Mamici inimoase de Constanta***150***
Raspunsuri - Pagina 15
simonapro spune:
Buna!
Si eu mai am putin pana la pauza de masa, abia astept, caci imi este o foameee.
Eu in seara asta ma duc la Zumba, sper sa rezist dupa munca si mai imi face probleme si mana stanga, ma doare de vreo saptamana, cu tot cu incheietura si muschi, am zis ca-mi trece, dar parca mai rau ma doare.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
La multi ani Alexandra, multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
CRIXIA spune:
La multi ani ALex de mygirl!
Georgi, eu am operat-o pe Alexia la Ursuleanu....daca va trebui sa-i fac si Anei operatia nu voi mai apela la el. Cred ca ti-am mai zis, daca ma repet cumva, te rog sa ma scuzi...decizia iti apartine.
Miha, regret enorm ca am depasit termenul
Va multumesc pentru urari! Cand intru in posesia pozelor o sa va invit la vizionare. Deocamdata n-am.
blog magazin
dianamaria spune:
La multi ani, Teo! Georgi - balerini gasesti si pe Mihaileanu, in capatul dinspre Bdul Mamaia, la outlet Umbro.
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 36+ cu Anna Daria
georgipuia spune:
Multumesc Diana... i-am transmis sotului coordonatele ca eu tare nu-s plimbata si nu stiu strazi mai deloc.... Plecam in cautari! O seara placuta va urez!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
pisoi_aluna spune:
Azi am fost la vizita de 3 luni si avem 6,600 kg si 63 cm oficial. In rest, toate bune, nu prea ne place cand sta masina pe loc, vrem zdruncinati, am stat la maneca scurta ca e prea cald de altceva...in curand ne dam si la bulanele goale
Mada, daca nu-ti plac blugii ii pot baga din nou la licitatie, nu e musai sa ramai cu ei.
Miha, ma bucur ca-ti plac si ca-ti vin. Intr-adevar, poze nu ies asa bine ca in realitate.
Va las ca am gramezi de treaba, desi pisoiul e la plimbare cu buni
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
boticelina spune:
giorgi tocmai am rasfoit catalogul takko si au acolo balerini frumusei cu 10 lei /perechea. Sper sa nu-ti fi zis prea tarziu...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dodo-pui spune:
O zi minunata va doresc
am intrat sa va las ,
raceala si mucusorii Isabellei sunt pe terminate...dar se pare ca vor sa "pocneasca" maselele de 2 ani
Dispar la ale mele...."trebi"
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
georgipuia spune:
Neata fetele...
Boti - am luat din Dorally cu 25 unde gasii catalog Tako? pe net? ia sa caut si eu ca inca o pereche nu-i strica. Multumesc oricum.
Mie imi e somnic din nou... am pregatit documentatie si mai am nitel, apoi sun la oameni sa vina sa le preia... am vb cu pediatra la tel si mi-a recomandat sa se uite dr de pe scara la Teo si sa-i spun exact lu Ursuleanu care e situatia (desi el opereaza oricum si in situatii similare). Dr. de pe scara a zis ca nu are nimik, prea putin iritat, probabil de la o inghetata de joia trecuta si de la tipat si alergat mult... Deci liber la drum... Acu dau sa caut un GPS ca noi si bucurestiul suntem paraleli...
Sa vad daca-mi iese faza cu Zoo la Calarasi ca este foarte posibil ca verisoara sa plece la Tulcea cu mama ei proaspat operata (daca o externeaza)... in caz de renuntam la Zoo, plecam direct luni dimineata la Buc...
Va pup si revin la maculatura mea...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Mneatza,
geo in ce zona a Bucurestiului trebuie sa ajungeti?la Budimex?
Rosul ala in gat zau ca nu are nici o legatura cu inghetata.Confirma si medici nostrii de garda
Luca mananca non stop inghetata, iarna-vara- ploaie- vant- nu are legatura cu rosul in gat inghetata.Acasa avem inghetata mereu, si cornete cumparate separat, si ii pregtaesc eu.manaca destul de des, chiar si cand behaie
Cum va petreceti week-end-ul fetelor?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut