LMA Luca! Floricele de liliac mai-iun! (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

NicoletaB multumim pt !
Va mai servesc si eu, alaturi de turta dulce.

A dormit m bine azi noapte Justina, avand 3 treziri spre dimineata.
Am ajuns si eu la concluzia ca nu conteaza nr granulelor ci concentratia, pt ca aseara i-am dat 4 granule si a fost linistita. Mi se pare si logic..
Crissy_C multumesc!
Sper sa-i iasa cat m repede.

Ca tot vb de Vigantol: am vb cu dr si mi-a zis ca Vigantol putem sa le dam pana terminam sticluta nu si Vit D3.
Iar de Vigantoletten 500: mi-a luat sotul acum doua zile (tb sa-mi i-a Ca si Fe si mi-a luat o cutie de Ca lactic si o cutie de Vigatoletten) si nu stiam ce sa fac cu ea.
Deci, e ok sa-i dau o pastila dizolvata dupa ce termin sticluta de Vigantol?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetelor,

la noi a iesit soarele, in sfarsit, ca atare am fugit repede afara dar n-am stat mult ca emmei i s-a facut deodata rau si a vomat,cred ca i s-a aplecat ca a mancat repede,cred,numai eu stiu cum am ajuns acasa intr-o mana cu una bucata copil urland si murdar,cu cealalta impins carutul...in fine acum s-a linistit si doarme

Sorana la noi somnul e temelie iar mancarea fudulie,adica daca cumva ai nesimtirea s-o trezesti din somn e jaaaale,sau daca se trezeste mai dimineata decat de obicei are grija ziua sa compenseze orele nedormite,in schimb de foame eu pana acum n-am auzit-o niciodata sa planga...si emma cum deschide ochii se ridica in picioare si incepe a vorbi insa asta se intampla dupa 10-11 ore de somn continuu....asa ca fiecare copil cu ale lui,sanatosi sa fie

Noi astazi mergem sa facem ROR-ul,speram sa trecem cu bine peste el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
... cartea trimisa de mine de curand pe transfer (cine a fost pe faza, poate si-a downloadat-o)

Tot tin sa it multumesc pt ea, dar uit

Daca gasesti ceva pt somn, da de stire, sa sarbatorim si sa-mi revina speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

si emma cum deschide ochii se ridica in picioare si incepe a vorbi insa asta se intampla dupa 10-11 ore de somn continuu...

Eu nu cred ca exista asa ceva... Nu cred, si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna!

La capitoul somn si noi stam bine, se culca la 21.30-22.00 pana a doua zi la 10.30 unoeri cu o trezire de papa la 03.00, peste zi mai avem 2 reprize de somn, una de o ora, a doua de 2 ore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

HRISTOS A INVIAT DRAGELE MELE!
NU AM MAI APARUT DE MULT TIMP PE AICI,TIMPUL NU-MI AJUNGE....MI SE FACUSE DOR DE VOI TOATE SI AM ZIS SA DAU O RAITA ASA FUGUTA!De recuperatnu se mai pune problema ca nua m nici o sansa,la cat s-a scris de cand nu am mai intrat!Va multumesc tuturor pentru urarile de pe 1 Mai,ne-am luat motul cu cateva plansete,a ales de pe tava PAPIOTA,CHEILE DE LA MASINA SI OGLINDA,deci e posibil sa o ia pe urmele lui BOTEZATU,ca termenul de croitoreasa nu se mai poarta!Acum am tuns-o 1,desi nu vroiam dar am zis ca-i v-a prinde bine,se zice ca ar trebui sa razi copilul in cap daca vrei sa i se mai indeseasca,dar sub nici o forma nu am sa o fac,de-abia am reusit sa o tin sa o ia frizerita cu masina,pt 1....,merge bine de manuta,face si cativa pasi singurica,dar i-i este foarte frica si nu vrea sa se lase convinsa sa mearga mai mult,se aseaza in fundulet sau sta pe loc si intinde mainile sa o apucam de manute sa mearga mai departe,in rest de-a busilea alearga toata casa!Denis nu mi-a mers de-a busilea deloc,poate ca d-aia a avut curaj mai mult sa o ia repejor in picioare,nestiind cum este de-a busilea!In rest,mancam de toate,dar doar cand avem chef,cuvinte(cam facem economie),in schimb la tipat nu ne intrece nimeni din scara!
Va pupam si va dorim o zi frumoasa si linistita,alaturi de intreaga voastra familie si sper sa reusesc sa intru mai des!Chiar mi-a fost dor de voi toate si inca o data multumiri celor care nu ne-au uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

si emma cum deschide ochii se ridica in picioare si incepe a vorbi insa asta se intampla dupa 10-11 ore de somn continuu...

Eu nu cred ca exista asa ceva... Nu cred, si gata!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Al meu doarme doar 9 ore legate,dar asta de cand l-am dat pe Nestle Junior,care nu prea ii place,asa ca ciugulim seara tot mancare,si lapte intre timp.Inainte de trezea odata la 3.Ziua mai doarme 3 ore jumatate-4
Edit:nu merge sa-i dai suzeta,sa doarma in continuare?

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Anamaria bine ai revenit!
Sa ne trimiti o mazgalitura a Melissei,cine stie cat va valora cand va deveni "Botezatu"

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Lumy , Ale , Marilena , Tatiana , Aly , Oana , Vero , Ioana , va multumesc si voua pentru urari!

Noi ne-am distrat de minune ieri, am serbat-o pe Ade (fosta Bebe ) la un loc de joaca. A fost atat de frumooos!!! Saptamana asta o am pe sora mea la mine, asa ca petrecem cat mai mult timp impreuna, insa saptamana ce vine promit sa sa va povestesc ce si cum, si sa va arat pozici.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Anamaria bine ai revenit!
Sa ne trimiti o mazgalitura a Melissei,cine stie cat va valora cand va deveni "Botezatu"

O vestuta pentru David

Daaaaaaaaaaa,iti dai seama!

Mergi la inceput