LMA Luca! Floricele de liliac mai-iun! (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Multumesc Vivela, Tatyana pentru raspunsurile voastre!

Ioana e mai bine, nu a mai facut febra mai mare de 38.6, am dat alternativ siropelele, continui cu ele insa la intervale mai mari de timp. S-a jucat toata ziua, a fost vioaie. I-am mai luat Imuno B sa ii dau, precum si vit c natural. Muciosorii nu mai curg suvoaie, nasul e infundat insa e mai bine.Ne-a zis sa ii dam Pivalone sau Colargol...maine, ca deocamdata ne descurcam cu serul fiziologic(de fapt o sa vad daca chiar o chinuie respiratia, ca sa ii dau picaturile de nas).
Eu azi, tot la curs...stat pe telefoane cu mama, cu sotul, parca am plecat pe luna,asa ma simt.Insa pe de alta parte, imi prinde bine tot ce invat...
A, cel mai probabil vom amana Infanrixul de la 1 an...insa nu-i bai, nu ne grabim nicaieri sa fim primele la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Omenirea a luat-o RAZNA!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

MARY...mor de ras din cauza ta.....toate astea ti se trag din cauza ca tu stai in zona rezidentiala linistita cu oameni de oameni (toti cu capul pe umeri)......;treci mai des prin targ,une omenirea e asa de reaaa....doamne doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuza spune:

In primul rand urez
La multi ani tuturor floricelelor care implinesc un anisor pe data de 14!!!
Sebi
Emma

Virgi sanatate multa Ioanei! Nu te mai simti vinovata ca mergi la curs. Este normal sa faci ceva pentru tine.

Ale Mersi mult pentru raspunsul ref. adormitul copilului. La noi nu merge. Daca o pun in pat, parca se activeaza, incepe sa faca 1000 de tumbe. Si eu caut tot reteta minune, ca si Tataina. Se vede treaba ca nu exista.

Aly nu stiu daca merge, dar incearca sa bagi fierul in fructe. Eu bag calciul in fructe si e OK. (nu in toata cantitatea de mancare, doar in 2 - 3 lingurite).

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

m-am trezit de dimineata sa va servesc www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.hotcity.ro/files/i/024/72/cafea.jpg&imgrefurl=http://www.hotcity.ro/cum-ne-simtim/rubrica/alimente-sanatoase/cafeaua&usg=luwSWR_Zwmg9xXuQajvCtyAgTa0=&h=265&w=325&sz=84&hl=ro&start=54&zoom=1&tbnid=HUZsUvuG8X967M:&tbnh=121&tbnw=148&ei=WQHOTYihOYOl8QOYxLz1DQ&prev=/search%3Fq%3Dcafea%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D1mR%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1280%26bih%3D707%26tbm%3Disch0%2C1138&itbs=1&iact=hc&vpx=615&vpy=261&dur=6892&hovh=203&hovw=249&tx=133&ty=138&page=3&ndsp=28&ved=1t:429,r:10,s:54&biw=1280&bih=707" target="_blank">cafea
si o feliuta de www.google.ro/imgres?imgurl=http://barbablu.ro/wp-content/uploads/2009/08/budinca_de_cafea_cu_piscoturi1.jpg&imgrefurl=http://barbablu.ro/dulciuri/budinca-de-cafea-cu-piscoturi/&usg=z0cCG4AW0vYBOOVafBeq7q4yY3w=&h=600&w=800&sz=209&hl=ro&start=54&zoom=1&tbnid=81pvBwIc2xdEVM:&tbnh=122&tbnw=163&ei=fgLOTZTmFdOr8APQvon0DQ&prev=/search%3Fq%3Dcafea%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D1mR%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1280%26bih%3D707%26tbm%3Disch0%2C1250&itbs=1&iact=hc&vpx=134&vpy=287&dur=3&hovh=194&hovw=259&tx=119&ty=130&page=3&ndsp=28&ved=1t:429,r:14,s:54&biw=1280&bih=707" target="_blank">tort

astazi fac doar 37 de ani,dar m-am trezit vesela,sper sa fiu toata ziua asa
va las sa serviti cafeaua si tortul(cred ca are cam multe calorii ,dar daca-l serviti de dimineata pana diseara le ardeti voi ,aveti si cu cine)
va pupa lena si bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Sebastian Mihai
Emma

lenabum

Va multumesc pentru raspunsurile ref la tuns (Ruxi, Camelia) si ptr cele ref la tava (Rocsy, Cris) si va multumesc tuturor celor care ne mai dati idei de petreceri, vad ca toata lumea mai mult in curte acasa/la bunici sarbatoresc floricelele. Cred ca si noi vom face la fel, mai vedem.

Sorana, am ras cu lacrimi la "ma face pilaf", , multa, multa sanatate lui Matei.

Crissy, Aly, felicitari pentru primii pasi ai fetelor.

Vero, citisem dupa aia ca-i ok Matei, nici nu ma asteptam altfel, dar, na, griji de mamica. Acum am si eu ca si tine, alte griji. V-am mai zis eu, eu cand va aud cu tot felu': fier, ca, vigantol, d'astea, mi se face si frica. Eu nu i-am dat lui fi-miu nimic, niciodata, nici analize nu i-am facut de cand s-a nascut. Cum va dati voi seama ca e copilu' anemic, de ex.? Doar dupa analize? Acilisa la Mediterana, nu da nimeni nimic preventiv, o sa mai intreb pediatra daca la 1 an facem analize, ca la 6 luni mi-a zis ca nu. Adevaru' e ca mi-e nu stiu cum sa-l intep si eu m-am bucurat cand mi-a zis nu tre' sa facem analize.

Corina, ma tot tin sa-ti spun, noi avem o broscarie aici langa noi, e un fel de loc viran, unde s-a strans apa, asa ca un lac, si a crescut trestie si e plin de broaste. Stelios e foarte incantat de broscute, mie mi-e cam nu stiu cum sa pun mana pe ele, daca e asa una mai mica, da, dar sunt unele graseee. Seara au un concert de toata frumusetea, mie-mi place, desi toti vecinii se plang de broscarime.

Am vazut si clipurile cu Sebi dansatorul si Sabina hocheista. Wow!!! Ce tari sunt!
Va pup si va doresc week-end placut, multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!!!!
Va servesc si eu cu o felie de tort,mancati cu incredere,este facut de mine(nu contine decat jumatate de tona de zahar),m-am chinuit ieri toata ziua sa il fac.

Multumim de urari Theo si Diana!
Uram si noi La multi ani sufletelului meu drag si:
Emma
Lenabum

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

la multi ani sebi dragule
la multi ani ema sa fiti sanatosi si nororcosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Cris, tu ai facut tortul??? (atat pot sa mai zic!)

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Emma!
La multi ani Sebastian Mihai!

La multi ani Lena!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici