Mamici inimoase de Constanta***150***
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fiquelle Fetelor, am si eu de pus multe chestii la bazar , dar nu cred ca ma voi descurca cu expedierile. Cunoasteti alta procedura, mai simpla, de a face acest lucru? mamicile cu cazurile, pot sa va dau obiectele si sa va ocupati voi? Scuze, dar vreau sa ajut, insa nu am timp...sunt constienta ca timpul fizic nu-mi va permite. |
Varianta cea mai simpla este colet spre mamica de caz....si mamica va fotografia/posta/ si expediata produsele castigate.Este una din variantele acceptate de regulamentul bazarului
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
Ct
o zi minunata va doresc si numai bine.
Las
Azi am in plan lucru la poseta ,am facut ~jumatate din rotitzele necesare....dar mai e....
all
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
georgipuia spune:
Neata fetele...
Dodo... mi-ar place sa fac ce faci tu... daca as sta acasa asa m-as indeletnicii cu crosetat/goblen/impletit etc...
Miha am luat in primire foaia si am dus-o acasa... imi pare rau ca te-am intarziat si mai faci si luni un drum...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
diana2242 spune:
Neata sunt si eu la o cafea linistita copilasul a fugit cu taticul lui la cresa si cum plange dupa taica-su mereu a plans si astazi la cresa dar ne obisnuim noi de luni o sa il duc eu ca dupa mine nu plange in rest Pisoi frumoasa invitatia si eu tot de mane le-am facut dar nu am avut asa imaginatie bogata,dodo de tine ce pot sa zic decat ca esti super tare felicitaride intalneala Duminica eu nu cred ca vom fi prezenti noi duminica parasim orasul daca este vremea frumoasa sapt trecuta de ex am fost pe malul Dunarii la Cernavoda asa multa iarba si soare si frumos foc am poze la semnatura daca vreti si in rest nu mai stiu ce sa spun decat ca am intrat in somaj si imi caut un job accept aproape orice numai nu bataie de jocoi vedea ce voi gasi.Pupici
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui georgipuia Neata fetele... Dodo... mi-ar place sa fac ce faci tu... daca as sta acasa asa m-as indeletnicii cu crosetat/goblen/impletit etc... |
...iar eu mi-as dori sa pot sa-mi permit sa plec la un servici iar in timpul liber sa ma odihnesc,sa ma joc cu copii mai mult,sa ma ocup de mine...dar vise frate,vise.In schimb multumesc lui Dumnezeu ca a inceput sa se vada "roadele munci" mele/noatre.
mihaela77O spune:
pisoi,astept unda verde si accept pe FB!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
georgipuia spune:
Offf... Dodo... si cu serviciu.. in timpul liber numai sa ma joc cu copii/ sa ma ocup de mine nu mai am timp/chef... Cand eram in maternitate ma saturasem de casa, copii, curatenie si am revenit mai devreme la munca... acum visez dupa cate 2-3 zile de concediu sa-mi mai rezolv treburi personale... ca de odihna slabe sanse... Poate in vara asta mi-oi lua o saptamana de concediu si oi sta si cu copii si poate plec macar la tara la neamuri sa ma rup de casa si oras nitel... dar deocamdata zic POATE...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Ce timp liber frate dupa serviciu?????Cine are asa ceva?
Ajung acasa la 17.00 si la 17.30 sunt pe maidan zilnic cu copilul, cand nu sunt eu si e tasu' eu sunt la bucatarie, etc, deci.....timp liber probabil dupa ora 22.00 cand nu mai am putere de nimik si ma bag in pat.
Aseara la ora 21.15 ma rugam de el sa intram in casa a iesit la 16.30 cu tasu' s-au intors la 18.00 a mancat si la 19.00 a strigat de jos dupa el prietenul lui si a fost un adevarat dezastru ca nu vreau sa cobor putin cu el jos sa isi vada rpietenul...si asa am stat pana la 21.15.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
lulu77 spune:
Eu sunt desumflata, deci apta de vizionare...asa ca ne vedem duminica la 10.00?
vine cineva?
SIMO?
Dodo?
Geo?
etc, etc,
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui lulu77 Eu sunt desumflata, deci apta de vizionare...asa ca ne vedem duminica la 10.00? vine cineva? SIMO? Dodo? Geo? etc, etc, |
me too,of course!!!
poate reusesc sa-i aduc si panatlonii Simonei...ii mai vrei???
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...