Mamici inimoase de Constanta***150***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Bine ca ai pus pozele pe FB, sa nu pot eu sa le vad de aici

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

idem cica daca n-ai cont de feisbuc, nu existi, merg sa ma pipai sa vaz daca-s alive

lulu, norocos baiatu'! pai mergeti pe mana lui de-acu', poate vine si potul cel mare

adina, bine ai revenit plina de energie

cand eram si eu hotarata sa ma apuc de topaiala, toata lumea zice cat e de minunata si sanatoasa zumba pt spate/genunchi, aflu ca singura contraindicatie este suferinta/traumatismul cervical, cica ti se bataie prea mult capul, deci pas si asta

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna si la pranz...
Vin cu vesti bune pe ziua de azi...
- poncho a placut d-rei carea ia fost adresat
- am inceput lucru la o poseta
-testul este negativDoamne ajuta!
- se pare ca am dreptul la somaj...deci de saptamana viitoare ...incep sa adun hartii
Pentru mine e o zi foarte frumoasa...la fel va doresc si voua
all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Eu stiu ca se vad pozele mele pe FB si fara sa ai cont, pt ca sunt intr-un album public, poate e vreo restrictie la voi la servici
Gabi, super poncho-ul! Mie cateodata imi e greu sa cos si un nasture

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Georgi, invitatia am facut-o de mana in intregime, cu desenat, decupat etc. Mai intai am imprimat textul si dup-aia am desenat conturul si am decupat. Dupa tot fiasco-ul cu marile firme de imprimat...

Dodo, in toamna o sa vreau si eu asa www.etsy.com/listing/72987532/baby-bear-beanie-made-to-order" target="_blank">ceva (sunt o gramada de modele pe care le poti face de acolo)

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna
Dodo, in toamna o sa vreau si eu asa www.etsy.com/listing/72987532/baby-bear-beanie-made-to-order" target="_blank">ceva (sunt o gramada de modele pe care le poti face de acolo)

Cu mare drag

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna

Miha, nu ma injura , n-am avut cum sa-ti trimit alea in Tomis 3, nici pana la ora asta n-am masina...al meu sot a plecat cu treaba la Bucuresti si n-am gasit pe altcineva sa le duc. Promit solemn ca maine le trimit

stai linistita,ca nici eu n-am ajuns,dar maine dupa 12,daca imi zici ca ajung ele,ajung si eu!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Si sa va mai zic ca a castigat la Loto Luca, 3 numere, nici nu stiu ce suma, mica cativa zeci de lei noi, cu nr alese de el

foarte tare!sa-l mai pui sa faca treaba asta,nu se stie niciodata!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Miha, maine dup-amiaza ajung sigur. Al meu sot si-a luat talpasita cu masina si m-a lasat balta azi...

Edit: NOUTATI la Bazar, in sfarsit am reusit sa pun anunturile la Umanitare

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Miha, te rog sa nu uiti si de ale mele. Eu sigur nu ajung maine sa le iau.

Azi am reusit sa fac plata pt Bibi. Cui trebuie sa-i trimit mail cu scanul chitantei?

Am reusit sa ajung la targ dupa ani in care n-am avut cum / cand...si mi-am scos parleala cu doua posete (geamantane cum zice tata) si o pereche de pantofi. Si as mai da o raita si maine pt o poseta rosie...

Fetelor, am si eu de pus multe chestii la bazar , dar nu cred ca ma voi descurca cu expedierile. Cunoasteti alta procedura, mai simpla, de a face acest lucru? mamicile cu cazurile, pot sa va dau obiectele si sa va ocupati voi? Scuze, dar vreau sa ajut, insa nu am timp...sunt constienta ca timpul fizic nu-mi va permite.

Mergi la inceput