Mamici inimoase de Constanta***150***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle

Miha, am primit pachetul, multumesc mult.

Mada,cu placere...am uitat sa-ti las restul,dar n-am mai coborat ca dormea Alex...cand iesim,ma opresc sa-ti dau restul!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Felicitari nasica Crix sa va traiasca finutzul!

Magazinul cu balerini (haine pentru copii) din doraly este in corpul cel mare, pe randul spre pod, este langa un magazin cu parfumuri vrac. Sper ca ai inteles . Nu stiu daca mai au sau nu balerini, dar acolo am indrumat-o pe Cornelia si a gasit, cred ca undeva pe la 20 ron, nu mai tin minte pretul exact .

va doresc o seara buna!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Salut, fetele...in sfarsit am reusit sa intru si am gasit vreo 3 pagini
Am avut vreo 2 zile tare aglomerate cu inventar inainte de marfa si pregatit sufleteste pentru inventar dupa marfa , plus comenzi, plus pisoi, plus altele...
Maine mergem la control de 3 luni sa vedem cat am mai luat. Dupa cantarelile mele, mergem spre 7 kile si am sarit de 65 cm...
Maine si la croitoreasa la proba si tot asa...
Miha, Figuelle, sa-mi spuneti daca sunt in regula si va vin hainutele.
Pupici

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Pisoi, cerceii sunt super. Blugii sunt ok, numai ca nu stiu daca sunt chiar stilul meu. Ei, vad eu ce fac cu ei. Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
noi suntem muciosi,tu rosu in gat de la mic la mare si nervi specifici varstei ori ba...
Las si si pentru cine le poate vedea si

Crix sa va traiasca finutzul ,sa fie sanatos si norocos.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele...

Multumesc... o sa ma plimb si prin Doraly poate chiar diseara... Tineti-mi pumnii!

Eu ieri mi-am luat de lucru acasa... din parti... am stat cu copii afara vreo 2 ore, am intrat, mancat, baie si am recuperat putin din ce aveam de cusut/descusut... Sper sa reusesc azi sa finalizez unele treburi, sa pregatesc multa documentatie pt multe prsoane si maine sa le pot distribui...

Si Teo e ragusit si foarte putin infundat cam de sambata. Daca ramane la stadiul asta, il pot opera luni, nu? Oare la Ursuleanu la Budimex imi mai trebuie trimitere de la MF? Sa-l sun sa-i spun ca e ragusit? Deja m-am invoit de la munca, am amanat un control pt miercuri pe motiv de copil operat... ar fi culmea sa se amane... Doamne fereste!

Va pup si incerc sa mai revin in pauzele de relax/mancare/cafea

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

georgi, eu zic sa suni pe dr. e musai sa stie starea lui, si mai ales anestezistul. poate gresesc, dar cand l-am operat pe Luca anestezistul amana orice fel de operatie la cei raciti, cu haraieli, etc.Este clar, era vb si de alt fel de anestezie, dar totusi, un telefon nu strica.

si noi aseara m petrecut pe afara ore bune, am ajuns acasa si am iesit in curtea scolii de langa bloc cu bicicleta pana pe la 18.30 si apoi ne-am dus in Mamaia cu unditza, pe lac, pana pe la 21.00. a fost tare distractiv.Azi, cica sa facem la fel, asa vrea copilul

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata...
ieri am avut o sarbatorita,pe care am ratat-o...

la multi ani,Alexanxdra de mygirl,sa-ti traiasca,sa-i dea Dumnezeu tot binele din lume!

pisoi,eu sunt foarte incantat de produse...geanta este super,mult mai frumoasa decat in poze...am luat-o s-o fac cadiu nasi-mii,o sa fie foarte incantata...de blugi nu mai spun,imi plac si imim si vin!
multumesc!
fetele va doresc o zi frumoasa!eu mai mult pe langa pat..anexita,mama ei de anexita....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Asa ma gandeam si eu Lulu... de fapt o sa incerc sa-l duc la Dumbrava sa-l vada/asculte si cand il sun sa-i pot spune exact care e situatia, nu?

Eu sunt in pauza de masa si pt ca am primit un castronel de salata de fructe o papa pe ea inainte de masa... mai tarziu pranzul propriu-zis

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

geo, nu stiu ce fel de anestezie o sa ii faca, dar normaL, anestezistul decide daca e ok anestezia in conditiile date(raceala, harait) sau nu.
Ca sa stai linistita, discuta cu ambii medici.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput