Pestisori... pestisori... (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna!

Daca nu ati papat inca... eu va invit la papa bun ... pt. ca e vineri, va servesc cu un peste (crap) si mamaliguta cu mujdei . S-aveti pofta !

Si, va las si povestea de seara :

• <<Povestea vulturilor aurii

Se spune ca, departe, exista un loc foarte frumos, in care traiesc vulturii aurii. Nu toate penele lor au aceasta culoare nobila, ci numai o aripa: la masculi, cea dreapta, iar la femele, cea stanga. An de an, pe masura ce puii cresc, parintii pleaca in ultima lor calatorie: zboara zile indelungate pana ajung la Muntele Linistii. Acolo unde au murit si parintii lor. Si, se mai spune ca, intr-un an, oprindu-se sa se odihneasca peste noapte, ultima calatorie a devenit cat se poate de trista: vulturii au fost prinsi, printr-o mestesugita cursa, de catre niste oameni care credeau, ca se vor imbogati vanzand penele care straluceau ca soarele. Au taiat pasarilor preafrumoasele aripi si le-au agatat la brau, ca pe niste scalpuri.
    - Ei, acum sa se tarasca pe jos, ca niste serpi, pana mor. De ce au vrut sa moara pe Muntele Linistii? - a intrebat unul dintre ei, care nu se gandea niciodata la moarte.
    De durere si de amaraciune, vulturii mai slabi au murit imediat. Insa cei tari se incapatanau sa zboare cu o singura aripa. Falfaiau din ea, cu rabdare, avand o vointa nepamanteana; dar tot nu puteau zbura. Se gandeau cu tristete:
    - Ce vor zice puii nostri, care vor veni la anul sa moara langa trupurile noastre, cand vor vedea ca nu am ajuns la Muntele Linistii?
    Sprijinindu-se unul de altul, si gandindu-se la urmasii ramasi acasa, doi vulturi au simtit cum suferinta incepe sa li se aline. Si stand asa, asteptand parca sa le creasca aripi, ei au simtit ca durerea se preschimba in putere. Da, da, chiar asa: stand lipiti unul de celalalt, durerea li se preschimba in putere. Au incercat sa zboare astfel; la inceput falfaiau din aripi incet, plini de sfiala, si apoi din ce in ce mai puternic. Pe masura ce se ridicau, de jos se vedea un singur trup, cu doua aripi. Se vedea o singura cruce... Luandu-se dupa ei, s-au ridicat si alte cruci; s-au ridicat spre Muntele Linistii...>>

