LMA Luca! Floricele de liliac mai-iun! (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Cafelutza e gata!
O zi cu soare si fara ploi!
Cica de maine vine canicula.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Beau eu cafeaua cu tine Nico!
Si tare mai astept caldura aia mult promisa

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Buna dimineata!

Va invitam azi la o felie de tort .
Uram "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de pana acum, precum si celor ce-si serbeaza ziua azi, alaturi de noi.

La multi ani!
Adelina
Maia
Andreea Miruna

mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010)
Ce tort frumosSpecial pentru floricelele noastre

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

azi n-avem sarbatoriti, se pare.
asa ca beau doar o cafea si eu cu voi.

Sorana, e doar inceputul pt perle. de-acum sa te tot tii. urmeaza perioada cea mai prolifica .
mie imi pare rau ca n-am notat chiar toate perlele lui david, ca la el nu trecea zi sa nu ma faca sa rad. acum s-a mai potolit, din pacate. acum deja pricepe multe lucruri nu mai are atat de mult fun ca acum 5-6 luni. (mie mi se pare ca s-a schimbat uluitor in ultima jumatate de an, atat fizic, cat si mental).
("mami, de ce pange Damian? ia vezi ce are, a facut cumva caca sau pisu? daca nu, pune-l la tatza si da-i laptic, i-o fi foame!!" sau "mami, de ce Bucsa are 2 dinti ca Damian?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ma bag si eu la o cafea. Sunt cam adormita. De la vremea asta se pare.

Ioanact cu placere
Si eu tot Chamomila CH15 ii dau lui Sisi de vreo doua zile ca atata ce a plans si s-a vaitat.
Crissy daca in urma administrarii remediului homeopat simptomele neplacute doar se amelioreaza si nu dispar, iar intentia ta este sa le faci sa dispara de tot, solutia nu este sa cresti numarul de buline administrate, ci maresti frecventa administrarilor sau treci pe o potenta mai mare, depinde de situatie.

Ma duc sa le fac la copii de mancare. Ce.....nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neata!

Nico, ma bag si eu la cafea!

Sorana multumesc de detalii. Tare fetita de la gradi! Pai la ce baiat mare ai, cred si eu...

IoanaCt, cu mare placere, spun si eu mai departe din cate am aflat pe la cati medici homeopati m-am perindat.Sper sa va treaca durerile! Alina, de acord cu tine ca nu ajuta sa cresti numarul granulelor, adica n-are rost sa iei 20, spre ex, dar cred ca un minim tot trebuie sa existe pt un efect maxim, altfel s-ar recomanda o singura granula de fiecare data. Eu am mai primit de la dr indicatii si de 3-4 granule, si de 5-7, ziceam doar ca 7 mi se par ok. Legat de cresterea dilutiei nu ma pronunt, nu stiam ca e asa.

Aly eu ii dau fier profilactic, asa mi-a recomandat dr-ita ei. Nu sunt neaparat pro chestii date preventiv, dar stiu ca fierul creste si pofta de mancare si mai mult de-asta am mers pe mana dr-itei, trebuie sa recunosc , ca ea nu manca prea bine. Acum la 11 luni are cam 8 kile jumate. Ii dau direct cu lingurita, dupa masa sau pe la sf mesei, ei ii place ft tare, daca nu linge lingurita aia... Si ii place sa se uite cum curg picaturile in lingurita Eu i-am dat 2 luni cu 2 pauza, acum ii mai dau pana la 1 an si gata, pe urma numai daca va fi cazul.

A si mi-am adus aminte: pt cine da vigantol oil la bebei: stiti ca dupa 3 sapt - o luna se zice ca trebuie aruncata sticluta, ca nu mai e eficace, asa ca mai mult se pierde. Eu ii dau acum vigantoletten 500, e acelasi lucru sub forma de pastilute dizolvabile, le pun in lingurita cu putin apa si le dau, 1 pe zi. Costa tot cam la fel si nu se mai pierde nimic.

Mergi la inceput

adaug la ceea ce a spus Alina , am citit in cartea trimisa de mine de curand pe transfer (cine a fost pe faza, poate si-a downloadat-o) - cum ca daca dupa administrarea remediului simptomele se inrautatesc, e semn ca remediul actioneaza. daca totusi, dupa inrautatirea simptomelor, acestea nu dispar, e semn ca potenta aleasa e prea mica si ar trebui aleasa o alta dilutie, mai mare.

of, tot caut un remediu sa doarma si copilul meu noaptea. dar cred ca nu exista asa ceva .

Mergi la inceput

crissy, uneori o singura globula e suficienta. dr mea homeopata mi-a zis ca se recomanda 4-5 globule pt ca uneori lactoza aia nu e impregnata cum trebuie (deci tine stric de procesul de fabricatie). dar o sa gasesti multe articole in care se spune ca e suficienta si o sinugura granula .

ref. la fier (noi nu luam) - stiu ca e bine sa se dea concomitent cu vit C, ca se absoarbe mai bine. deci dupa sau in acelasi timp, ar fi recomandat sa se dea si un suc de portocale/patrunjel sau orice contine vit C.

si eu ii dau lui damian vigantoletten 500. cu sticuluta ma complicam, dar asa, ii pun in cioc o pastiluta si gata. dar si pe aia o mai uit din cand in cand. cand stam mai mult pe afara, o sarim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza, fetele!

Nico, multumim de cafea! Ai destula??
Gabi (Vivela), daca gasesti remediu sa doarma Damian, zii aici si pt fratiorul lui de nesomn, Tudor.
Al meu are un stil, sta cam 2 ore pe noapte treaz (plus alte treziri, de scurta durata). Ce ma uimesteca se trezeste direct vorbind. Si vorbeste, si gesticuleaza, si rade, se bataie (ca si cum ar dansa), se arunca in cap, se ridica in picioare, iar rade, iar vorbeste, e de balamuc..Toate astea la noi in pat, ca il iau cand il aud ca se trezeste, cica sa-l adorm in patul nostru. De unde, e o hlizeala si-o povesteala pe el, azi noapte eu si cu tati nu stiam ce sa facem, sa radem de ce nazdravanii facea la 3 noaptea, sau sa plangem dupa somnul dulce de care n-avem parte..La 5 a terminat programul distractiv, iar la 7.30 s-a trezit, perfect odihnit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mai pun de un filtru, caci pe vremea asta sa tot bagi cafea la greu!

Eu lui fi-miu de exemplu cand vad ca are un inceput de raceala, il las sa vad daca trece de la sine sau progreseaza. De cate ori i-am dat osciloccinum la cele mai mici semne de raceala, acestea s-au transformat in raceli groaznice!

Ori "exista o explicatie" (legatura) ori asa pur si simplu le-am asociat eu, dar oscilo la copil nu mai dau. Cel putin acum!

Mergi la inceput