Mamici inimoase de Constanta***150***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Miha, acum il astept pe socrelu cu masina sa i le pun in brate...

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna

Miha, acum il astept pe socrelu cu masina sa i le pun in brate...

Cristina,eu acum plec de acasa,trimite-le acolo si eu o sa ma duc zilele astea sa le iau!nu stiu cand ajunge socrul tau acolo si sa ma duc sa nu fie,m-as oftica....sper ca e ok si pt tine!
si le voi lua si pe ale Madalinei,cum am spus!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Lulu.. eu am sanse mari sa ratez intalnirea... nu 100%, dar 80% Deocamdata nu zic mai mult ca zic degeaba.. trebuie sa vad cum fac. dar va invidiez deja... ca e frumi afara si chiar as vrea sa ajung si eu...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

helau!

cu parere de rau tre' sa zic pas la intalnire, ne-a anuntat ieri d-ra instructor ca doreste un antrenament suplimentar fix duminica la ora 11 asta e, daca am copil dansator nu pot decat sa va doresc zi cu soare si copii ascultatori, sa puteti bea si linistite!

dodo, felicitari lui bogdi (si tie ) pentru reusite, asta inseamna ca sunteti pe drumul cel bun sa dea DD sa fie cat mai multe si mai vizibile progrese!

aseara am abandonat copiii unul in grija celuilalt si am fugit si eu 1 ora la targ, noroc ca e deschis pana la ora 20, insa doar pe la doina/victoria la incaltaminte/marochinarie, o raita scurta cat sa nu zic ca n-am bifat si editia asta, fiind in graba n-am apucat sa le savurez in voie, m-am oprit doar cat sa salivez langa neste incaltari poate reusesc maine dupa-amiaza sa ajung si la pavilion, ca azi am intalneala la o pizza cu foste colege de liceu.

va pup si we placut

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Eu vin duminica, n-am cum sa lipsesc ca doar eu am fost cu propunerea

Abia astept sa plec acasa, urat program am, nu apuc deloc sa ma bucur de aer liber,nici nu zici ca stau la casa, ajung la 7 si pana mananc si mai fac cate ceva se face noapte,

sa aveti un weekend insorit!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Salut!

Azi s fost o vreme superba, pacat de cei cativa nori...Asa ca putem spune, in sfarsit, ca a sosit primavara!

Nu va simtiti deodata mai vesele, mai energice? eu da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Si eu ma simt mai vesela si mai energica... de cand iau Magne B6 si Percen Forte...

Noi am facut ceva cumparaturi, treaba destula in casa... acum sotu a plecat sa aduca copii si se pare ca mai intarzie ca l-a chemat sefu sper sa nu vina la ora 22 sa aduca copii dormind...

Noapte buna fetele! Sa aveti un we minunat!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Helau de seara si de la mine,

eu acum m-am linistit. am fost cu Luca la Petrom Far de la 17.30 pana pe la 19.00, apoi l-am dus la tuns si inca putin pe afara si am intrat in casa iar la 21.00 .

maine am program administrativ, mai bine zis bucatareala, supa gaina cu galuste, mazare cu pui si prajitura cu crema de lamaie si bezea , baietii cica se duc pe malul marii de dimineatza si dupa amaiza o petrecem in familie, la gratar. sper sa tina vremea cu noi.

pup. va doresc un week-end asa cum il vreti voi.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neatza!
Ca tot am program matinal, am facut si sper sa nu se "raceasca" pana apareti voi sa o savurati. Daca se raceste mai da Gabi una cu poze.

Va doresc we placut si insorit!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata!

Eu din pacate tot pe la munca. Cand ajung acasa fac shaorma, mi-am procurat de toate, sunt curioasa cum iese, am pus carnea de aseara la macerat si am facut si sosul cu usturoi.

Dupa amiaza vreau sa stau prin curte la aer, ca mie tare dor, am zis ca intindem o patura sa stam pe gazon, ca la picnic

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput