LMA Luca! Floricele de liliac mai-iun! (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

tuturor!

scuze dar is pe fuga

Corina, ai mail

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Ca tot veni vorba de purtat, ma bate gandul sa imi iau un pouch pentru Sisi. Asta pentru ca daca tot a venit caldura, o sa ne facem toata ziua veacul in parc si la locurile de joaca si imi este destul de incomod sa o bag si sa o scot in si din wrap de zeci de ori. Asta in conditiile in care il mai am si pe Tudor cu mine. Pentru plimbari mai lungi, iesit la cumparaturi etc ramanem la wrap - marea noastra dragoste.
Fetele care aveti pouch ia spuneti-mi cum e cu marimile, cat de usor poate fi folosit in situatia descrisa de mine mai sus, nu stiu....orice info mi-ar fi de folos.

Ma duc sa pun pe foc o ciorba de legume ca mi-e o poftaaaaaaaaa

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor

Este perfect pentru ce vrei tu.
Cu marimile e mai delicata treaba. De obicei se face la comanda, dupa ce te masori tu (distanta de la umarul purtator pana la soldul opus, adica tot cel purtator, plus ce marime porti la tricou).
Mie mi l-a facut Diana, dar a fost puuutin cam mare primul. Poate si pentru ca materialul pe care l-am vrut e usor elastic. Sau m-am masurat eu anapoda
Si cei 2-3 cm in plus, cat e diferenta intre marimi, chiar conteaza. Adica inaltimea la care sta copilul conteaza f mult pt distribuirea corecta a greutatii, pt tine ca si purtator.
Veste buna este ca Diana s-a oferit imediat sa mi-l schimbe, fara costuri suplimentare. Dar eu deja gasisem pe cineva careia ii era numai buna marimea respectiva de pouch, asa ca doar am comandat inca unul.
Long story short, vrei sa ne vedem saptamana viitoare, sa-l incerci pe al meu?
Eu voi fi prin zona ta, ca vreau sa-mi vizitez socrii
Si m-as distra si eu un pic cu wrap-ul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

FETELE AJUTOR

Care ma poate ajuta cu un sfat cum sa fac sa-i dau fierul Elizei.Nu vrea nici cum nici cu ceai,nici cu suc nici cu lingurita il scuipa imediat.Nici nu vreau sa o fortez cu lingurita ca mi-e frica ca dupa aia nu mai vrea nimic cu lingurita,adica papa.Sunt disperata ca nici mancare nu mai vrea de la un timp Of,of nu e usor deloc sa fi mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Corina dau PM acusica.

aly nu stiu ce sfat sa iti dau. I-am dat si eu Antoniei vreo 2 luni Fier Haussman si i-l dadeam direct in gurita. Ii placea tare mult. E drept ca nici nu aveam multe picaturi de dat, doza de preventie...nu mai stiu ....vreo 4 picaturi cred, asa ca mergea usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Alina, am zis ca depinde de copil, baietelul prietenei mele s-a chinuit timp de 6 luni cu ea(dermatita atopica)si acum are 5 ani si nu a recidivat......eu nu zic ca nu ai dreptate, eu i am zis oanei cum a fost noi...la noi nu a mai recidivat si in continuare o spal cu aceleasi produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

aly, ai incercat sa-i picuri pe un biscuite/piscot (ceva ce mananca cu placere) si apoi sa ii dai ei sa pape?
eu asa ii dadeam lui damian vigantolul, avea de luat 2 picaturi si ma enerva ca nu picura deloc din sticla aia cand deschidea el gura. dar pe o bucatica de paine nu comenta nimic.

fetelor purtatoare, va invidiez profund. eu stiam cu cine am de-a face (adica copil de la 8 luni-11 kg), deci nici macar nu m-am mai agitat. nu de alta, dar eu am 52 de kile si daca tin si bolovanul asta legat de mine, cred ca ma rup in 2 la propriu.
pe david l-am purtat in marsupiu clasic, ma cam taia la umeri si ma durea spatele groaznic, dar metoda in sine era super, ca ma deplasam repede, el dormea, imi faceam treaba.
poate al treilea o fi o fetita mai delicata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Alina, am zis ca depinde de copil, baietelul prietenei mele s-a chinuit timp de 6 luni cu ea(dermatita atopica)si acum are 5 ani si nu a recidivat......eu nu zic ca nu ai dreptate, eu i am zis oanei cum a fost noi...la noi nu a mai recidivat si in continuare o spal cu aceleasi produse.

ALEin mandra de KARINA(01.06.2010)

daca dupa ce NU o mai speli cu acele produse (care apropo, ce contin?), ci cu produse destinate pielii normale, iar rezultatul pozitiv se mentine in timp, atunci abia poti sa zici ca n-a recidivat.

noi ne-am luptat cu DA vreo 6 luni cu cremute scumpe si cu tot felul de minunatii prin ele. da, treceau bubitele, cat il dadeam cu alea era ok. cum intrerupeam si ne vedeam de viata noastra, cum erupeau iar. reluam tratamentul, iar se producea miracolul, intrerupeam, iar ne umpleam de bube...si tot asa, 6 luni. pana cand am decis sa nu mai chinui nici copilul, nici pe mine si nici buzunarul - si m-am dus profund neincrezatoare la un homeopat. de atunci am devenit fan .
in plus, pe mine ma uimeste cat de repede se pune diagnosticul de dermatita atopica pt orice eczema. mi se pare ca e "la moda" boala asta la copii si - paranoia din mine zice e ceva necurat la mijloc. nu cumva e rost de vreun profit pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Vivela cred ca ai dreptate, mie cel putin mi-a dat mana sa port copilul. Franzela mea avea 7900g la 10 luni, acum nu stiu cat are ca saptamana viitoare mergem la doctor, dar probabil ca pana in 9 kg.
Din cand in cand eu il port si pe Tudor in wrap. E drept ca doar prin casa si doar vreo jumatate de ora. Si el are cam 105 cm si vreo 17-18 kg. Cel mai mult ii place in spate, chiar daca eu ma cam chinui sa il leg. L-as lega in fata sau pe sold, dar nu mai vad nici pe unde sa merg ca na...nu e tocmai mititel. Facem treaba asta doar asa...de chichi...iti dai seama. Se miorlaie si se roaga de mine sa il leg si pe el ca na....o vede pe sor'sa toata ziua agatata de mine ca un martisor. Si ce pot sa fac...il iau si il leg. Se amuza teribil si imi zice cred ca la fiecare doua minute ce bine e si ce mult ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Vivela, da ai dreptate,iti dai seama k nu am sa o spal pana la 18 ani.....probabil voi vedea ce se va intampla
voi cu homeopatele n a mai recidivat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Am revenit de la dr. P e cu urechea in pioneze, dam antib 4 zile.

Faza e ca are si Sabina dermatita, ca tot vorbeati de ea.

Sfatul medicului de aici:
- sa utilizam mai rar sapunul/samponul
- dupa baie hidratam pielea
- nu luam medicam, creme speciale, etc
- e f des intalnita, trece asa cum a aparut

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput