LMA Luca! Floricele de liliac mai-iun! (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cafelutza e gata pt o zi de 13!

O zi cu soare si fara ploi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Mary am vazut pe FB ultimele poze ale lui Mateo si am zis vai ce mica e lumea cand am vazut ca esti prietena cu Anca, eu o stiu deoarece a fost studenta la noi la catedra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

virgi, sanatate multa Ioanei.

din ce stiu eu, siropurile sau supozitoarele sunt cam totuna. mie nu mi se pare ca-si fac efectul mai repede. eu le prefer (supozitoarele) doar pt ca piciul meu nu suporta chestiile f dulci. in general, supozitoarele se prefera atunci cand febra e insotita de varsaturi (cand siropurile nu prea raman in stomac). invers, cand febra e insotita de diaree, degeaba pui supozitor , ca e evacuat imediat.
dar nu e indicat sa dai copilului sirop si apoi imediat sa-i pui supozitor, e ca si cum i-ai da doza dubla.
si fereste-te de novocalmin (algocalmin, in general). nu se da asa, dupa ureche, doar pt ca febra e un pic mai mare. eu am trecut prin multe episoade de febra peste 40 si nu m-am atins de novocalmin. a scazut si cu nurofen/panadol. novocalminul pastreaza-l ca o ultima solutie, cand celelalte nu mai functioneaza.
incearca sa dezbraci copilul, nu-i tine sosete in picioare, chiar daca sunt mai reci. dezbrac-o pana la body cu maneca scurta si las-o asa, macar pana scade febra. chiar daca pare ca-i e putin frig. e un pic de disconfort, dar scade mai repede febra si apoi ii va fi mai bine.

sa va faceti bine repede .

oanarus, pt dermatita atopica iti recomand cu cea mai mare caldura posibila homeopatia. toate cremutele alea sunt scumpe si din pacate fara efect in timp. da, pe moment pare sa treaca dermatita, dar constati dupa 2-3 saptamani ca reapare. daca e dermatita atopica (deci nu ceva de contact), cauza e interna. deci de acolo trebuie inlaturata problema. daca tu aplici pe piele o alifie, nu faci altceva decat sa arunci praful sub pres.
pentru hidratare, poti folosi untul de shea, e natural si mai ieftin decat cremele "specializate" (daca comanzi de pe breslo poti sa gasesti si cu 15 lei, eu am luat si sunt multumita).
sanatate multa si voua .

Mary, . te inteleg, nu stiu ce sfat sa-ti dau, nici eu nu-s mai breaza la capitolul somn, oboseala, nervi intinsi. partea buna e ca trece. vin altele, dar te obisnuiesti sa faci fata. iti zic si tie cum ii ziceam Corinei mai demult, da o raita pe la ajutor umanitar de aici de pe forum. te vei simti aproape rusinata ca poti spune ca ti-e greu in conditiile in care copilul tau e sanatos, vioi, plin de energie. sa ne fereasca DD de copii letargici si cu probleme reale. sa ne uitam in ochisorii lor inocenti si fericiti si sa ne dam seama cat de recunoscatoare trebuie sa fim ca avem asa copii .
in ceea ce priveste reactia mamicii cu copilul de 1 an si 2 luni care vorbea...si de fapt faptul ca se lauda...e aproape de inteles, pana la urma fiecare mama e mandra de puiul ei. ea probabil ca era foarte mandra si simtea nevoia sa spuna tuturor ce copil destept are . ca a picat ca nuca in perete, asta e altceva.

as mai scrie, dar mandrul meu cred ca e incercat de un dintisor, ca e cam agitat. nu i-am dat nimic pana acum, mi-e foarte mila de el (si un pic si de mine).

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

CRIS, TEO

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=163503&REPLY_ID=6837721

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

De unde pot cumpara un carucior sport pana in 200 ron care sa-mi fie si disponibil pana duminica?

Ati vazut ceva prin cora, carrefour, real? Dar sa nu-i atarne curu precum pepenele in sacosa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si bebici !

Laurita , multumim pentru urare!

Cititi www.facebook.com/note.php?saved&¬e_id=209799562385757" target="_blank">aici despre experienta noastra cu MarsupiPlus, portbebe-ul pe care l-am avut in testare .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

De unde pot cumpara un carucior sport pana in 200 ron care sa-mi fie si disponibil pana duminica?

Ati vazut ceva prin cora, carrefour, real? Dar sa nu-i atarne curu precum pepenele in sacosa!