• <<Un program pentru inima

Clientul: Am o problema in sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa resetez.
    Serviciul Tehnic: Puteti instala softul DRAGOSTE?
    Clientul: Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot descurca. Ce trebuie sa fac mai intai?
    Serv.Tehnic: Primul lucru este sa deschideti INIMA. Ati gasit-o?
    Clientul: Da, numai ca acolo ruleaza deja cateva programe chiar acum. Este bine sa instalez programe cand deja altele sunt rulate?
    Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?
    Clientul: Sa vad... Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM.
    Serv.Tehnic: Nici o problema. DRAGOSTEA va sterge automat DURERE.EXE din sistemul operational curent. Va ramane in memoria dvs. permanenta, dar nu va mai perturba niciodata alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie sa dezinstalati singur DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM. Aceste programe nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteti face asta?
    Clientul: Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de "eroare". Ma puteti ajuta?
    Serv.Tehnic: Cu placere. Mergeti in [Start Menu] si cautati IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de cate ori apar DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM, pana cand vor fi complet disparute din sistemul dvs.
    Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a inceput sa se instaleze automat! Asa este normal?
    Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca programul se instaleaza pentru toata viata in INIMA sistemului dvs. Aveti acest mesaj?
    Clientul: Da, il am. Acum programul este complet instalat?
    Serv.Tehnic: Da, numai ca aveti acum numai modulul de baza. Trebuie sa va conectati la alte INIMI ca sa puteti face upgrade-uri.
    Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie sa fac?
    Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?
    Clientul: Spune: "Eroare 412 - Programul nu poate rula pe componentele interne". Ce inseamna asta?
    Serv.Tehnic: Nu va ingrijorati, asta este o problema simpla. Inseamna ca DRAGOSTEA este setata sa ruleze pe o INIMA externa si nu a fost rulata inca in INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri in programare. Trebuie sa aveti DRAGOSTE interioara pentru propriul sistem inainte de a incerca sa va conectati la DRAGOSTEA altor sisteme.
    Clientul: Si ce trebuie sa fac?
    Serv.Tehnic: Puteti gasi AUTOACCEPTAREA?
    Clientul: Da, am gasit-o.
    Serv.Tehnic: Excelent, incepe sa fie foarte bine! Acum inserati urmatoarele fisiere si copiati-le in directorul "INIMA MEA": IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC si INCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fisierele. Apoi va trebui sa stergeti SARCASM.EXE si sa goliti cutia de gunoi, astfel incat sa fiti sigur ca nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.
    Clientul: Am reusit! Hei! INIMA mea incepe sa aiba noi fisiere: ZAMBET.MPG este pe monitor chiar acum si un mesaj imi spune ca, PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE si MULTUMIREA.COM se instaleaza in toata INIMA mea!
    Serv.Tehnic: Inseamna ca, DRAGOSTEA este instalata si ruleaza. Ar trebui sa va descurcati singur de acum. Inca un lucru inainte de a termina...
    Clientul: Va ascult.
    Serv.Tehnic: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiti sigur ca o daruiti curata la orice sistem cat timp veti fi conectat la serverul principal - MAREA DRAGOSTE! Veti primi inapoi module cu adevarat valoroase.
    Clientul: Asa voi face. Multumesc pentru ajutor.
    Serv.Tehnic: INIMA sa-ti fie binecuvantata cu multa DRAGOSTE!>>

Daca vad ceva miscare pe aici, poate apar si in weekend ...
O seara linistita sa aveti si sa visati frumos la noapte ! Pe altadata ... .

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Sarut mina TETHYS stiam eu ca tu esti o fata saritoare
Acum referitor la liste gasesc ca este o buna ideea ca fiecare capitol terminat sa se faca o lista cu activele si pasivele.Deci active/pasive/capitol
Acum nu stiu sa nu fiu luata la omor....

Cu placere Carma .
O sa vad eu ce fac pana la urma cu listuta ... ma gandesc ca, poate, macar o reorganizare, ar reinviora baltuta/activitatea , zic eu... si, cred ca poti sta linistita, nu prea e nimeni pe aici , ca sa fii luata la omor... oricum, eu voi fi aia care va "actiona" asa ca, omorul cade/va cadea asupra mea ... o seara buna iti doresc .

"Bye-bye"... .

"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna seara,
Se poate? Se mai poate?
A venit o sirena din cele ratacitoare...

M-am tot gandit ieri la sirene. Si imi era dor.
Azi am vorbit cu Dany si m-a convins sa ma relansez la apa in batuta.
Daca ma mai primiti.
Sa tarasc piciorul sa vina si restul sirenelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Baby, bine ai revenit!Te primim cu mare drag si da , trage piciorul sa vina si celelate sirenute!

Va urez un wk-end placut! Soare , joc si voie buna !

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!

Ooooo, bineinteles ca esti binevenita Baby . Baga bine piciorul in baltuta, sa se prinda si celelalte ratacitoare . Te asteptam la vorba . Bine ai revenit .

