina spune:
La placinta vin si eu.Si la reteta ca am mai auzit de placinta de iaurt dar nu stiu cum e.
O sa o intreb pe soacramea ( adica dau un search pe google) si fac si eu maine.
Eu am o friptura in cuptor..
babylina spune:
Am gasit reteta. Maine iau materiale si construiesc si eu o placinta cu iaurt ca deja cand aud de ea
babylina spune:
Placinta cu iaurt
Reteta din categoria: Prajituri .Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 pachet foi de placinta, 1 kg iaurt gros, 8 oua,
350 gr zahar tos, zahar vanilat si farin pentru pudrat
STAFIDE (FACULTATIV)
ULEI PENTRU UNS TAVA SI FOILE
Mod de preparare:
Se bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se asaza 3-4 foi unse cu ulei intre ele. Se toarna un strat de umplutura gros cam de 1.5 cm, se presara stafide, apoi se asaza 2 foi unse cu ulei si se continua cu straturi alternative de foi si umplutura. Deasupra trebuie sa ramana 3 foi, care se inteapa, se stropesc cu ulei si putina apa. Se da tava la cuptor la foc potrivit si cand este aproape gata se bate un ou cu zahar
carmaw spune:
Gata m am suparat FOC pe voi.....am apa in gura....
PS Cu listele ...fara probleme o lasati , o schimbati o stergeti cum doreste lumea
Hai
na ca am uitat ca sunt suparata pe voi....ma duc afara sa mi recuprez odorul(patruped)
daniela_daneza spune:
Baby eu fac asa : 10 oua , 10 linguri de zahar , 1 cutie de iaurt gras mare de 900 grame , 1 pachet de foi placinta Linco , margarina pt. uns foi si tava si stafide.
Bat ouale , zaharul, iaurtul si eu mai adaug si branza , indiferent de care aveti in casa , ori 1 pache de baranza de vaci , ori cascaval ras , ori telemea ....
topesc margarina ung tava , ung foaie cu foaie ...le impart in 3 foile , apoi 1/3 foi, 1/2 din compozitie , adaug stafide dar ianinte le inmoi in apa caldutza ......si tit asa .....bagat la cuptor ,,,,nu stiu excat cate grade si timp ... ca eu am aragaz clasic .....deasupra zahar pudra si pofta buna .....
Carma cand mai vii in tara si daca sunt la Buc ma anunti si iti fac cu mare drag si te invit !
Tethys spune:
Gata. Am readus listuta la "aproape" formatul initial... nu ma mai bag la nimic, bine sau rau, de acum inainte...
Citat: |
unele fete care poate au deschis subiectul sunt akolo pe lista si poate au motivele lor sa nu mai scrie |
Noapte buna ...
carmaw spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tethys Gata. Am readus listuta la "aproape" formatul initial... nu ma mai bag la nimic, bine sau rau, de acum inainte...
Noapte buna ... |
Fetita sa nu tragi tu ponoasele!
Eu am deschis cutia PANDOREI da nu i nimic sunt invitata in august la o bucata de placinta si ma refac...asta daca am suparat o pe DADA
Te ai suparat DADA???????????????
Atunci