Mamica unui buburuz
Din Dragonul Rosu,sunt unele super calumea in Dragonul 8,usoare,din aluminiu,parca la 100 lei

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna ziulica!
Acum am intrat si noi in casa ca este asa de placut afara
Oanarus, Karina a avut dermatita care a debutat la varsta de 3 luni, am folosit(si folosim)crema atoderm PP antirecidiva si gelul de dus de la Bioderma Atoderm.
Cat a avut dermatita nu o spalam cu apa atat de fierbinte ca se inrosea imediat si nici nu o imbracam gros, ferit de praf. Daca vrei iti pot da nr de tel al dr.unde am mers noi la indrumarea lui CK-29 de aici de pe forum
Vivela da mi voie sa nu fiu de acord cu tine aici, Karinei i-a disparut intr-o sapt si nici nu a mai reaparut, depinde si de organismul fiecarui copil, la unii recidiveaza la altii nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

alesicoo da-mi si mie voie sa nu fiu de acord cu tine de data asta. Tudor a avut, si are inca pentru ca din pacate nu pot spune ca am scapat definitiv de ea, dermatita atopica. Am folosit Aderma Exomega Gel de dus si crema de corp in fiecare zi muuuuult timp, pana dupa 2 ani. Disparuse. Dupa aproximativ 1 an ghici ce...a aparut. Si destul de rau. Asa ca....eu zic sa nu zici hop pana nu treci parleazul. Dermatita atopica presupune un fond atopic, genetic mostenit, nu este o dermatita de contact. Bineinteles ca sunt factori agravanti, alergii suplimentare care pot aparea la un moment dat, etc. Usurinta cu care recidiveaza un episod de dermatita atopica si gravitatea scad in intensitate pe masura ce individul inainteaza in varsta. Se spune ca pana pe la pubertate ar trebui sa scapam de astfel de probleme, dar pielea va avea intotdeauna o tendinta de uscare. Cum o fi....om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Sorana ufff, imi pare rau sa aud de otita. Din pacate nu stiu ce sa iti recomand, Tudor nu a avut nici un episod de otita pana acum. Om vedea din toamna, cand incepe gradi cum o fi. Sanatate multa!
oanarus pacatoasa rau dermatita atopica. Iti recomand si eu sa te indrepti catre homeopatie ca sa scapati de ea. Ca si recomandari adiacente:
- hidratare buna a corpului - exista in farmacii creme dermatocosmetice speciale pentru pielea atopica. O poti gasi pe cea potrivita voua doar prin incercare din pacate. Noi am incercat Mustela Stelatopia, Avene trixera si Aderma Exomega - la ultima ne-am si oprit de altfel. Poti de asemenea sa incerci si untul de shea, este bun din ce am auzit,noi nu l-am incercat inca. Sper sa nu mai apucam sa o facem.
- nu il imbraca prea gros, evita transpiratia corpului
- baie nu cu apa fierbinte.
- eu am fost atenta si la alimentatie in sensul ca Tudor a mancat lapte praf formula hipoalergenica pana pe la 1 an jumate cand am avut curajul sa il trec pe formula junior, am preferat sa ii dau un pic mai tarziu alimentele alergene: peste, miere, albus de ou, capsuni si fructe de padure, etc. Diversificarea i-am inceput-o cu fructe si legume galbene si verzi si apoi....mai spre 10 luni i le-am introdus si pe cele rosii. De evitat (asta e de dorit oricum si cu DA si fara DA) chimicalele din alimente, e-urile, colorantii artificiali, suculetele si alte bauturi din magazin, etc

nana nu am gasit butonul de Like pe facebook dar iti zic aici - like like like povestea voastra cu Adelina si Marsupi in rolurile principale. Ma bucur ca ii place sa fie purtata.

Ca tot veni vorba de purtat, ma bate gandul sa imi iau un pouch pentru Sisi. Asta pentru ca daca tot a venit caldura, o sa ne facem toata ziua veacul in parc si la locurile de joaca si imi este destul de incomod sa o bag si sa o scot in si din wrap de zeci de ori. Asta in conditiile in care il mai am si pe Tudor cu mine. Pentru plimbari mai lungi, iesit la cumparaturi etc ramanem la wrap - marea noastra dragoste.
Fetele care aveti pouch ia spuneti-mi cum e cu marimile, cat de usor poate fi folosit in situatia descrisa de mine mai sus, nu stiu....orice info mi-ar fi de folos.

Ma duc sa pun pe foc o ciorba de legume ca mi-e o poftaaaaaaaaa

Mergi la inceput