Mamici inimoase de Constanta***150***
Raspunsuri - Pagina 13
lulu77 spune:
Geo, eu am vazut luni la TAKO - REAL 2, ala de pe varianta, dra nu ma intreba ce marime si ce pret...ca nu m-a interesat, doar i-am zarit
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Cornelia spune:
Da, sunt si la Real 2, dar nu la Tako, ci la un magazinas nou, cel putin pentru mine , cu incaltaminte. Dar sunt mai scumpi.
boticelina spune:
Giorgi LA multi ani! pt Teo, asta in primul rand
Si in al doilea rand, am vazut recent dar nici sa ma tai nu mai stiu unde, le-am remarcat sigur aspectul "cret si curbat". La Miniprix ai incercat? eu ajung azi sau maine acolo si intreb daca vrei...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
georgipuia spune:
La Real nu am mai fost de mult... de tako nici nu am auzit iar la miniprix m-am uitat pe site si are doar gen tenesel cu talpita mai grosuta... mai cautam... multumesc mult!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
batmanita spune:
la multi ani teo sa cresti mare si sanatos.
am admirat si eu pozele, copiii sunt superbi.
se pare ca in sfarsit a venit primavara si la noi ,se anuntau ploi dar se pare ca pe noi ne-au ocolit.
pe toate fetele.
lulu77 spune:
georgi, TAKO este un magazin cu haine din galeriile Real, nu ai cum sa il ratezi.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
CRIXIA spune:
La multi ani Teo! Georgi, sa ai parte de mult bine din partea copiilor!
Scuze de absenta! Am botezat sambata, luni am facut scaldatoarea, totul a fost bine si frumos. Bebe, cuminte foc!
Dar am revenit la prg meu cu scolarita, cu zbuciumata mica.... Mai e 1 luna de scoala, astept vacanta cu nerabdare!
Va salut dragelor!
Aaaa, Miha, care e termenul declaratiei? Sper ca n-am scapat!?
blog magazin
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Scuze de absenta! Am botezat sambata, luni am facut scaldatoarea, totul a fost bine si frumos. Bebe, cuminte foc! Dar am revenit la prg meu cu scolarita, cu zbuciumata mica.... Mai e 1 luna de scoala, astept vacanta cu nerabdare! Va salut dragelor! Aaaa, Miha, care e termenul declaratiei? Sper ca n-am scapat!? |
sa-ti fie de bine,nasico!
ba da,ai ratat termenul,a fost 16 mai....nu-i bai,la anul nu mai scapi asa usor!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Fiquelle spune:
Miha, am primit pachetul, multumesc mult.
Eu sunt tare obosita, am fost cu elevii, ca sunt diriginta la a VIII-a, sa facem pozele pentru album in parc. Am stat vreo 2 ore, in picioare, pe tocuri.
Pup all.