Eu... cu -luta dupa mine, pt. cine doreste, si un piculet de lectura :

<<Soarecele si capcana

Privind prin gaura din perete, un soricel vazu pe fermier si pe sotia sa desfacand un pachet. "Oare ce se afla acolo?", se intreba soricelul. A fost ingrozit sa vada ca, in pachet era o capcana pentru soareci. Intorcandu-se la ferma, soricelul dadu de veste tuturor despre ceea ce vazuse.
- Este o capcana pentru soricei in casa! Este o capcana pentru soricei in casa!
Gaina a cloncanit, si-a ridicat capul si a spus:
- Domnule soarece, iti pot spune doar atat: inteleg ca, este o problema grava pentru dumneata, dar nu are nici o consecinta asupra mea. Nu pot fi deranjata de aceasta informatie.
Apoi, soricelul se duse la porc si ii spuse:
- Este o capcana pentru soricei in casa!
Porcul a fost impresionat, dar a raspuns:
- Regret domnule soarece, nu pot face nimic, poate doar sa ma rog pentru tine. Poti sa fii sigur ca, esti in rugaciunile mele viitoare.
Soricelul s-a dus apoi la vaca si i-a zis si ei:
- Este o capcana pentru soricei in casa!
Vaca i-a raspuns:
- Wow, domnule soricel, imi pare rau pentru tine, dar, in ceea ce ma priveste pe mine, aceasta capcana nu ma poate rani in nici un fel.
In cele din urma, soricelul s-a intors in casa foarte deznadajduit si s-a decis sa infrunte de unul singur capcana. In acea noapte, s-a auzit un sunet care vestea ca, ceva fusese prins in capcana. Sotia fermierului se grabi sa vada despre ce este vorba, dar, din cauza intunericului, nu a vazut ca in capcana era coada unui sarpe mare si veninos. Asa ca, acesta o musca. Fermierul se grabi cu sotia sa la spital, apoi o aduse acasa cu febra mare. Toata lumea stie ca, un bun remediu impotriva febrei este supa de pui, asa ca, fermierul se duse si sacrifica gaina. Cu toate acestea, starea sotiei sale se inrautatea. Prietenii si vecinii venisera sa stea cu ea, iar ca sa ii poata hrani fermierul taie si porcul. Sotia fermierului nu se insanatosi si, in cele din urma, a murit. La inmormantare au venit atat de multe persoane incat, fermierul a sacrificat si vaca pentru a-i hrani pe toti. Soricelul privea acum, prin gaura din perete, cu multa tristete...

Morala: Toti suntem intr-o calatorie numita viata. Atunci cand auzi ca, cineva are o problema si crezi ca nu te priveste, adu-ti aminte ca, daca unul dintre noi este amenintat, noi toti suntem in pericol.>>

O sambata placuta tuturor sirenetelor !

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Nu stiu cat de activa voi fi pe aici la scris. Cel putin promit ...
O sa incerc macar sa dau ziua buna zilnic. Nu prea am stare de scris prea multe...
Nici nu sunt o vorbareata de felul meu.
As fi vrut sa schimb id-ul dar se pare ca nu se mai poate iar de un cont nou nu poate fi vorba din cate am intels atata timp cat nu l-am inchis ( si nu se poate inchide cel vechi).
Asa ca raman a voastra babylina si de acum incolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Buna dimineata!
O sa incerc macar sa dau ziua buna zilnic. Nu prea am stare de scris prea multe...
As fi vrut sa schimb id-ul dar se pare ca nu se mai poate iar de un cont nou nu poate fi vorba din cate am intels atata timp cat nu l-am inchis ( si nu se poate inchide cel vechi).

Neata si bine ai revenit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Eu nu inteleg d c vreti sa va schimbati id-ul / Hai la Cryna cat de cat am inteles dar tu Baby d c ?

Mersi de cafea Crynuta!

Carma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Eu nu inteleg d c vreti sa va schimbati id-ul / Hai la Cryna cat de cat am inteles dar tu Baby d c ?

Mersi de cafea Crynuta!

Carma

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Am avut si eu asa un pitic pe creierash. Cand mi-am facut id-ul am tot cautat variante si toate erau luate asa ca m-am inspirat dupa o cutie de servetele pentru bebelusi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Buna dimineata!

Neata si bine ai revenit!!

Bine te-am gasit
Sper sa nu mai plec

Mergi la inceput